• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
günaydın herkese
Biz 6 gün sonra 7 aylık olacağız. Ama özellikle gündüz uykularımız felaket oldu. Hastalık geçirdik ama onun haricinde uyumak istemiyor deli gibi uykusu varken. Yatağına koyuyorum dönmelet bağırmalar gülmeler sonra bir çığlık al beni diye. Bir uyku yapmaya başladı günde iki saat kadar en fazla. Öğlen 1den akşam 7.30-8e kadar ayakta. Bizim gibi olan var mı düzeldi mi acaba? Neden kaynaklanır ki? Ev biraz sıcak ondan olabilir mi?
Büyük ihtimal sıcaktan yapıyor olabilir. Saat arasını çok tutmamaya çalışın yorgunken de uyuyamıyor olabilir.benim kız öyle mesela uyuyamaz yorgunken.en fazla 3.5 saat tutmaya çalışın ayakta

Büyük ihtimal sıcaktan yapıyor olabilir. Saat arasını çok tutmamaya çalışın yorgunken de uyuyamıyor olabilir.benim kız öyle mesela uyuyamaz yorgunken.en fazla 3.5 saat tutmaya çalışın ayakta
İlk uyku sinyallerinden itibaren başlıyorum uyutmaya çalışmaya. Şu an ilk uykusuna bile yatmadı 7de kalktı. Yatağına koyduğumda şimdi ağlıyor. Yaklaşık 40 dkdır yatıyoruz kalkıyoruz

İlk uyku sinyallerinden itibaren başlıyorum uyutmaya çalışmaya. Şu an ilk uykusuna bile yatmadı 7de kalktı. Yatağına koyduğumda şimdi ağlıyor. Yaklaşık 40 dkdır yatıyoruz kalkıyoruz
Sinyali yanlış veriyor erken gidiyorsunuz o da sinirlenip ağlıyor.aynııı benim kızım😂😂😂 uyanma saatinden 2.5 saat sonra ilk uykuyu deneyin.hemen yatak yerine biraz sessiz ortamda yanına falan yatıp sonra yatak yapabilirsiniz. 1 hafta uğraştım o ağlama kriziyle.galiba atak dönemi o aralar.kızım da 7 ay 10 günlük

Sinyali yanlış veriyor erken gidiyorsunuz o da sinirlenip ağlıyor.aynııı benim kızım😂😂😂 uyanma saatinden 2.5 saat sonra ilk uykuyu deneyin.hemen yatak yerine biraz sessiz ortamda yanına falan yatıp sonra yatak yapabilirsiniz. 1 hafta uğraştım o ağlama kriziyle.galiba atak dönemi o aralar.kızım da 7 ay 10 günlük
Atağa daha girmedik ama bu pazar şu atak dönemi olmayan anneden uzaklaşma korkusu yüzünden huysuzluk dönemi başlayacakmış. Uyuttum sonunda tam 3.5 saat sonra yatağa koydum ağladı ağladı her seferinde. Parmak ağızda sürekli uyumak istiyor esniyor. En sonunda evde dolaştık koydum gitti.
dmeek ki erken uyutmaya çalışsak olay daha da uzuyor

Cok gecmis olsun Allah acik sifalar versin 🙏🏼
Sağol canım amin inşallah 😍
Çok çok geçmiş olsun.
bizde de durumlar fena. Oğlum streptekok enfeksiyonu geçirdi 40.5 ateş ile iğneler serumlar kendine gelecek derken hoooop kızımda kaptı 39.8 ateş ile ona da serum başladılar. Babasıyla bizde hasta gibiyiz. Ev hastane acil servisi gibi oldu. Çocukların bebeklerin hastalıkları öok çok zor Allah bşr an önce hepsini sağlığına kavuştursun 🙏🏼🙏🏼
Size de çok geçmiş olsun çok zor gerçekten ya Rabbim bir an önce şifa versin inşallah hepimize.
Dişleri çıkacak gibi değil canm damakları kabarmadı hiç dün doktor da öyle söyledi yakın zamanda çıkmaz dedi.

