• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar bebeğim geceleri 2 saatte bir uyanıyor. Sonra sabah 5,6,7,8,9 böyle gidiyor 🤦🏻‍♀️ Saat başı ayakta atak haftasında olduğu için mi böyle yoksa karnı mı aç kalıyo bilmiyorum ki. Başından beri de böyle aslında sabah saatlerinde saat başı uyanıyor. Var mı benim gibi bi durum da olan çözüm bulan??

Bende ayni durumdayım 👀👀 Gece surekli ayaktayım gibi hissediyorum artik. Sabah da 5 ten sonra saat basi uyanıyor 😐

Bende bilemiyorum niçin az kilo aldi acap kaliteli beslenemiyorumda sutum de ondan mi besleyici değil diye düşünüyorum bide çok bazı zamlar günde 3 kere yada 4 kere kaka yapıyor sulu yapıyor buda kilom alımını etkileri offf offff

Canim ne kadar çok kaka yapıyormuş sordun mu doktora normal mi diye? Bana biraz fazla geldi. Ilk ay bizimki oyle gunde 2 veya 3 defa yapıyordu sonra 2 gunde bire düştü şimdi de daha cok emzirebildigim için 3 veya 4 gunde kakasını yapıyor. Mamayi daha cok verirken 2 gunde birdi. Ayrica 2. Ve 3. Ayda bagirsak düzenleyici surup kullandım ben bebeğime doktor verdi aşırı gazlı oldugu için. O da düzenledi bence.

İki gündür gündüz uykumuz sıfır altı temiz karnı tok gaz yok neden kızımmm sürekli üs değişiyoruz salyalar üstünü ıslatıyor diş erkenmi gelicek anlamadım yada dördüncü ay atağı dedikleri bu olsa gerek

Sabahtan beri sadece 3 biberon 125 ml sağdığım sütten yedi oğlumcum 🥺 3 ay 22 günlük 15 gündür aşırı iştahsız doğru düzgün kg aldığını da düşünmüyorum illegal tartılma yöntemiyle tartıyorum çünkü aşırı canım sıkkın.
İştah açmak için yaptığınız bir şey var mı?

Canim ne kadar çok kaka yapıyormuş sordun mu doktora normal mi diye? Bana biraz fazla geldi. Ilk ay bizimki oyle gunde 2 veya 3 defa yapıyordu sonra 2 gunde bire düştü şimdi de daha cok emzirebildigim için 3 veya 4 gunde kakasını yapıyor. Mamayi daha cok verirken 2 gunde birdi. Ayrica 2. Ve 3. Ayda bagirsak düzenleyici surup kullandım ben bebeğime doktor verdi aşırı gazlı oldugu için. O da düzenledi bence.
Günde 4 yada 5 bez degistiriyoruz bunun 3 yada 4 u kakali oluyor az yada cok miktarı bana normal geliyor ilk aydan beri duzenimiz bu sekilde hiç kabız olmadi bizimki n fazla kabizligimiz günde 1 kere yapması oldu dr sormadım çünkü öyle düzenli özele bi yere gitmiyorum sağlık ocağında rutin kontrolü oluyor

Sabahtan beri sadece 3 biberon 125 ml sağdığım sütten yedi oğlumcum 🥺 3 ay 22 günlük 15 gündür aşırı iştahsız doğru düzgün kg aldığını da düşünmüyorum illegal tartılma yöntemiyle tartıyorum çünkü aşırı canım sıkkın.
Yani toplam 375 ml mi bana iyi geldi sagdigim için yağlı sütü de almış oluyor demekki yetiyor

İki gündür gündüz uykumuz sıfır altı temiz karnı tok gaz yok neden kızımmm sürekli üs değişiyoruz salyalar üstünü ıslatıyor diş erkenmi gelicek anlamadım yada dördüncü ay atağı dedikleri bu olsa gerek
Bizimde öyle salyaları çok fazla sürekli önlük çıkar tak yapıyorum elleri hep ağzında uykusu çok az iştah kaybı var bende diş mi diye düşündüm ama bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Canım seninle aynıyız 3.5 ayı geçtik 4e yaklaşıyoruz, benim bebeğim 6 kg senin bebeğin yaklaşık kaç kg şu an neden az olduğunu düşünüyorsun doktor mu bi şey söyledide evham yaptın ? Tablo değerlerine göre baktın mı boy kilosuna bebeğinin?

Rica ederim canım benim. 😘 ben mesaj atmadım hiç de direk paylaştığı şeylere baktım ordan yararlandım. 😘 belki cevap verir ama kuzum bilemiyorum 😘
Göğsümü emzirdim ve geçtim biliyor musun 🥳 Ben korkuyordum her neyse bebeğime de geçer eder diye. Umarım herhangi bir şey olmaz virütik bi şey değildr.

Canım seninle aynıyız 3.5 ayı geçtik 4e yaklaşıyoruz, benim bebeğim 6 kg senin bebeğin yaklaşık kaç kg şu an neden az olduğunu düşünüyorsun doktor mu bi şey söyledide evham yaptın ? Tablo değerlerine göre baktın mı boy kilosuna bebeğinin?
Her ay 1 kg alıyordu şimdi 1 ayın tamamlamasına 1 hafta kaldı evde tartımdan 200 gram aşağı çıkıo doktorun tartısında şu an hesabıma göre 600 gram almış oluyor bu da beni evhamlandırdı 🤷🏻‍♀️

Benim ki emdide ne oldu 500 gram almış koca 1 ayda. Iyice psikolojim bozuldu. Ne yapalım sağlıklı olsunlarda

Ben verdim geçen burnu akıyordu ama sevmedi ağladı 🙈 papatya berdim birkaç kaşık onu sevdi
Ya kıyamam ☺️ Bende 2 gün önce 5-6 çay kaşığı verdim gece güzel uyudu. Bugün de yine 10 çay kaşığı kadar verdim. Hatta annem biraz şeker atalım dedi ben direkt şekersiz verdim sevdi gibi içiyor. 6 aydan önce pek önermiyorlarmış ama az verdim bir sorun olmaz herhalde 🤗 papatya verdiğin gece rahat uyudu mu peki?

İnşallah bizimki de tez vakitte geçer canım. Sözlerin umut oldu bana, o kadar moralim bozuluyor ki. Kaç mendil, kaç kıyafet değiştiriyoruz sayamıyorum. Çok üzülüyorum.😢
En küçük kardeşim de cok kusqrdi ondan tecrübe sanirim ben kendimi uzmuyorum bu konuda bence sende üzülme canim Allah beterinden esirgesin geçici Allahin izni ile. Drmuz da zamanla azalacak dedi en geç 1 yas dedi ama ben o kadar süreceğini sanmiyorum yani insallah 🙈
Üzücü değil de sinir bozucu daha cok giydir 2 dk sonra yine değiştir dur 😬

Back