Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım size de bizde hala iyi olamadık. Çok zor ufacık bebeğin hasta olması ya. Günde kaç defa burnunu açıyorum bilmiyorum ya. Ben de öyle nefes almakta zorlanıyorum. İnşallah bir an önce hepimiz de iyileşiriz kuzum.Kışın hasta olmadık bebeğimle diye sevinirken yaz günü hasta olduk ikimizde sıcaktan terleyip sogumaktan hastalandık malesef. Bebeğin hasta olması çok zormuş. Burnu tıkanıyor, agliyor, emmiyor bende hasta halimle cok zorlanıyorum.
Çok geçmiş olsun canım büyük ihtimalle babadan geçmiştir. Bize kimden geldi onu bile bilmiyorum salgın var kimi duysam hasta ya. Tamam canım öyle yapayım daha önce de duymuştum karanfilli soğanı ben. İyi geliyormuş baya.Canim bi de odaya aksam yatarken varsa karanfilli sogan koy ikiye bölüp karanfil yoksa da olur sorun degil burun tıkanıklığına cok iyi geliyo oglum da ateslendi 37 yi gecmeye başladı insallah artmaz bu gece bende nobetciyim babamızdan mi gecti acaba
Canım turkiye de hiç giremedim nerde e eNasılsın canım bebeişin nasıl ek gıda serüveni nasıl gecıyor bayadır yoksun
Beni seven iyi bilen insanlara bile beni kötü anlatıp kötü göstermeye çalıştı bir ay boyunca.Canım sanırım eşin seni haketmıyor . Anlattıklarından bunu cıkarabılıyorum sadece . Allah yardımcın olsun .
Yazdıklarınıza o kadar üzüldüm kiCanım turkiye de hiç giremedim nerde e e
Beni seven iyi bilen insanlara bile beni kötü anlatıp kötü göstermeye çalıştı bir ay boyunca.
O kadar zor anlar yaşadım ki.
Sapma saçan birşey yüzünden çarşı ortasında dövdü beni. Kayınvalidem kayınbabam o kadar iyi olmama rağmen bir kere nasihat etmediler. Bundan sonra 2 günde bir aramak yok.
Cok uzuldum ben de duruma ama siddet ayri bir boyut, ailenin ya da yakin cevrenin destegini almalisin, tartisma vs olabilir her ailede olur ama bu konu alttan alinacak bir konu degil. Hicbir sey siddeti hakli cikarmaz canim. Umarim tekrarlanmaz. Bir kadin olarak cok uzuluyor ve sinirleniyorum bu durumaCanım turkiye de hiç giremedim nerde e e
Beni seven iyi bilen insanlara bile beni kötü anlatıp kötü göstermeye çalıştı bir ay boyunca.
O kadar zor anlar yaşadım ki.
Sapma saçan birşey yüzünden çarşı ortasında dövdü beni. Kayınvalidem kayınbabam o kadar iyi olmama rağmen bir kere nasihat etmediler. Bundan sonra 2 günde bir aramak yok.
Geçmiş olsun canım benim kızımda öksürüyor çok kötü. Ve burnu çok akıyorKizlar sürekli gülen minik kuzum dudağını buze buze iclenerek ağladi bugun hepateşi kontrol altında ama halsizlik var hafif de burun akıntısı
Canım eşim hak etmiyor evet.. Ama ben daha önce kayınvalidem ve kayınbabam hatrı var aman onlarda üzülmesin diye sustum. Bir gittim eşimin arkasında onlar var. Zerre kadar hak etmiyor ailesi verdiğim değeri. O kadar üzüldüm ki emeklerime. Anlatamam sizeCanım sanırım eşin seni haketmıyor . Anlattıklarından bunu cıkarabılıyorum sadece . Allah yardımcın olsun .
