- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
- 373
Aminn Rabbim nazarlardan saklasın minnoşlarıBi tombikte bende var
Rabbim nazarlardan saklasın aynen canim saglikli olsunlar onemli olan ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn Rabbim nazarlardan saklasın minnoşlarıBi tombikte bende var
Rabbim nazarlardan saklasın aynen canim saglikli olsunlar onemli olan ❤
Aynen oyle bunun icin damla var her emzirme oncesi veriyosun relaktazdi birinin adi. Sen o zmana doktoruna bu konuyu da paylas bakalm ne diyecekBen de hep alerjiye bağlamiştim ama cilt döküntusu yok kakada kan yok ve kilo alimi da düzenli olunca alerji değil sanırım. Çok gaz oluyor emdikten sonra hatta meme reddine başladı.3 ay bir haftalik oldu hala gunde 7-8 defa sulu gazli kaka yapiyor. Yenidoğanda normal diye düşünmüştüm başta ama artık azalması gerekiyor. Kilo alımi guzel diye doktor alerjiyj de çok onemsemedi başta az az ye dedi şimdi kes diyor ama sadece diyet yeterli olmuyor sanırım laktoz anne sütünde de var
Canim emme sureleri cene kaslari gelistigi icin ve bikere de daha faza sut cektikleri icin azaliyo olabilir. Kilo alimi da azalmazsa cocuklrmz obez olur iok 3 aydaki gibi kilo aldiklarini dusunsene emin ol o zaman da onu da istemeyiz ben de dun cok cook zorlandim hic durmadan agladi bu benim 2. Ilki de cok zordu 6 ay anami aglatti:) ama gecti gitti bu da oyle olacak sizinkiler de oyle olacak bu gunler geri gelmeyecek iyi yonleri dusunup tadini cikarmaya calisalim yoksa iyice insanin psikolojisi bozuluyor kendimden biliyorumBizim oğlanında emme süresi kısaldı. Kilo alımı azaldı bi uykuda güzel emiyo. Akşam delirdi. 12.30 a kadar uyumadı emmedi. Çok zormus ya ebeveyn olmak. Kendi kendine diyorum acaba bakamıyor muyum mama mı vermem gerekiyordu vermedim yanlış mı yaptım ac mı kaldı kafamda deli sorular bi türlü akışına bırakamıyorum halbuki bunlar daha başlangıç
Vallaha ya bide galiba bizim dış belirtileri başladı çok huzursuzlaniyo böyle değildi ne yapacağımı bilmiyorum şaşırdım kaldımCanim emme sureleri cene kaslari gelistigi icin ve bikere de daha faza sut cektikleri icin azaliyo olabilir. Kilo alimi da azalmazsa cocuklrmz obez olur iok 3 aydaki gibi kilo aldiklarini dusunsene emin ol o zaman da onu da istemeyiz ben de dun cok cook zorlandim hic durmadan agladi bu benim 2. Ilki de cok zordu 6 ay anami aglatti:) ama gecti gitti bu da oyle olacak sizinkiler de oyle olacak bu gunler geri gelmeyecek iyi yonleri dusunup tadini cikarmaya calisalim yoksa iyice insanin psikolojisi bozuluyor kendimden biliyorum
Benmki de oyle canim erken cikarcaklar heraldeVallaha ya bide galiba bizim dış belirtileri başladı çok huzursuzlaniyo böyle değildi ne yapacağımı bilmiyorum şaşırdım kaldım
Benimki de bu aralar çok huzursuzdu, eli sürekli ağzında salya akıtıyor diş için erken ama belirtiler bu aylarda başlayabiliyormuş. 2 gün önce kehribar kolye almıştım dün deneyeyim dedim bilmiyorum denk mi geldi ama dün çok iyiydi, salyasıda azdı. Gece uyurkende ayağına taktım. Bilmiyorum size de faydası olur mu?Vallaha ya bide galiba bizim dış belirtileri başladı çok huzursuzlaniyo böyle değildi ne yapacağımı bilmiyorum şaşırdım kaldım
Maşallah Bizimki daha dönmüyor ama yüzüstü koyduğumda baya debeleniyor gitmek için, gidemeyince çığlık atıyor. Ayağının altına destek verince sürüne sürüne gidiyorBebekleriniz yattığı yerde kendini çeviriyor mu ? Bugün bebeğim 180 derece çevirdi kendini yanına bişey koymuştum ilgisini çekti ona doğdu ulaşmaya çalıştı başıyla ayağı yer değiştirdi
Benimki de daha dönmüyor canım sırt üstü kendini yana atıp çeke çeke yönünü değiştirdi. Yani ilk yattığında başının durduğu yere ayaklarını getirdiMaşallah Bizimki daha dönmüyor ama yüzüstü koyduğumda baya debeleniyor gitmek için, gidemeyince çığlık atıyor. Ayağının altına destek verince sürüne sürüne gidiyor
Değildir diye düşünüyorum kuzum emzirmek iyi geliyo genelde göğüs problemlerine geçiriyor yani.Göğsümü emzirdim ve geçtim biliyor musun Ben korkuyordum her neyse bebeğime de geçer eder diye. Umarım herhangi bir şey olmaz virütik bi şey değildr.
