• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar ogluma prima kullanıyodum . Slepy denemek istedim acıkcası fiyatları cok uygun bide kullanan oldukca memnun insanları gorunce bi kere deneyım nolucak dedım poposunde sivilcemsi kızarıklıklar oldu şuan mantar mı oluyo bu ?

Bende bayagdir sleepy kullanıyorum menmunum canim. Mantar sıcaktan oluyo bacoderm ve travazol kremi karıştırıp sür doktor verdi benim oğluma. Hemen geçiriyor.

R RabiaIslam Yazdıklarını okudum içim parçalandı iki kelam etmekten kendimi alamadım. Öncelikle böyle bir insandan kesinlikle ne baba olur ne eş. Kendi ailen ne durumda bilmiyorum ama sanırım pek arkanda durmuyorlar veya destek olmuyorlar ki bunlara katlanmak zorunda kaliyorsun. Kesinlikle kendini çaresiz olarak görme bence resmi ve hukuki olarak orada haklarını ara. Sana yardımcı olabilecek hiç kimse yokmu orda? Çocuğun için sağlıklı bir karar verip kendi hayatını kurman en doğrusu bu şartlarda.

Dün evimi terk ettim. Eşim beni dövdü hakaret etti. Bende kızımı bıraktım çıktım evden.
O bana git dedi açıkçası.
Kayın babamı aradım oğlun böyle yaptı çıktım evden dedim. Teli yüzüme kapattı birşey demedi. Sonra ne aradı ne sordu. Kaynım geldi aldı beni evime geldim. Baktım eşimin telefonuna gizliden Kayın babam eşimle defalarca konuşmuşlar. Madem oyle beni niye aramadılar. Bir kere bile. Artık ölüsünde bile aramam.
Canım geçen gece uyandığımda okudum yazdığını sana diyecektim ki bırak kv kp ti eşin sana şiddet uygulamış asıl ona odaklan diye
Kendi ailenle Aran nasıl
Birde senin eşinin 2. Evliliği idi dimi yanlış mı hatırlıyorum

Kızlar ogluma prima kullanıyodum . Slepy denemek istedim acıkcası fiyatları cok uygun bide kullanan oldukca memnun insanları gorunce bi kere deneyım nolucak dedım poposunde sivilcemsi kızarıklıklar oldu şuan mantar mı oluyo bu ?
Ben de dogumdan beri prima premium care kullaniyordum ama bayagi pahali geldi, goon sari paket tavsiye ederim, kaliteli, indirimde yakalayinca fiyati da iyi.

R RabiaIslam birkaç arkadaşta söylemiş burda. Ben avukatım. Eğer danışmak istediğin sormak istediğin birşey olursa dilediğin zaman sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Allah razı olsun canım. Bütün yorumları okudum düşünüyorum. Elbette sormak istediklerim var.

Allah razı olsun canım. Yazılanları okuyor düşünüyorum. Eşim yemin etti beni Dövmeyeceğine dair. Ama ileriye götürdü. Ailesi yanında bile dövdü. Çarşı ortasında dövdü. Annesi demedi neden yapıyorsun. Hakkım helal değil Allaha havale ettim.
Canim bebegin kucagindayken sana vuran insanın duzelecegine açıkçası inanmıyorum ki esin anlattigin kadariyla siz Turkiyeden döndükten sonra da şiddet uygulamış.Anne baban hayatta mi haberleri varmi bu durumlardan onlar ne diyor

Evet doktorum ısrar etmeyin diyor.. ama ben her gün kasığa başını çevirmesine çok üzülüyorum. Tadına bile bakmadan
Kendi kendilerine ellerinde tutup biseyler emmeyi de cok seviyorlar ekmegin arka tarafını kapya biberi (en cok sevdiği oldu:) ama cekirdeklerine dikkat ederek verdim. Emmeyi sevdi benim minik. Havuç ve salatalığı sevmedi .eline ver o oylanırken sende kaşığ sok ağzına bakalım yiyecek mi:)

Sanırım şu an için en iyisi keçiboynuzu pekmeziymiş. Organik bi yer buldum oradan bebek irmiği, yulaf, yulaf unu, keçiboynuzu pekmezi ve yumurta sipariş ettim canım 😄 Yumurta hiç vermedim daha bakalım umarım sever
Keçiboynuzu özü nu sordum ben eczaneye daha erken dedi kizlar kafam karisti