Canım her ilişki farklı tabii, ben kayınvalide ile bayram seyranda görüşürüm ancak evliliğin başından beri böyle, özel bir sebebi yok mesafeliyimdir ama her aile farklı oluyor tabii. Değişmeyen tek şey kayınvalide ve kayınpederin sen haklı olsan da kendi oğullarını savunacak olmalarıdır, onlardan medet umma bence. Aramak konusunda da birşey diyemem tabii, sana ucu daha kötü dokunmasın. Kendi ailenin arkanda olduğunu görmeleri lazım ki sana kötü davranamasınlar, sadece bunu söyleyebilirim. Umarım herşey olumlu değişir senin için, gruba yazdıklarını takip ediyorum ve üzülüyorum. İkinci çocuk konusunda da acele etmemek lazım bence.Kızlar lütfen bana bir akıl verin.
Ben almanyada iken kayınvalidem ve kayınbabamı 2 günde bir istisnasız haftada 3 4 defa aradım hep.
Türkiyeye gittiğim zaman eşim ile her tartışmada ona arka çıktılar.
Beni kaç defa dövdü eşim onların yanında.
Eşimin bana kullandığı hakaretlere cahil ne dediğini bilmiyor dediler. Sırf bana inat.
Şimdi onları aramak sormak istemiyorum.
Sizce haksız mıyım. Eskisi gibi hiç bir şey olmamış gibi mi davranacağım.
Bu içten gelen bişey canım . Ben cok kırılmıssam yada kızmıssam yada en basiti haklı oldıguma ıkna olmussam aramam sormam .Bu herkes için boyle . Eşim içinde ailem içinde ailesi içinde . Sana yaptıkları cok büyük bi terbiyesizlik ilk defa yanlarına gidiyosun gördüğün muameleye bak ve bebegının yanında .eşine de rabbim hidayet etsin umarım düzelirKızlar lütfen bana bir akıl verin.
Ben almanyada iken kayınvalidem ve kayınbabamı 2 günde bir istisnasız haftada 3 4 defa aradım hep.
Eşimin bana kullandığı hakaretlere cahil ne dediğini bilmiyor dediler. Sırf bana inat.
Eşim bana vurdu kızım kucağımda iidi. Kızım daha 7 aylık o beni sövünce kızımda ağladı.Bu içten gelen bişey canım . Ben cok kırılmıssam yada kızmıssam yada en basiti haklı oldıguma ıkna olmussam aramam sormam .Bu herkes için boyle . Eşim içinde ailem içinde ailesi içinde . Sana yaptıkları cok büyük bi terbiyesizlik ilk defa yanlarına gidiyosun gördüğün muameleye bak ve bebegının yanında .eşine de rabbim hidayet etsin umarım düzelir
Tavuk kanadı kısmını anlamadım canım güzel bir tarife benziyorCanım ben havuc patates ve kabagı rendelıyorum zeytınyagunda ıkı uc kere cevırıp ıcıne 1 tavuk kanadı koyuyorum biraz su birazda sarımsak eklıyorum 1 tava dolusu oluyr pişiriyorum . Pişirdikten sonra blenderdan gecırıp kavonozlara koyuyorum bu şekilde 2-3 günlük çorbam olmus oluyo . Bu tarifi oglum yiyo ama sade sebze corbasını sevmıyor
Canım tavuk kanadı ile kaynatıyorum sonra çorba pişince tavugu didikliyorum içine . Tavugun baska bi parçasıda olur tavuklu yapıyorm yanı sadeyı oglum içmiyoTavuk kanadı kısmını anlamadım canım güzel bir tarife benziyor
Tavuk suyuyla yemekler cok lezzetli oluyo gecen butun bi tavuk pisirdim suyuyla da pilav yaptim herkes 2 ser tabak yedi efsaneydi bebekler de biliyo agzinin tadini biz daha corbalara gecemedik avakado verdim en son kabaga gecicez bakalim begenecek mi tadi olmayanlari pek severek yemiyo ama:)Canım tavuk kanadı ile kaynatıyorum sonra çorba pişince tavugu didikliyorum içine . Tavugun baska bi parçasıda olur tavuklu yapıyorm yanı sadeyı oglum içmiyo
Ben olsam aramam, daha önce uzun süre kayınpederimle konuşmadım. Ama eşim haklı olduğumu bildiği için lafını etmedi hiç. Seninki seni üzer gibi duruyor. Seyrekleştir sen de tamamen kesme.Kızlar lütfen bana bir akıl verin.