Kızlar ogluma prima kullanıyodum . Slepy denemek istedim acıkcası fiyatları cok uygun bide kullanan oldukca memnun insanları gorunce bi kere deneyım nolucak dedım poposunde sivilcemsi kızarıklıklar oldu şuan mantar mı oluyo bu ?
Canım geçen gece uyandığımda okudum yazdığını sana diyecektim ki bırak kv kp ti eşin sana şiddet uygulamış asıl ona odaklan diyeDün evimi terk ettim. Eşim beni dövdü hakaret etti. Bende kızımı bıraktım çıktım evden.
O bana git dedi açıkçası.
Kayın babamı aradım oğlun böyle yaptı çıktım evden dedim. Teli yüzüme kapattı birşey demedi. Sonra ne aradı ne sordu. Kaynım geldi aldı beni evime geldim. Baktım eşimin telefonuna gizliden Kayın babam eşimle defalarca konuşmuşlar. Madem oyle beni niye aramadılar. Bir kere bile. Artık ölüsünde bile aramam.
Ben de dogumdan beri prima premium care kullaniyordum ama bayagi pahali geldi, goon sari paket tavsiye ederim, kaliteli, indirimde yakalayinca fiyati da iyi.Kızlar ogluma prima kullanıyodum . Slepy denemek istedim acıkcası fiyatları cok uygun bide kullanan oldukca memnun insanları gorunce bi kere deneyım nolucak dedım poposunde sivilcemsi kızarıklıklar oldu şuan mantar mı oluyo bu ?
Allah razı olsun canım. Bütün yorumları okudum düşünüyorum. Elbette sormak istediklerim var.R RabiaIslam birkaç arkadaşta söylemiş burda. Ben avukatım. Eğer danışmak istediğin sormak istediğin birşey olursa dilediğin zaman sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Canim bebegin kucagindayken sana vuran insanın duzelecegine açıkçası inanmıyorum ki esin anlattigin kadariyla siz Turkiyeden döndükten sonra da şiddet uygulamış.Anne baban hayatta mi haberleri varmi bu durumlardan onlar ne diyorAllah razı olsun canım. Yazılanları okuyor düşünüyorum. Eşim yemin etti beni Dövmeyeceğine dair. Ama ileriye götürdü. Ailesi yanında bile dövdü. Çarşı ortasında dövdü. Annesi demedi neden yapıyorsun. Hakkım helal değil Allaha havale ettim.
Kendi kendilerine ellerinde tutup biseyler emmeyi de cok seviyorlar ekmegin arka tarafını kapya biberi (en cok sevdiği oldu:) ama cekirdeklerine dikkat ederek verdim. Emmeyi sevdi benim minik. Havuç ve salatalığı sevmedi .eline ver o oylanırken sende kaşığ sok ağzına bakalım yiyecek mi:)Evet doktorum ısrar etmeyin diyor.. ama ben her gün kasığa başını çevirmesine çok üzülüyorum. Tadına bile bakmadan
Keçiboynuzu özü nu sordum ben eczaneye daha erken dedi kizlar kafam karistiSanırım şu an için en iyisi keçiboynuzu pekmeziymiş. Organik bi yer buldum oradan bebek irmiği, yulaf, yulaf unu, keçiboynuzu pekmezi ve yumurta sipariş ettim canımYumurta hiç vermedim daha bakalım umarım sever
Ilk gün 1 çay kaşığı 2.gun 1 tatlı kaşığı 3.gun 1 yemek kaşığı tavsiye edilen miktar kizlar tabi yiyorsa yemiyorsa zorlamadim başka yiyeceklerle karistirip verdimİnşallah canımYine de ilk gün az vereyim dimi Umarım sever
Ne zaman sormak istersen. Lütfen sakın çekinme.Allah razı olsun canım. Bütün yorumları okudum düşünüyorum. Elbette sormak istediklerim var.