Uğraşıyorum aslında ama kilo da alamayınca mecburen mama veriyorum doktorun tavsiyesiyle.
Diş değil sıkıntı ama ne bilmiyorum. Doktorumuz da bu dönemde olabilir 2 dk emer birakir dedi bazen 2 dk bile emmiyor çok üzülüyorum sadece geceleri emiyor 10-15 dk.
Anladım canım ne bileyim neden emmiyor bilemedim bende şimdi. İnşallah emmeye devam eder bırakmaz miniğin.
Canim cok gecmis olsun benim de esim ayni durumda.atesi yok ama usume titreme geliyodu arada dr.covid testi istemis sukur negatif cikti ilac kullaniyo
Sağol canım teşekkür ederim çok geçmiş olsun size de valla çok zor ilk gece sabaha kadar titredim ilaçlarla ayakta duruyorum Valla kızım sürekli uyuyor ilaçların etkisiyle. Çok zor..
Geçmiş olsun canım
Bebekliyken hasta olmak da çok zordur
Çabuk toparlarsınız inşallah
Evet canım çok zor gerçekten. Çok teşekkür ederim inşallah canım. Sürekli burnunu temizliyorum. Benim bile nefes alacak gücüm kalmıyor bebeğim nasıl dayanıyor bilmiyorum. Hiç bu kadar ağır grip yaşadığımı hatırlamıyorum. İnşallah bir an önce geçer de rahatlarız bebeğimle.

nasılsın canım. uzun zamandan beri yoktun. bebiş nasıl
Çok şükür canım. İnternetim yoktu çoğu zaman Almanya hattı olduğu için. Kızım hava değişiminden bıraz rahatsız doktora götüreceğim. Tatilim berbat geçti. Ama tecrübelerim oldu. Bazılarının gerçek yüzünü gördüm

Çok şükür canım. İnternetim yoktu çoğu zaman Almanya hattı olduğu için. Kızım hava değişiminden bıraz rahatsız doktora götüreceğim. Tatilim berbat geçti. Ama tecrübelerim oldu. Bazılarının gerçek yüzünü gördüm
ay canım benim ya. üzüldüm tatilinin kötü geçmesine, evlendikten sonra ilk gelişinmiydi.

canım merhaba,
bizim bebiş 7 aylık oldu oda oturmayı hiç sevmiyor. oturtunca öne doğru düşüyor. sonra sinirleniyor ağlıyor. Desteksiz oturma ..zaten şu anda bize çok uzak geliyor. Bizim bebişte sürünüyor. köprü yapıyor. emeklemeye çalışıyor. Bende çok üzülüyordum. Doktor hepsi gayet normal. Olağan hareketler dedi.
Bunu duyduğuma sevindim canım
Bende kontrol zamanını bekliyordum doktora soracaktım ama öğrenmem iyi oldu rahatladım 😊

Kışın hasta olmadık bebeğimle diye sevinirken yaz günü hasta olduk ikimizde 🤒 sıcaktan terleyip sogumaktan hastalandık malesef. Bebeğin hasta olması çok zormuş. Burnu tıkanıyor, agliyor, emmiyor 😪😪 bende hasta halimle cok zorlanıyorum.

Kışın hasta olmadık bebeğimle diye sevinirken yaz günü hasta olduk ikimizde 🤒 sıcaktan terleyip sogumaktan hastalandık malesef. Bebeğin hasta olması çok zormuş. Burnu tıkanıyor, agliyor, emmiyor 😪😪 bende hasta halimle cok zorlanıyorum.
Cok gecmıs olsun canım . Eşin in tayin durumunda gelısme varmı

İlk gidişim idi canım. Eşim orda durmadan benimle kavga etti. İnsanlara beni kötüledi durdu. Burda ise hiç birşey yapmamış gibi davranıyor
Canım sanırım eşin seni haketmıyor . Anlattıklarından bunu cıkarabılıyorum sadece . Allah yardımcın olsun .

