- 6 Haziran 2024
- 215
- 304
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #7.581
Bende gebeliğin başından beri ciddi bir tıkanıklık var hangi doktora gittiysem yapacak bir şey yok dediler :/ Tıkanıyor, açıyorum 1 saat sonra yine aynı... Serum fizyolojik önerdiler. Büyük paket alıyorum şırıngayla çekip burun deliklerinden veriyorum cidden rahatlatıyor. Onun haricinde ben de hava nemlendiricisinin işe yaramayacağını düşünüyordum ama denemek amaçlı küçük bir tane alıp iş yerinde masama koydum cidden epey fark etti. Ev için büyük boylarından alacağım.Merhaba arkadaşlar. Herkes iyidir umarım.
Burun tıkanıklığı yaşayan var mı? Alerjik rinit vardı bende her zaman, gün içinde olmadık zamanda hapşırmaya başlarım, pıt pıt burnum akar ama tıkanıklık olmazdı. Şimdi neredeyse her gece oluyor, hatta nefes alamadığım kabuslar görerek bir uyanıyorum burnumun iki tarafı da tamamen tıkanmış gibi. Hamilelikte olabiliyormuş hormonlardan dolayı.
Yastığı yükseltmek ve odaya nemlendirici almak gibi çözümler öneriyorlar, bunları denedim. Yani hava nemlendiricisi almadım ama kaloriferi kapatıp odayı havalandırdıktan sonra yatınca hava kurumuyordur zaten, sorun nem değildir. Sizin bildiğiniz başka yöntem var mı bu konuda?