Babam hayatta değil. Bugün onun olum yıl dönümü. Annemde yalnız yaşıyor yaşlı. Aileme desem ayrı dert burda ayrı dert. Rahat edeceğim bir yer yok. En fazla 3 gun arkamda dururlar. Zaten git gide kötüye gidiyor. Sabah namazından sonra kızım uyanmış. Sırf bana seslenmek içinden gelmiyor seslenmemek için kolumu sıkıyor. Bende uyandım kızımı aldım diğer odaya geçtim yerde yattım. Sebep olanlar Allah tan bulsun dedimCanim bebegin kucagindayken sana vuran insanın duzelecegine açıkçası inanmıyorum ki esin anlattigin kadariyla siz Turkiyeden döndükten sonra da şiddet uygulamış.Anne baban hayatta mi haberleri varmi bu durumlardan onlar ne diyor
Arkadaşlar bebeğim 6 ay 20 günlük iken yemek yemeye başladı Artık açıyor ama kaşıkla değil bir bisküvinin veya bir krakerin üzerinde yiyor buna çok şükürParmaklarınızla vermeyi denediniz mi benim kızım öyle yemeyi seviyor
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldümBabam hayatta değil. Bugün onun olum yıl dönümü. Annemde yalnız yaşıyor yaşlı. Aileme desem ayrı dert burda ayrı dert. Rahat edeceğim bir yer yok. En fazla 3 gun arkamda dururlar. Zaten git gide kötüye gidiyor. Sabah namazından sonra kızım uyanmış. Sırf bana seslenmek içinden gelmiyor seslenmemek için kolumu sıkıyor. Bende uyandım kızımı aldım diğer odaya geçtim yerde yattım. Sebep olanlar Allah tan bulsun dedim
Zamanla daha ıyı olucak inş canım benım oglum da kahvaltılarda yumurta yapıyodım yemıyodu. Günde 1 çay kaşıgıda olsa yesin vitaminini alsın dedım üşenmedim hergin yaptım . Şimdi 1 yumurta sarısı ve 1 çay kaşıgı labneyı karıstırıyorum bayıla bayıla açıyo agzını . Ek gıda biraz sabır işi gercekten .Arkadaşlar bebeğim 6 ay 20 günlük iken yemek yemeye başladı Artık açıyor ama kaşıkla değil bir bisküvinin veya bir krakerin üzerinde yiyor buna çok şükür
Sana diyebılcegım tek şey sakın benim hatam nerde dıye düşünme üzülüp durma çünkü sorun senın eşinde eşinin psikolojik sorunları var ve üzgünüm ki arada sevgi yok. Hatrlıyorum 3-4 günlük sezaryen olmustın kalkip sana agrı kesici vermemişti .rabbim yardımcın olsun .Babam hayatta değil. Bugün onun olum yıl dönümü. Annemde yalnız yaşıyor yaşlı. Aileme desem ayrı dert burda ayrı dert. Rahat edeceğim bir yer yok. En fazla 3 gun arkamda dururlar. Zaten git gide kötüye gidiyor. Sabah namazından sonra kızım uyanmış. Sırf bana seslenmek içinden gelmiyor seslenmemek için kolumu sıkıyor. Bende uyandım kızımı aldım diğer odaya geçtim yerde yattım. Sebep olanlar Allah tan bulsun dedim
Evet doğru hatırladın canım. Asla kendimde hata aramıyorum. Tam tersi yaptıklarıma yanıyorum.Sana diyebılcegım tek şey sakın benim hatam nerde dıye düşünme üzülüp durma çünkü sorun senın eşinde eşinin psikolojik sorunları var ve üzgünüm ki arada sevgi yok. Hatrlıyorum 3-4 günlük sezaryen olmustın kalkip sana agrı kesici vermemişti .rabbim yardımcın olsun .
Bazen inceldıgı yerden kopsun demekte fayda var. Bilemezsin belki hersey daha da güzel olur senın ıcın . Erkeklere kaybetme korkusu ara ara yaşatmak gerekıyor . Dogru bişeymi tartışılır ama ne yazıkki kaybetme korkusunu yaşayınca kendilerine çekidüzen verıyolar . Şuan bebegın anlamıyor belki ama hissediyor . İleride anlayacak ve korkusunu daha derin hissedecek . Ve bu bi kız cocugu . Lütfen kızını hayata özgüvensiz hazırlama . Ama boyle devam ederse özgüvensiz bi kız cocugu büyüyecek o ortamda .Evet doğru hatırladın canım. Asla kendimde hata aramıyorum. Tam tersi yaptıklarıma yanıyorum.
Bu kadar iyi olmak zorunda değildim.
Benden çekindiği birşeyi yok şimdi.
Nasıl olsa bu ne yapsam aynı diyor.
4 gündür yemeden içmeden oldum.
Su bile boğazımdan geçmiyor.
Sıkıntıdan patlıcam.
Keçiboynuzu özü ve pekmezi aynı şey değil canım belki özü için erken olabilir. Salı günü kontrolümüz var doktora sorup yazarım size deKeçiboynuzu özü nu sordum ben eczaneye daha erken dedi kizlar kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?