Kizlar keçi sütüyle yoğurt deneyen varmi 5 bucuk aylık olduk biz 15 gün sonra başlayın diyorum ek gidaya kafayı tam tutamıyoruz ama az az vermek istiyorum cok ilgi gösteriyor yiyeceklere çünkü. Bugün ekmegin arka kısmını baya bi kemirdi:) ıpıslak oldu
Günaydın arkadaşlar inşaallah herşey yolundadır. Sorum olacaktı sizlere . Bebeğinizin salya durumu nasıl . Bizim salyamız çok . Önlüküz olmuyor . Aklıma takılmaya başladı bizdeki normal değil mi
Günaydın arkadaşlar inşaallah herşey yolundadır. Sorum olacaktı sizlere . Bebeğinizin salya durumu nasıl . Bizim salyamız çok . Önlüküz olmuyor . Aklıma takılmaya başladı bizdeki normal değil mi
Günaydınlar.
Bizde de durum farklı değildi.
Önlük takmaya kyamadık rahat edemez diye
Yakasına mendil koyup yelek giydiyorduk
Ve bunlar sürekli ıslanıyordu.
3 aydan sonra başladı 5 aydan sonra sonuna doğru azalmaya başladı.
Parmaklar sürekli ağızda zaten
Bizde de artık gece uykusu kalmadı desem yeri saat başı kalkıyor. Gündüz uykusu azalmaya başladı sürekli uykusunda ayaklarını havaya kaldırıyor saka gibi gazi mı oluyo dişten mı anlamadım. Gece sabah kadar beşik saklamaktan kaş yapacam artik
Günaydınlar.
Bizde de durum farklı değildi.
Önlük takmaya kyamadık rahat edemez diye
Yakasına mendil koyup yelek giydiyorduk
Ve bunlar sürekli ıslanıyordu.
3 aydan sonra başladı 5 aydan sonra sonuna doğru azalmaya başladı.
Parmaklar sürekli ağızda zaten
Rica ederim.
İnşAllah azalır sizinde.
Bir saat de 3 kere mendil yelek değişiyorduk.
Bazen daha fazla
Kehribar kolyenin faydası olabiliyormuş
Biz denemedik.
Bizde de artık gece uykusu kalmadı desem yeri saat başı kalkıyor. Gündüz uykusu azalmaya başladı sürekli uykusunda ayaklarını havaya kaldırıyor saka gibi gazi mı oluyo dişten mı anlamadım. Gece sabah kadar beşik saklamaktan kaş yapacam artik
Canim benim oğlumda bikac gündür aynı şekilde gece çok sık uyanmaya başladı acaba sutum mu yetmiyor diye dün mama vereyim dedim onu da cok az icti. Ek gıdaları da en az 2 genelde 3 gün deneyerek verdim ama cok gaz yaptı. Ne yapacaz bilmiyorum sen ek gıdadane durumdasın?
Rica ederim.
İnşAllah azalır sizinde.
Bir saat de 3 kere mendil yelek değişiyorduk.
Bazen daha fazla
Kehribar kolyenin faydası olabiliyormuş
Biz denemedik.
Canim benim oğlumda bikac gündür aynı şekilde gece çok sık uyanmaya başladı acaba sutum mu yetmiyor diye dün mama vereyim dedim onu da cok az icti. Ek gıdaları da en az 2 genelde 3 gün deneyerek verdim ama cok gaz yaptı. Ne yapacaz bilmiyorum sen ek gıdadane durumdasın?
Ben muz deneyim dedim sütümle karıstırıp verdım cok severek yedi ama o gun boyunca cok huysuzdu . Yogurt verdiğimde de aynı sekılde . Bende gaz ilcı vermek zorunda kaldım . Kakasını yapuyodu ama aglıyodu muzu sindiremedı yavrum
Oyle zamanlarda ben gaz ilacı verıyorum canım oglum genelde gazı oldugu zaman ıkı ayagunu kaldırıp pat diye vuruyor . Boyle olunca uykuya geciş aşırı zor oluyo . Bide emmedıyse açsa dalamıyo tokluk durumunu gozlemlıyomusun canım.
Ben muz deneyim dedim sütümle karıstırıp verdım cok severek yedi ama o gun boyunca cok huysuzdu . Yogurt verdiğimde de aynı sekılde . Bende gaz ilcı vermek zorunda kaldım . Kakasını yapuyodu ama aglıyodu muzu sindiremedı yavrum
Ben muz versem bir hafta bağırır sanırım zaten kakasını cok geç yapıyor. Çok gazi olunca bende veriyorum gaz ilacı. Gecen doktorumuz muz verme dedi canim bana zaten cesaret edemezdim de. Bazı bebekler ikinmayi geç öğreniyor dedi halbuki onun verdiği bagirsak düzenleyici surup yüzünden böyle oldu bence