Canim bebegin kucagindayken sana vuran insanın duzelecegine açıkçası inanmıyorum ki esin anlattigin kadariyla siz Turkiyeden döndükten sonra da şiddet uygulamış.Anne baban hayatta mi haberleri varmi bu durumlardan onlar ne diyor
Babam hayatta değil. Bugün onun olum yıl dönümü. Annemde yalnız yaşıyor yaşlı. Aileme desem ayrı dert burda ayrı dert. Rahat edeceğim bir yer yok. En fazla 3 gun arkamda dururlar. Zaten git gide kötüye gidiyor. Sabah namazından sonra kızım uyanmış. Sırf bana seslenmek içinden gelmiyor seslenmemek için kolumu sıkıyor. Bende uyandım kızımı aldım diğer odaya geçtim yerde yattım. Sebep olanlar Allah tan bulsun dedim

Babam hayatta değil. Bugün onun olum yıl dönümü. Annemde yalnız yaşıyor yaşlı. Aileme desem ayrı dert burda ayrı dert. Rahat edeceğim bir yer yok. En fazla 3 gun arkamda dururlar. Zaten git gide kötüye gidiyor. Sabah namazından sonra kızım uyanmış. Sırf bana seslenmek içinden gelmiyor seslenmemek için kolumu sıkıyor. Bende uyandım kızımı aldım diğer odaya geçtim yerde yattım. Sebep olanlar Allah tan bulsun dedim
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm

Arkadaşlar bebeğim 6 ay 20 günlük iken yemek yemeye başladı Artık açıyor ama kaşıkla değil bir bisküvinin veya bir krakerin üzerinde yiyor buna çok şükür
Zamanla daha ıyı olucak inş canım benım oglum da kahvaltılarda yumurta yapıyodım yemıyodu. Günde 1 çay kaşıgıda olsa yesin vitaminini alsın dedım üşenmedim hergin yaptım . Şimdi 1 yumurta sarısı ve 1 çay kaşıgı labneyı karıstırıyorum bayıla bayıla açıyo agzını . Ek gıda biraz sabır işi gercekten .

Sana diyebılcegım tek şey sakın benim hatam nerde dıye düşünme üzülüp durma çünkü sorun senın eşinde eşinin psikolojik sorunları var ve üzgünüm ki arada sevgi yok. Hatrlıyorum 3-4 günlük sezaryen olmustın kalkip sana agrı kesici vermemişti .rabbim yardımcın olsun .

Sana diyebılcegım tek şey sakın benim hatam nerde dıye düşünme üzülüp durma çünkü sorun senın eşinde eşinin psikolojik sorunları var ve üzgünüm ki arada sevgi yok. Hatrlıyorum 3-4 günlük sezaryen olmustın kalkip sana agrı kesici vermemişti .rabbim yardımcın olsun .
Evet doğru hatırladın canım. Asla kendimde hata aramıyorum. Tam tersi yaptıklarıma yanıyorum.
Bu kadar iyi olmak zorunda değildim.
Benden çekindiği birşeyi yok şimdi.
Nasıl olsa bu ne yapsam aynı diyor.
4 gündür yemeden içmeden oldum.
Su bile boğazımdan geçmiyor.
Sıkıntıdan patlıcam.

Evet doğru hatırladın canım. Asla kendimde hata aramıyorum. Tam tersi yaptıklarıma yanıyorum.
Bu kadar iyi olmak zorunda değildim.
Benden çekindiği birşeyi yok şimdi.
Nasıl olsa bu ne yapsam aynı diyor.
4 gündür yemeden içmeden oldum.
Su bile boğazımdan geçmiyor.
Sıkıntıdan patlıcam.
Bazen inceldıgı yerden kopsun demekte fayda var. Bilemezsin belki hersey daha da güzel olur senın ıcın . Erkeklere kaybetme korkusu ara ara yaşatmak gerekıyor . Dogru bişeymi tartışılır ama ne yazıkki kaybetme korkusunu yaşayınca kendilerine çekidüzen verıyolar . Şuan bebegın anlamıyor belki ama hissediyor . İleride anlayacak ve korkusunu daha derin hissedecek . Ve bu bi kız cocugu . Lütfen kızını hayata özgüvensiz hazırlama . Ama boyle devam ederse özgüvensiz bi kız cocugu büyüyecek o ortamda .

Hanımlar sorunlarımı sizinle paylaşmak benim rahatlatıyor. Ve sizin yorumlarınız bana hem güç veriyor hem kendimi iyi hissediyorum. Şimdi kızımla ilgili birşey sormak istiyorum Ben ek gıdaya geçtim Eskiden kızım bir gün tuvaletini yapar bir gün yapmazdı şimdi gün de neredeyse iki üç defa yapıyor yani ne versem neredeyse çıkarıyor ek gıda olarak sizde de böyle bir şey var mi.

Back