kızlar yeni çorbaya geçtik farklı tarifleriniz var mı? Sürekli sebze çorbası yapmak istemiyorum.
Canım ben havuc patates ve kabagı rendelıyorum zeytınyagunda ıkı uc kere cevırıp ıcıne 1 tavuk kanadı koyuyorum biraz su birazda sarımsak eklıyorum 1 tava dolusu oluyr pişiriyorum . Pişirdikten sonra blenderdan gecırıp kavonozlara koyuyorum bu şekilde 2-3 günlük çorbam olmus oluyo . Bu tarifi oglum yiyo ama sade sebze corbasını sevmıyor

Sağol canım amin inşallah 😍

Size de çok geçmiş olsun çok zor gerçekten ya Rabbim bir an önce şifa versin inşallah hepimize.

Anladım canım ne bileyim neden emmiyor bilemedim bende şimdi. İnşallah emmeye devam eder bırakmaz miniğin.

Sağol canım teşekkür ederim çok geçmiş olsun size de valla çok zor ilk gece sabaha kadar titredim ilaçlarla ayakta duruyorum Valla kızım sürekli uyuyor ilaçların etkisiyle. Çok zor..

Evet canım çok zor gerçekten. Çok teşekkür ederim inşallah canım. Sürekli burnunu temizliyorum. Benim bile nefes alacak gücüm kalmıyor bebeğim nasıl dayanıyor bilmiyorum. Hiç bu kadar ağır grip yaşadığımı hatırlamıyorum. İnşallah bir an önce geçer de rahatlarız bebeğimle.
Canim bi de odaya aksam yatarken varsa karanfilli sogan koy ikiye bölüp karanfil yoksa da olur sorun degil burun tıkanıklığına cok iyi geliyo oglum da ateslendi 37 yi gecmeye başladı insallah artmaz bu gece bende nobetciyim babamızdan mi gecti acaba:(

Hakikaten ya ben de aynisini dusunuyodum bugu ateslendi koca kışı atlattik yaz gunu hasta oldu kuzular

Kizlar bir de aklinizda olsun atesi erken fark ederseniz buz,su ve limon kolonyasini derin bi kapta karistirip bezi batirip bebeklerin eklem yerlerine alnina koyun hemen düşürüyo bugun kucagimdayken farkettim ateşlendiğini dereceyle bi bakim dedim 37.3 uyguladiktan sonra 36.6 ya dustu ama ara ara yine cikiyor tamamen duzelene kadar ara ara uygulayın

Kızlar nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Biz kızımla çok fena hasta olduk perşembe gecesi. Kızımın ateşi 38in üstüne çıktı burnu falan tıkandı aktı falan halsizdi çok. Benim de ateşim indi çıktı durdu boğaz acısı burun akıntısı halsizlik iştahsızlık vardı. Hele dün felaket haldeydik dün sabahtan akşama kadar hastane hastane gezdik. Covid testi yaptılar negatif çıktı soğuk algınlığı tanısı koyuldu. Kızımın da kanına baktılar enfeksiyon yoktu şükür ama alerjisi yüksek çıktı. 1 hafta önce aşı oldum onun yan etkileri dedi doktorlar ama aşıdan mı yoksa salgın mı var bilmiyorum. Dikkat edin kendinize ve bebişlerinize bu aralar böyle vaka çokmuş kızlar. Biz iki gündür perişanız.
Geçmiş olsun canım, bizde cok hastayız.
Cok gecmıs olsun canım . Eşin in tayin durumunda gelısme varmı

Sagol canim, evet çok şükür çıktı tayini canım geldi.
Hakikaten ya ben de aynisini dusunuyodum bugu ateslendi koca kışı atlattik yaz gunu hasta oldu kuzular

Şimdilik ateş yok bizde inşallah da olmaz. Öksürük ve burun akıntısı var.

Back