Benim kızım da 30 dk uyuyor. Dürtme işe yaramadı bizde. Ben tekrar uyutma deniyorum o daha mantıklı bence. Biraz yorucu ama olsun. 6.aydan sonra uzamama ihtimali de var. Geç kalmadan kendim çözmek istedim. Kızım 5 ay 10 günlükMerhaba.bwnim bebegım 1 aylıktan beridir 30dklık uykular yapıyor yani 4.ay atagıyla ilgili değil benimki uzuuun uzuuun arastırmalarım sonucubu 30 40 dklar uykudönguleriymiş uyanır geri devam ederlermiş ama bazı bebekler geri dönmek için bu destegı ararlarmış. Bu uykular için 2 yöntem var ya tekrar aynı destekle uzatma ki bunun sonucunu ortalama 1 ay sonra alırsınız diyorlar ya da uyumak için uyandır yani uyanacagı dk dan 5 dk önce durt ki bu yöntemlerde genelde 5.aydan sonra işe yararmış. Ama iyi bir haber de biz müdahale etmesekte 6.aydan sonra uzarmış kendiliğinden. Ben bayaa sıkıntılıyımda bu konuda
Bende öyle düşünüyorum 6. Aydan sonra kendiliğinden düzene gireceğine inanıyorum. Büyüyecekler ek gıdaya başlıyacaklar çeşitli aktivitelerle ilgilenebilecekler haliyle uykularıda uzayacak bence. Dürtme yöntemini uyguluyorum bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Bakalım artık bekleyip görcez allah sağlık versin napalımMerhaba.bwnim bebegım 1 aylıktan beridir 30dklık uykular yapıyor yani 4.ay atagıyla ilgili değil benimki uzuuun uzuuun arastırmalarım sonucubu 30 40 dklar uykudönguleriymiş uyanır geri devam ederlermiş ama bazı bebekler geri dönmek için bu destegı ararlarmış. Bu uykular için 2 yöntem var ya tekrar aynı destekle uzatma ki bunun sonucunu ortalama 1 ay sonra alırsınız diyorlar ya da uyumak için uyandır yani uyanacagı dk dan 5 dk önce durt ki bu yöntemlerde genelde 5.aydan sonra işe yararmış. Ama iyi bir haber de biz müdahale etmesekte 6.aydan sonra uzarmış kendiliğinden. Ben bayaa sıkıntılıyımda bu konuda
Bende öyle düşünüyorum 6. Aydan sonra kendiliğinden düzene gireceğine inanıyorum. Büyüyecekler ek gıdaya başlıyacaklar çeşitli aktivitelerle ilgilenebilecekler haliyle uykularıda uzayacak bence. Dürtme yöntemini uyguluyorum bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Bakalım artık bekleyip görcez allah sağlık versin napalım
İnstagramda biliyorsunuuzdur belki uyku eğitmeni irlandalıanne,onun canlı yayınını izlemiştim bunun hakkında konuşuyordu merak etmeyin 6.ayda uzuyor artık defi.6.aydan sonra uzamamsının sebebi genellikle uyku aralıklarınıniyi takip edilememesiymiş. Ayrıca baska bir uyku eğitmenın de açıklaması su: bazı anneler aylarca ugrasıyorum ama uzamıyor diyorlar uzaması için sadece tekrar uykuya döndurmek yada durtmek olmaz uyku bir butundur duzen rutın destek hepsi duzeltilirse ozaman bu 30dklar uzar diyor.ben dogdugundan beri uyku sorunu yasıyorum epeycede uyku egitmeni arastırıyorum malesefBenim kızım da 30 dk uyuyor. Dürtme işe yaramadı bizde. Ben tekrar uyutma deniyorum o daha mantıklı bence. Biraz yorucu ama olsun. 6.aydan sonra uzamama ihtimali de var. Geç kalmadan kendim çözmek istedim. Kızım 5 ay 10 günlük
