Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün 'vitma' marka aldım internetten. Çok araştırmadım ama doğal yazıyor öyledir umarım. Hatta aynı gün kargoya da verdiler bu konuda iyilermis :)Arkadaşlar Pirinç unu ve irmiği hangi markadan aldınız marketten mi yoksa organik bir marka mı öneriniz var mı
Kucakta maalesef, meme reddi yasadigimizda bu sekilde emzirebilmistim ancak oyle kaldiAyakta mı sallanıyor yoksa kucakta mı?
Canım ne demek benım sütümle nereye kadar en saglıklısı senın sütün. Bebegının kılo alımları vs nasıl yani devam sütünden ziyade kendi sütün ve yıyebılceği türden gıdaları öneririm . Bende bazen tedırgun olıyorum devam sütü vereyım dıyorum ama yüzdük yüzdük kuyruguna geldık pes mi edelımSelam kızlar nasılsınız? Kaç gündür eşimin köyündeydik tel çekmiyordu benim bakamadım hiç. Herkes iyidir inşallah. Kızlar ek gıdada kabak havuç patates karpuz kavun kiraz muz salatalık kayısı vs bir sürü yiyecek verdim. Ama çok fazla veremiyorum çok severek yiyiyor ama maalesef alerjik olduğu için biraz biraz veriyorum gerisi anne sütü. Ama ek gıda dönemine geçtik 7 aylık oldu sonuçta büyüdü verdiğim gıdaların yeterli geldiğini düşünmüyorum yoğurt peynir yumurta gibi en sağlıklıları da veremiyorum maalesef alerjik olunca. O yüzden devam sütü vermeye karar verdim. En azından geceleri 1 kere veya günde 2 kere gibi. Gelişimi duracak diye korkuyorum sadece benim sütümle nereye kadar. Bebeğinde gaz problemi olan anneler hangi devam sütünü kullanıyorsunuz Önerileriniz neler? Yardımcı olursanız çok sevinirim
6 ay iyiydi ama bu ay nasıl bilmiyorum. Çünkü götürmedim bu ay doktora. Doymuyor diye düşünüyorum çünkü sürekli üstümde ve sürekli mızır mızır. Yarım saatte en fazla saatte bir emiyor millet 2-3 saatte emziriyor artık kuzum. Emecek zaten ama en azından gece 1 kez vereyim diyorum çünkü geceleri de çok huzursuz. Bugün aldım hipp organic combiotic. Bakalım sevecek mi. Görümcemin deli gibi sütü vardı o bile vermiş bu dönemlerde gelişsin diye ki şimdi maşallahı var çocuğun.Canım ne demek benım sütümle nereye kadar en saglıklısı senın sütün. Bebegının kılo alımları vs nasıl yani devam sütünden ziyade kendi sütün ve yıyebılceği türden gıdaları öneririm . Bende bazen tedırgun olıyorum devam sütü vereyım dıyorum ama yüzdük yüzdük kuyruguna geldık pes mi edelım
Bazıları gece muhallebi tarzı bisey verıyor tok tutuyomus aklında olsun canım . Bende gecen gun havuc vereyım dedim elma ile karıstırdım rahat yesın diye kitledi agzını acmadı benım sütümde yetmedıgunı hissediyorum . Bebegının oturma durumu nasıl canım benim oglum 10 gun sonra 6 ayı dolucak ama henuz bi gelısme yok6 ay iyiydi ama bu ay nasıl bilmiyorum. Çünkü götürmedim bu ay doktora. Doymuyor diye düşünüyorum çünkü sürekli üstümde ve sürekli mızır mızır. Yarım saatte en fazla saatte bir emiyor millet 2-3 saatte emziriyor artık kuzum. Emecek zaten ama en azından gece 1 kez vereyim diyorum çünkü geceleri de çok huzursuz. Bugün aldım hipp organic combiotic. Bakalım sevecek mi. Görümcemin deli gibi sütü vardı o bile vermiş bu dönemlerde gelişsin diye ki şimdi maşallahı
6 ay 6 gunluguz biz de, destekle de kayiyor bizimki ozellikle one dogru. Toparlarlar yakinda sanirim mama sandalyesi aldik ama bekliyoruz oturabilmesiniKızlar bebeklerınızın oturma durumu nasıl ne durumda benım oglum 11 gun sonra 6 ayı doluyo ama destekle bile kayıyor
Evet canim biz 2 saatte bir kalkiyor 1 e bazen 2 ye kadar. Suan diş dönemleri ben alışkınım zaten kızımdan memecilikKizlar bebegim gece uykusuna 9 gibi geciyor ama o kadar cok uyaniyorki ozellikle gece 1e kadar, sizde durumlar nasil, benzer durum yasayan var mi neden kaynaklaniyor olabilir. Emzirerek ve hafif sallayarak uyutuyorum maalesef desteksiz uyku yapamadik.
