• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Beziniz ne canım bez önemli birde numarası tabi. Ben babyturcoyla başladım nerdeyse hergün bir kaka vakası yaşıyorduk. İki seferdir sleepynin yeni çıkan bio naturel bezlerinden alıyorum 3 numara. Çok memnunum ben hiç taşma falan olmadı.

Çiş için şunu diyebilirim kardeşimin oğlu her altını alırken çiş yapıyordu resmen bezi boş ama altını açınca yapıyordu. Ve pipi derisi yukarı doğru sıyrılmadığını farketti. Meğerse yavrucak bezliyken pipisinden dolayı daha da zorlandığı için çişini tutuyormuş. Perşembe günü sünnet olacak bu yüzde
O konuda sorun yaşamıyoruz biz hem bez dolu oluyo hem üzerine cikiyo:)bez molfix 2 numara kullandik o genisti baya simdi sleepy aldim 2 numara biraz kucuk gibi ama ikisinde de tasma oldu

Doğduğu günden beri prima premium care kullanıyorum çişi geçmiyor ama kakası hep sırtında acaba çok sıkmıyor gevşek mi bırakıyorum. Buarada 4 numara kullanıyorum boyutu tam yani büyükte gelmiyor ama anlamadım niye oluyor
Bizde de aynı durum .bence sütümüz kolay sindirildigi icin o tazyikle bi anda gidiyo:)

Al benden de o kadar çamaşırları giymekten değil yıkanmaktan eskidi 😁 Buarada ben bezini açtığında yaptığından bahsediyorsum sandım bizim çok fazla sızma olmuyor yani bezi küçük gelmeye başladığında beli ıslandı bir iki sefer ama şu an öyle bir durum yok ☺️
Molfix in 2 numarasıyla başladık baya genişti onda da sızdırma oluyodu. Bezini açınca da yaşadık hemde fena şekilde her yeri batırdı yaramaz:)

Doğduğu günden beri prima premium care kullanıyorum çişi geçmiyor ama kakası hep sırtında acaba çok sıkmıyor gevşek mi bırakıyorum. Buarada 4 numara kullanıyorum boyutu tam yani büyükte gelmiyor ama anlamadım niye oluyor
Beli büzgülü mü canım ?
eskilerinde değildi çünkü büyük kızımda kullanmıştım hep arkadan taşıyordu

Benimki de bu aralar çok huzursuzdu, eli sürekli ağzında salya akıtıyor diş için erken ama belirtiler bu aylarda başlayabiliyormuş. 2 gün önce kehribar kolye almıştım dün deneyeyim dedim bilmiyorum denk mi geldi ama dün çok iyiydi, salyasıda azdı. Gece uyurkende ayağına taktım. Bilmiyorum size de faydası olur mu?
Bizde de var ben alalı 2 hafta oldu faydası olması maalesef

Oğlumun huzursuzluğu arttı ve emerken bagiraksalari sürekli gurul gurul. Kusması yok kaka da kan yok mukus bazen oluyo bazen olmuyo ciltte bir şey yok elle tutulur ama bu bağırsak guruldamasi ve sıvı köpüklü kaka beni alerji için tedirgin etti çok. Süt ve süt ürünlerini yumurtayı kesmeyi düşünüyorum

Oğlumun huzursuzluğu arttı ve emerken bagiraksalari sürekli gurul gurul. Kusması yok kaka da kan yok mukus bazen oluyo bazen olmuyo ciltte bir şey yok elle tutulur ama bu bağırsak guruldamasi ve sıvı köpüklü kaka beni alerji için tedirgin etti çok. Süt ve süt ürünlerini yumurtayı kesmeyi düşünüyorum
Canım benim doğduğundan beri öle kızım. Herşeyi alerjiye bağlamamak lazım. 2 farklı doktora gittim alerji değil dedi. Konak da geçmedi bizde mesela. Karnı da hala aynı kakası da

Bizde de böyle emerken karnı gurul gurul ediyor ağrıyor ağlayarak memeyi bırakıyor. Kakasını 2 günde bir falan yapıyo hafif köpüklü mukus bazen var bazen yok. Ama ben yumurta ve süt ürünleri kullanmıyorum buna rağmen böyle. Burda Bebeklerimiz hemen hemen aynı tarih doğumlu ve hepsi aynı şeyleri yaşıyor normaldir belki 🤷🏻‍♀️

Kopuklu kaka laktoz hassasiyetnde de oluyor diye biliyorum. Ben de bir aya yakindr kakasinda mukus var diye kati diyetteyim sut sut urunleri paketli gidalar yumurta kirmizi et balik tavuk kuruyemis susam yemiyorm. Deneme yapiyorum bakalm kakada duzelme olcak mi diye sonra yavas yavas acicam dokunan neyse bulcam insallah

Canım benim doğduğundan beri öle kızım. Herşeyi alerjiye bağlamamak lazım. 2 farklı doktora gittim alerji değil dedi. Konak da geçmedi bizde mesela. Karnı da hala aynı kakası da
Ay ya psikolojim çok alt üst oldu ya ağlamak istiyorum resmen ya

Kopuklu kaka laktoz hassasiyetnde de oluyor diye biliyorum. Ben de bir aya yakindr kakasinda mukus var diye kati diyetteyim sut sut urunleri paketli gidalar yumurta kirmizi et balik tavuk kuruyemis susam yemiyorm. Deneme yapiyorum bakalm kakada duzelme olcak mi diye sonra yavas yavas acicam dokunan neyse bulcam insallah
Düzelme var mı ne yiyiyosun peki

Bizde de böyle emerken karnı gurul gurul ediyor ağrıyor ağlayarak memeyi bırakıyor. Kakasını 2 günde bir falan yapıyo hafif köpüklü mukus bazen var bazen yok. Ama ben yumurta ve süt ürünleri kullanmıyorum buna rağmen böyle. Burda Bebeklerimiz hemen hemen aynı tarih doğumlu ve hepsi aynı şeyleri yaşıyor normaldir belki 🤷🏻‍♀️
Belkide canım ya. Çarşamba iyi bir doktora randevu aldım gidecem kafamdaki soru işaretleri gitsin en azından psikolojim çok bozuldu artik

Back