Evet aynen öyle oldu son care Battaniye ye koyduk salladik öyle uyudu bakalim bu gece napicaklar bide onun yüzünden sahurada kalkamadikCanım uykusu çok geldiğinde uyku aralığını çok açtığımızda bizimki de öyle yapıyor deli gibi ağlıyor sanki bi yerine bişey olmuş gibi. Belki uykusu çok geldiği için uyuyamadığı için ağlamış olabilir
Ayy bizde dün Battaniye ye koyup salladik acaba hamak mi alsam dedim ama senin yazını görünce kararsız kaldimHamak salincagimiz var onda bile sallanmak istemiyo bazen babasiylacarsafta saklıyoruz cok mizildaniyo bu ara 4.ay zormuş cidden
Geç kalmışsınBugun tam dürteyim diye dakika sayarken bastı bagirtiyi
Ana baba olmak kolay değilEvet aynen öyle oldu son care Battaniye ye koyduk salladik öyle uyudu bakalim bu gece napicaklar bide onun yüzünden sahurada kalkamadik
Medelanin ev tipi sağma makinesi var çok memnunum heleki evli günkü mastit te kurtarıçim olduSütü arttırmak için hastane tipi pompa kiralamayı düşünen varsa Medela Lactina modelinin bir aylık kirası 200 tlymis. 3 aylıkta ay başına 150 ve kendinize ozel pompa seti alıyorsunuz bir defalık. Tek gögüs için 90 tl. Tek veya cift kullanılabiliyor. Bugün instagram hesabından böyle bilgi verdiler bana.
Şimdi görebildim mesajı müstelanın nemlendiricini kullanıyorum hassas ciltler için olanı bu aralar salyası azaldıği için yüzüde normale döndü şükür ama yüzünü kaşıyor bazen o da kabartıyor hemen sürüyorumAnladım cnm hangi kremi kullanıyorsun teşekkür ederim
Benim de yeni başladı ya baya avuç avuç dökülüyor buaralarKızlar saç dökülmesine çare bulan varmi hamilelikte vucudumun kasikla verdigini şimdi kepceyle geri alıyor avuç avuç dökülüyor
Kızlar saç dökülmesine çare bulan varmi hamilelikte vucudumun kasikla verdigini şimdi kepceyle geri alıyor avuç avuç dökülüyor
Valla benim kız 6 aylık olmak üzere ama hala deli gibi dökülüyor ve hala çözüm bulamadım ne yazık ki. Yaptığım tek şey zeytinyağı sürmek onu da bebişten bir kere yapabildim.Benim de yeni başladı ya baya avuç avuç dökülüyor buaralarÇözüm bulabilen var mı?
Canım ben birşey mi kaçırdım. Uyuyan bebeği neden dürtüyoruzBugun tam dürteyim diye dakika sayarken bastı bagirtiyi
Ben de çare arıyorum.Meme reddi için klasik çözümlerin (uykuluyken emzirme, farklı emzirme pozisyonları, yan yatarak emzirme vs..) haricinde benim bebeğimde yuzde seksen işe yarayan şey duş alıp ustumu değiştirmem. Çok acelem varsa gögüslerimi ve koltukaltımı yıkayıp tshurtumu değiştiriyorum. Bunu bazen gunde 3-4 kez yapıyorum ama öncesinde emmeyen bebek sonrasında hemen emiyor çoğunlukla. Lohusalığın başından beri çok terliyorum ve bebeğim buna çok hassas. Memedeki onceki sütün tadını da rahatsız edici buluyor. Duşun işe yaramadığı zamanlarda da sağıp öyle veriyorum sütü çunku benimki için biberon meme çok farketmiyor. Çare arayanlara bir de bunu denemelerini oneririm.
Bizim bebişler Uyuduktan 30-40-45 dakika sonra uyandıkları için o dakikalar gelmeden önce kımıldamasını sağlıyoruz döngüyü atlatması için. Sonuç aldınız mı dersen bazen aldık çoğu zaman alamadıkCanım ben birşey mi kaçırdım. Uyuyan bebeği neden dürtüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?