Bizdw bu hafta başladık Havuç ile başladım eline verdim biraz surat ekşitti ama bakalım yarın buharda kabak tadımı varArkadaşlar geçen hafta taşımlara başladık ama hiç umduğum gibi gitmiyor.. kabak havuç yoğurt tatlı patates patates denedim neredeyse hiçbirini sevmedi ağzını açmıyor kaşıkla yemiyor diye eline verdim haşlayıp onu da 1 gr ağzına atmıştır. Normalde her bulduğu nesneyi ağzına sokar sebzeyi 1kez denedi oynadı bıraktı. Bu şekilde ilerleyemiyorum ..
Sizler ne durumdasınız? Sevdirecek bir tarif var mi ? Yoğurt ve sebzeleri..
Alerji yapıp yapmadığını bile kontrol edecek kadar yediremiyorum. Ben nerde yanlış yaptım acaba?
Bunu yakında birinden daha duydum çeşme suyundan diyeKızlar çocuklarınıza ve bebeklerinize dikkat edin salgın varmış. Önce bebeğimde oldu düşmeyen ateş ve kusma sonra büyük kızıma geçti yine yüksek ateş baş ağrısı karın ağrısı ve kusma. Doktora götürdüm kanında enfeksiyon çıktı hastaneye yatırdılar. Bilginiz olsun çok hızla yayılıyormuş özellikle suya dikkat edin rabbim esirgesin bütün bebekleri ve çocukları
Iyiyiz kuzum büyüyoruz bizde ❤Selam kızlar nasılsınız? Kaç gündür eşimin köyündeydik tel çekmiyordu benim bakamadım hiç. Herkes iyidir inşallah. Kızlar ek gıdada kabak havuç patates karpuz kavun kiraz muz salatalık kayısı vs bir sürü yiyecek verdim. Ama çok fazla veremiyorum çok severek yiyiyor ama maalesef alerjik olduğu için biraz biraz veriyorum gerisi anne sütü. Ama ek gıda dönemine geçtik 7 aylık oldu sonuçta büyüdü verdiğim gıdaların yeterli geldiğini düşünmüyorum yoğurt peynir yumurta gibi en sağlıklıları da veremiyorum maalesef alerjik olunca. O yüzden devam sütü vermeye karar verdim. En azından geceleri 1 kere veya günde 2 kere gibi. Gelişimi duracak diye korkuyorum sadece benim sütümle nereye kadar. Bebeğinde gaz problemi olan anneler hangi devam sütünü kullanıyorsunuz Önerileriniz neler? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Biz 6 ayi doldurduk gecen haftaya göre daha iyi ve daha uzun duruyor masallah kisa sürede oluyor merak etmeKızlar bebeklerınızın oturma durumu nasıl ne durumda benım oglum 11 gun sonra 6 ayı doluyo ama destekle bile kayıyor
Benimki destekle oturuyor ama bir iki dk sonra hooop düşüyor.Kızlar bebeklerınızın oturma durumu nasıl ne durumda benım oglum 11 gun sonra 6 ayı doluyo ama destekle bile kayıyor
Ayakta olsaydı ben 27 aylıkken oğlumu sallamaktan nasıl bıraktırdığımı anlatayım diyecektim belki işine yarar diye. Annesi yavaş yavaş yapmak gerekecek. Çünkü ben biliyorum 27 ay uyku görmedim büyükten. Donu gelmiyor her çocuk kendi bırakmıyorKucakta maalesef, meme reddi yasadigimizda bu sekilde emzirebilmistim ancak oyle kaldi
Günaydın canım benım oglum 170 günlük bundna dolayı tadımlara basladım . Ben ne denk gelırse tadıyorum 3 gün kuralına uygun olrak ama genel olrak oglum meyve püresi sevıyor. Yogurtla basla istersen sebze ile devam edersin sonra meyve ye gecersın . Ben meyve ile basladım ama hata ettım sanırım cunku şekerli tadı alınca sebzeyi reddedebılıyolar . Yinede sen bılırsıngünaydın arkadaşlar.
bizden başka ek gıdaya geçmeyen var mı?
bugün yoğurt ile başlayacağım ben. 185 günlük olduk. Geç mi kaldım acaba?
ben birşey sormak istiyordum bir çok kere yazılmıştır ama malum iki çocukla çok okuyamıyorum. Öncelikle mayaladığınız yoğurdu kaç gün veriyorsunuz. Her gün mayalıyor musunuz? Bir diğer sorumda yoğurttan sonra meyve püresine mi geçtiniz sebzelere mi?
Çok teşekkür ederim. Benimde aklımda ilk sebze olayı var ama doktorumuz mail atmış meyve ile başla diye acaba dedimGünaydın canım benım oglum 170 günlük bundna dolayı tadımlara basladım . Ben ne denk gelırse tadıyorum 3 gün kuralına uygun olrak ama genel olrak oglum meyve püresi sevıyor. Yogurtla basla istersen sebze ile devam edersin sonra meyve ye gecersın . Ben meyve ile basladım ama hata ettım sanırım cunku şekerli tadı alınca sebzeyi reddedebılıyolar . Yinede sen bılırsın
benimki de aynı canım. her tarafını yastık dolduruyorum, ya yana kayıyor. ya öne düşecek gibi oluyor. çok sevindim yanlız değilmişim:)Kızlar bebeklerınızın oturma durumu nasıl ne durumda benım oglum 11 gun sonra 6 ayı doluyo ama destekle bile kayıyor