2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Düzeliyor canım hiç merak etme. Ben iki çocuğumda da yaşadım onu. zamanla şekle giriyor. sıkma canını.

Oğlum kendi dönmeye başlamadan önce hep sağ-sol yatırdım sonrasında uzun bir süre kendi soluna yattı o yüzden sol tarafı daha basık son 1 aydır da sağına yatıyor dengeler diye bekliyorum. Doktoruna sorduğumda beyin gelişimi çok hızlı, geliştikçe düzelecek dedi. 1 yaşını bulabiliyormuş. Senin bebişinin de düzelir büyüdükçe

Dün evimi terk ettim. Eşim beni dövdü hakaret etti. Bende kızımı bıraktım çıktım evden.
O bana git dedi açıkçası.
Kayın babamı aradım oğlun böyle yaptı çıktım evden dedim. Teli yüzüme kapattı birşey demedi. Sonra ne aradı ne sordu. Kaynım geldi aldı beni evime geldim. Baktım eşimin telefonuna gizliden Kayın babam eşimle defalarca konuşmuşlar. Madem oyle beni niye aramadılar. Bir kere bile. Artık ölüsünde bile aramam.

Şimdi konuşmuyoruz eşimle. Eve geldim gece ayrı yattı. Benden özür dilemedi. Konuşmadı bile.

Evet benim kızımın öyle idi. Tıpkı anlattığın gibi.
Baktığında fark ediliyordu. Basık olan yanı yamuk olan tarafa değilde diğer tarafa yatır her. Ve yüz üstü uzak gündüzleri. Benim oyle düzeldi. Diğer tarafa yatıra yatıra düzelir

Çok üzüldüm durumunuza. Kimseye Böyle birşey söylemek istemem ama ayrılmayı düşünüyor musunuz? Şiddet var hakaret var. Aileniz arkanızda mı? Bebeğiniz eşinizin bu hallerini görerek büyüyecek çünkü. Keşke düzelse eşiniz ama ben daha ne çevremde ne iş durumum nedeniyle hakim olduğum dosyalarda düzelen görmedim.

Canım kayınpederingilden destek bekleme ne olursa olsun onlar kendi evlatlarını tutarlar bu değişmez. Sen kendi ailene bu durumu anlat bence. Ayrılmayı hiç düşünmedin mi? Ben de ayrılmaya teşvik etmek istemem seni asla ama senin sağlığın ve evladının ruh sağlığı için düşündün mü? Seni döven yarın bir gün çocuğunu da döver. Ben de düzeleni hiç görmedim ne yazık ki. Ben senin yerinde olsam bir şekilde dönerdim annemin evine. Böyle hayat geçmez ne yazık ki. Keşke düzelse ama anlattıklarına göre zor gözüküyor. Çok üzülüyorum senin ve bebeğinin haline.

Ah be kuzum, inan öyle üzülüyorum ki haline, dilim varmıyor söylemeye ama, böyle insanlar değişmiyor. Bence kızın ve senin için yeni bir hayat kurmaya bak. Ailenden destek al. Güçlü ol.

Çaresizim canım. Bu son şans. İstiyorum ki düzelsin

Haklısın çok çaresiz hissediyorum kendimi. Düzelmesi için dua ediyorum

Canım eşim haklı olduğum halde beni haksız duruma düşürüyor

Öyle durumlarda sen terk etme bide bebeğini bırakmışsın bidaha yapma degistir anahtarı o gitsin sen niye alıp başını gidiyorsun önceden dövmesi yoktu bu iş çığırından cikiyor gibi gerekli yerlere başvur resmi nikah varsa hangi devirdeyiz hakkını ara

Çaresizim canım. Bu son şans. İstiyorum ki düzelsin
Canım Allah yardımcın olsun içinde bulunduğun duryum zor ama çözümsüz değil, tartışmalarınız büyüdü kavgaya, hatta herkesin inde dövmeye şiddete dönüştü sanırım bikaç kez olmuş , senin durumunda yeni doğum yapmana rağmen hem psikolojik hem fiziksel şiddet var eşinin düzelir mi kısmını geç sen sağlam adımlar atmaya başla artık kendini bir şekilde garantiye al, ailne durumu aç anlat hazırla desteklerini almaya bak, eşin değişmez sen her şeyden önce bebeğini düşün şimdiden anlamaya başladılar onu huzursuz ortamda dayakla kavgayla hırgürle büyütme aile arkadaş akraba kim varsa aklı başında görüş danış bir yol çiz bir avukat bu konuda daha çok yardımcı olur tabi, keşke elimizden bi şey gelse ama düzelmesini bekleme nolur sakın sakın 2.çocuk falan istiyordun düşünme şu anda, kimse değişmez, dayağın şiddetin sebebi olmaz.

Allah razı olsun canım. Yazılanları okuyor düşünüyorum. Eşim yemin etti beni Dövmeyeceğine dair. Ama ileriye götürdü. Ailesi yanında bile dövdü. Çarşı ortasında dövdü. Annesi demedi neden yapıyorsun. Hakkım helal değil Allaha havale ettim.

Canım eşini, bebeğinin annesini döven, her fırsatta küçük düşüren, saygı duymayan insanın (!) yeminininde hiçbir geçerliliği yok inanma yeminlere vs. Kendisi böyleyse ailesinden hiç medet umma zaten unutma bu kişiyi onlar yetiştirdi, onlarda insanlık adına zerre olsaydı minicik bebeğin annesi yanlarında dövülürken ortalığı ayağa kaldırırlardı ses bile çıkarmadılar diyorsun sil gitsin çıkar hayatından teker teker yoksay artık bunların hepsini. Sen güçlü bir kadın ve anne olmaya, öncelikle desteklerle ayağa kalkmaya kendine ve kızına yetmeye bak artık. Şimdi her zamankinden daha güçlü daha kararlı ol. Allaha tabiki havale et ama hukuki olarak da elinden geleni yap kızın her şeyden daha önemli, böylelerinden uzakta büyüt huzurla sağlıkla inşallah. Sen kendi ailenin yanına gidebilecek durumda mısın?

Sanki suçlu benim gibi konuşmuyor benimle. Gece yerde uyudu. Yatağa gelmedi bile. Sıkıntıdan başımı kaldıramıyorum.

Sanki suçlu benim gibi konuşmuyor benimle. Gece yerde uyudu. Yatağa gelmedi bile. Sıkıntıdan başımı kaldıramıyorum.
Canım senin küsmen yada gelirse yanına yaklaştırmaman eve odaya falan almaman lazım, sen hala o gelmedi, yapmadı vs. diyorsun dahada üzülüyorum Allah hakkında hayırlısını versin inşallah sana güzel bir kapı açsın, istersen bir derdim var bölümüne konu aç ayrıntılı olarak yaz durumunu oradan daha çok fikir alırsın. Yetkili, bilinçli, tecrübeli birileri yardım edebilir ama bunu önce senin istemen, karar vermen lazım.

Kızlar ogluma prima kullanıyodum . Slepy denemek istedim acıkcası fiyatları cok uygun bide kullanan oldukca memnun insanları gorunce bi kere deneyım nolucak dedım poposunde sivilcemsi kızarıklıklar oldu şuan mantar mı oluyo bu ?

Ben hep sleepy kullanıyorum ,hiçbir sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…