2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Cok gecmis olsun Allah acik sifalar versin

Çok çok geçmiş olsun.
bizde de durumlar fena. Oğlum streptekok enfeksiyonu geçirdi 40.5 ateş ile iğneler serumlar kendine gelecek derken hoooop kızımda kaptı 39.8 ateş ile ona da serum başladılar. Babasıyla bizde hasta gibiyiz. Ev hastane acil servisi gibi oldu. Çocukların bebeklerin hastalıkları öok çok zor Allah bşr an önce hepsini sağlığına kavuştursun

Rabbim hepınıze şifa versin canım cok uzuldum bir önce düzelirsiniz inşaAllah

Diş zamanı emme azlığı olabiliyor canım bence sağma biraz daha bekle gosterebilirsen dişlerini göster Dr
Dişleri çıkacak gibi değil canm damakları kabarmadı hiç dün doktor da öyle söyledi yakın zamanda çıkmaz dedi.
Uğraşıyorum aslında ama kilo da alamayınca mecburen mama veriyorum doktorun tavsiyesiyle.
Diş değil sıkıntı ama ne bilmiyorum. Doktorumuz da bu dönemde olabilir 2 dk emer birakir dedi bazen 2 dk bile emmiyor çok üzülüyorum sadece geceleri emiyor 10-15 dk.

Canim cok gecmis olsun benim de esim ayni durumda.atesi yok ama usume titreme geliyodu arada dr.covid testi istemis sukur negatif cikti ilac kullaniyo

Cok gecmis olsun meles ek gidaya gecseydiniz gun kurusu iyi geliyomus kabiza Allah acilsifalar versin insallah

Geçmiş olsun canım
Bebekliyken hasta olmak da çok zordur
Çabuk toparlarsınız inşallah

Yaa size de çok geçmiş olsun
Rabbim şifa versin

Nekadar da haklısın.. sağlıklı oluşumlarda gerisi olur

canım merhaba,
bizim bebiş 7 aylık oldu oda oturmayı hiç sevmiyor. oturtunca öne doğru düşüyor. sonra sinirleniyor ağlıyor. Desteksiz oturma ..zaten şu anda bize çok uzak geliyor. Bizim bebişte sürünüyor. köprü yapıyor. emeklemeye çalışıyor. Bende çok üzülüyordum. Doktor hepsi gayet normal. Olağan hareketler dedi.

günaydın herkese
Biz 6 gün sonra 7 aylık olacağız. Ama özellikle gündüz uykularımız felaket oldu. Hastalık geçirdik ama onun haricinde uyumak istemiyor deli gibi uykusu varken. Yatağına koyuyorum dönmelet bağırmalar gülmeler sonra bir çığlık al beni diye. Bir uyku yapmaya başladı günde iki saat kadar en fazla. Öğlen 1den akşam 7.30-8e kadar ayakta. Bizim gibi olan var mı düzeldi mi acaba? Neden kaynaklanır ki? Ev biraz sıcak ondan olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…