• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah, bende ocean inositol kullanıyorum kullanıyorum bendede pcos var ama adetlerim düzenlidir sadece pcos görüntüsü varmış ultrasonda bide çikolata kisti varmş 1.7 mm. Benimki stresten olmuyo heralde anlamadm. Bu ayda olmazsa bende inofolic combi alıyım. Siz onu doktor tavsiyesiyle mi aldın
Yok kendim aldım araştırıp

Sizin zaten yüksek artışı takip etmeye gerek yok direk kadın doğuma gidin.
Evet yüksek ama kese 5-6 bin gibi gözükür dediği için doktor haftaya kdr takip edilse iyi olur diye düşündüm. Yarın gidiyorum zaten kadın doğuma

Kese gören yokmu kızlar.

Bi ben gördüm herhalde şimdilik 😆 gittiğim gün betam tahmini 6500 ü geçikti kızlar 2 kat hesaplayınca anca sadece kese gözüktü gidecek olanlar için

Merhaba Ekim ayının Güzel anneleri 💕

Zorlu ama bir o kadar güzel ve heyecanlı 9 aylık sürecimizi birlikte geçirmek dileğiyle 🩷 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Miniklerimizi 👶🏻🩵🩷

Listeye ekleme yapmak isteyen arkadaşlar lütfen beni etiketleyerek tüm bilgileri eksiksiz yazarsa sevinirim 💕🙏🏻 Lioo Lioo

Hamilelik günlüğünü görmek isteyenler için
Önce profil resmine tıkla
Ardından hesap detaylarından bebeğinizin tahmini doğum gününü girin
Daha sonra forum seçeklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
En alta inip KAYDET
ANNE ADI 🤰🏻YAŞ 🌼 SAT🌼KESE🌼KALP ATIŞI 🌼CISNIYET/🌼İSİM 🌼TAHMINI DOGUM TARİHİ 🌼DOGUM TARIHI🌼
Lioo Lioo 2326 Aralık02.10.25
@yaasemintt3826 Aralık02.10.25
kimyonkokusu kimyonkokusu 302703.10.25
@Sahduy29 Aralık05.10.25
@Pepenin babaannesi2729 Aralık05.10.25
@babydogan2823 Aralık29.09.25
@dunyamsi2723 Aralık29.09.25
Ksknnkymt Ksknnkymt 2525 Aralık5 hafta01.10.25
fufucum fufucum 1 ocak08.10.25
Merhaba benide ekleyin🌹 24 yaşındayım, sat 29 aralık. Kalan hiçbirşeyi bilmiyorum 😅

268 çıktı şapşi çok taze 😍🧿 çarşamba yeniden gidip kan vereceğim. 🙏

Uygulama 15’i gösteriyordu ama 13’ünde çatladı yumurtam o süreci ve haftayı değerlendirmiştik. Periyoduma uygulama 2 gün kaldı diyo ama yumurtlamaya göre bugün olmam gerekirdi diye düşünüyorum. Periyodunuz düzenliyse 1-2 gün kala test yapıp silik de olsa anlayabilirsiniz zaten. Erken gebelik testi tabi. Kasetler doğru vermeyebiliyormuş.
Teşekkür ederim ayrıca inşallah😍🥰
Bugün yine kan verdin mi benim adete hala 2 gün olduğu için gidip vermedim. Pazartesi gideyim diyorum hem adet gecikmemide göreyim diye.

Bugün yine kan verdin mi benim adete hala 2 gün olduğu için gidip vermedim. Pazartesi gideyim diyorum hem adet gecikmemide göreyim diye.
Evet bugün 534 çıktı çok şükür 😍🧿 bu arada kızlar her gün 2 kat olmayacakmış 2 günde 1 kan verildiğinde 2 kat görmek önemliymiş haberiniz olsun yanlış bilgiler yayılıp moraller bozulmasın. 🌸
Kadın doğuma da gittim bugün çok şükür rahim duvarım da kalınlaşmış 🙏 haftaya yeniden kontrole gideceğim 🙏

Evet bugün 534 çıktı çok şükür 😍🧿 bu arada kızlar her gün 2 kat olmayacakmış 2 günde 1 kan verildiğinde 2 kat görmek önemliymiş haberiniz olsun yanlış bilgiler yayılıp moraller bozulmasın. 🌸
Kadın doğuma da gittim bugün çok şükür rahim duvarım da kalınlaşmış 🙏 haftaya yeniden kontrole gideceğim 🙏
Kullanman için ilaç falan verdi mi. Daha gitmeyeceğim için geç kalmayayım sanırım demir ilacı falan veriyolarmış

Merhabalar bende pazartesi gittim doktora 1589 çıktı. Keseyi görünce haber verin dediler Sat 26 aralık. Bu cuma doktora randevu aldım ama kafamda deli sorular. Acaba biraz daha mı beklesem

Merhabalar bende pazartesi gittim doktora 1589 çıktı. Keseyi görünce haber verin dediler Sat 26 aralık. Bu cuma doktora randevu aldım ama kafamda deli sorular. Acaba biraz daha mı beklesem
Ay canım benim de sat 27si. Pazartesi 1000üstü çıktı üstünü göstermedi o yüzden sonraki artışı da göremedim. Ben de yarın gideceğim doktora :)

Kullanman için ilaç falan verdi mi. Daha gitmeyeceğim için geç kalmayayım sanırım demir ilacı falan veriyolarmış
Yok canım sadece kullandığım zaten folik asit vardı ona devam et dedi başka hiçbir ilaç vitamin takviye vermedi. kese ve bebeği görene kadar sadece folik asite devam etmemi söyledi. ben bugün kan verdiğimde pıhtılaşma için de kan vermiştim o da çok şükür normal çıktı. Sadece folik asit kullanıyorum yani.

Yok canım sadece kullandığım zaten folik asit vardı ona devam et dedi başka hiçbir ilaç vitamin takviye vermedi. kese ve bebeği görene kadar sadece folik asite devam etmemi söyledi. ben bugün kan verdiğimde pıhtılaşma için de kan vermiştim o da çok şükür normal çıktı. Sadece folik asit kullanıyorum yani.
Sağol canım bilgi için merakımı giderdin 🙏

Kızlarrr günaydın ☀️

Sabah doktora gittim karından ultrasonla baktı, kese göründüüü🧿Tekrar beta bakmaya gerek görmedi, 1 hafta sonraya randevu verdi. Şimdilik böylee.

Bi de ben sat’a göre 4+6dayım ama ulrtsaonda bana 5+2 dedi. O fark niye oluyo öyle bilen var mıııı

Kızlarrr günaydın ☀️

Sabah doktora gittim karından ultrasonla baktı, kese göründüüü🧿Tekrar beta bakmaya gerek görmedi, 1 hafta sonraya randevu verdi. Şimdilik böylee.

Bi de ben sat’a göre 4+6dayım ama ulrtsaonda bana 5+2 dedi. O fark niye oluyo öyle bilen var mıııı
günaydınn dayanamadın dimi sende :) çok şükür keseni görmüşsün kuzum ilk haftalar bazen önden veya geriden gidebilir kese boyun kaç mm

Pazartesi yaptırdığım beta 12.53 iken bugünkü 43.21 çıktı. Doktor 4 gün için düşük dedi ama 4 gün olmuyor dolu dolu 3 gün oluyor. Adetime 1 gün var düşükmü ya moralim bozuldu

Back