Canım sağına ve soluna dönüyor şuan benim kızım. 4 aylık. Ama tam yüzüstü dönemiyor daha. Benden aldığı destekle yüzüstü de dönebiliyor yani ufacık bir yerden destek almak yeterli geliyor. Bakalım tam anlamıyla ne zaman döner. pusette falan durmuyo artık ama poposunu kaydırıyor atıverecek kendini yere bacakları falan sallıyor pusetten aşağıyaBebekler ne zaman dönmeye başlar? Bebeği dönen var mı aramızda?
Evet canım dönüyor o şekilde çeviriyor kendini koyduğum gibi bulamıyorum artık o yüzden artık yere kalın battaniye minder falan atıp üstüne koymaya karar verdim ne pusette ne koltukta durcak hali kalmadı cimcimeninBebekleriniz yattığı yerde kendini çeviriyor mu ? Bugün bebeğim 180 derece çevirdi kendini yanına bişey koymuştum ilgisini çekti ona doğdu ulaşmaya çalıştı başıyla ayağı yer değiştirdi
Canım benim kızımın da böyle yazmıştım zaten doktor kontrolünde sordum gayet normal daha beyin oturmadigi için d vitamini bı konuda çok önemli dedi duzelirmis zamanla kafaya o kadar takma zaten saçlı olacağından o kadar farkedilmez . Çünkü ben düzleşme olmaması için sürekli eşit tarafa yatırdım ama yinede aynı olduKızlar geçen gün kızımın kafa düz kaldı diye resim göndermiştim. Çok belli olmuyordu. Şimdi ayakta iki taraftanda çektim. Çok mu düz ne yapabilirim bir fikir verseniz
Maşallah Bende deneyeyim bakayım yapacak mı bizimki deBenimki de daha dönmüyor canım sırt üstü kendini yana atıp çeke çeke yönünü değiştirdi. Yani ilk yattığında başının durduğu yere ayaklarını getirdi
Maşallah ya büyüyorlar artık oğlum 3 gün sonra 4 aylık olacak benden destek alınca dönüyor ama daha kendi dönemedi artık yere minder falan koyup üstüne koyacağım Allah korusun her an her şeyi yapabilirlerDeğildir diye düşünüyorum kuzum emzirmek iyi geliyo genelde göğüs problemlerine geçiriyor yani.
Canım sağına ve soluna dönüyor şuan benim kızım. 4 aylık. Ama tam yüzüstü dönemiyor daha. Benden aldığı destekle yüzüstü de dönebiliyor yani ufacık bir yerden destek almak yeterli geliyor. Bakalım tam anlamıyla ne zaman döner. pusette falan durmuyo artık ama poposunu kaydırıyor atıverecek kendini yere bacakları falan sallıyor pusetten aşağıya
Benim kızım yüz üstü yapınca ağlıyor. Oyle durmayı sevmiyor. Ve hala kızımda dönme ye çalışma falan yok.Maşallah Bende deneyeyim bakayım yapacak mı bizimki de
Maşallah ya büyüyorlar artık oğlum 3 gün sonra 4 aylık olacak benden destek alınca dönüyor ama daha kendi dönemedi artık yere minder falan koyup üstüne koyacağım Allah korusun her an her şeyi yapabilirler
Evet kuzum ya çok tehlikeli olmaya başladılar valla. Bende öyle yapacağım çünkü koltuk üstünde durmuyor artık hiç koyduğum gibi bulamıyorum düşecek diye korkuyorum. benim kız da 4 ay 11 günlük. Oyun halısına yatırıyorum oyuncaklarına falan erişmeye çalışıyor tutuyor sıkı sıkı kendine çekmeye çalışıyor ilgisini çeken şeyleri uzanıp tutmaya çalışıyor. Altını değiştirirken tekmeliyor mu seninki? benim çok uzun zamandır deli gibi tekmeliyor iki bacağını birden kaldırıp vuruyor falan gülerek hoşuna gidiyor daha fazla yapıyor bacaklarıyla kendini yukarıya itiyor bezi bağlamak için kaç kere aşağı çekiyorum Allah bilirMaşallah Bende deneyeyim bakayım yapacak mı bizimki de
Maşallah ya büyüyorlar artık oğlum 3 gün sonra 4 aylık olacak benden destek alınca dönüyor ama daha kendi dönemedi artık yere minder falan koyup üstüne koyacağım Allah korusun her an her şeyi yapabilirler
Canım kaç ay kaç günlük bebişin? Benim kızım da bir ara ağlıyordu yüzüstü şimdi hoşuna gidiyor. Oyun halısına yatırıyorum yüzüstü bazen renkli resimli olunca dikkatini çekiyor bazen de emzirme yastığına yatırıyorum yüzüstü şekilde orda da durmayı etrafı izlemeyi seviyor. ama bir ara yatıramıyordum ağlıyordu istemiyordu.Benim kızım yüz üstü yapınca ağlıyor. Oyle durmayı sevmiyor. Ve hala kızımda dönme ye çalışma falan yok.
Çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah bir an önce iyileşirsin. bilmiyorum ki kuzum geçer mi bebeğe doktora danışmak lazım bence geçip geçmediğini. Geçiyorsa mama takviyesi yapabilirsin. Telefonda danış istersen numarası vardır sanırım.Kizlar dişim çok fena iki gündür tekrardan antibiyotik kullanmam gerekti iki hafta öncede yirmilik çekimi oldu bebeğime mi geciyo hissediyomu enfeksiyonluyum şuan yüzüm şişmiş durumda anlamıyorum iki gündür emmesi biraz sıkıntı da mama takviyesi mi yapsam anlamadım dün gece 4 de uyuduk sebepsizce mizmizligi üstünde