• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya kızlar bana da meme ucu için birsey önerseniz çok acıyor sol memem cihazla sağıyorum 12 saatde bir ucu beyazladı öneriniz bar mu
Sağmadan önce kendi sütünü sürüp , sağdıktan sonra yine kendi sütünü sürüp bi 10-15 dk. açık bırakabilirsin. Bir de aventin göğüs kalkanını öneririm. Benim öyle geçti. Gümüş kapak kullanıyordum ama hava almadığı için iyileşmedi aventin göğüs kalkanı hem hava alıyor hem de çamaşıra değmediği için 2. günde falan baya farkedilir derecede iyileşti benimki

Benimki o anlarinda memeyi resmen düşmani gibi görüyo gormen lazim hareketlerini 😬 sonra asla emmek istemiyo aradan uzunca bi zaman gececekki öyle emsin beyfendi 🤦‍♀️ kizimin dedigin gibi 6 ay sürdü buraya da yazdim hatta bugün. Bakalim bu sefer rekorumuz ne olacak 😁
Kıyamam gaz sancısından ne yapacağını şaşırıyordur ya benimki de bazı günler aynı şekilde hemen memeye dönmüyor o zaman sakinleştirip tekrar veriyorum. Bir de davlumbaz benim kurtarıcım oldu çok ağladığında açıp sakinleştiriyorum önüme bir sandalye çekip orada emzirmeye başlıyorum o zaman alıyor. Bir de gerçek davlumbazda susuyor paşa youtube’dan açtıklarım umrunda olmuyor 😅 Umarım oğlununda kızındaki gibi 6 ay sürmez bu sefer 🙏 Şu gaz sancıları bi bitseydi 🙇🏼‍♀️

Büyük kızımda 3 ay uğraştım pes ettim. Şimdi hiç uğraşmıyorum çünkü almayan almıyor gerçekten. Benimkiler ne emzik ne biberon tutmuyor 🤷‍♀️
Büyük oğlum almıştı hemen çok rahat etmiştim hergun deniyorum bibs ten avente denemediğim model kalmadı almıyor

Benimki de bayadır emzik almıyordu kuzum ara ara denedim 40 günlüğü geçmişti tekrar aldı ama bazı günler yine almıyor, keyfi isterse yani 😅 Mesela geçen gün gündüz uykularında emzikle uyuttum bir de yarım kundak yaptım, beşiğinde uyudu bütün gün. Dedim tamam nasıl uyutacağımı çözdüm artık ertesi gün emziği ağzına sokamadım 😂 bir günü bir gününü tutmuyor bende kabullendim artık günlük hareket ediyorum
Bende öyleyim heh yarım kundakla uyudu derken bir dahakine uyumuyor sonra yüzüstü deniyorum bir sonraki sefer tutmuyor 😅 deneme yanılma 🙈

Ya kızlar bana da meme ucu için birsey önerseniz çok acıyor sol memem cihazla sağıyorum 12 saatde bir ucu beyazladı öneriniz bar mu
Canım ben gümüş kapaklardan kullanıyorum cok şükür ki yara olmadı . Gogsumden akan süt de üzerime akmamıs oluyor kapakta birikıyor gogus ucu sütün için de kaldıgı ıcın süreklı nemlı oluyor . Ebebekten aldm en ucuz orda

Ben aldım 2 haftadır kullanıyoruz memnunuz.titresimi sallanma ayarları ve fön makinesi sesi doğa sesi süpürge vs sesleri falan var bütün gün onda yatırıyoruz.Tabi ağlar gaz şiddetli olursa kucakta piş pistan başka birşey kesmiyor.Ama gerekli bence.Birde sallanma şekilleri çok güzel sarsmadan

Ben joie serina modelini kullanıyorum canım, bizimki keyfi isterse duruyor istemezse durmuyor içinde. Bende çok yer kaplıyor diye letgoya koydum alıcı çıktı, hemen almaya geleceklerdi. o günden sonra içinde uyumaya başladı sıpa 😅 o yüzden satmayı erteledim. Bebeğin gazsız sakin bir bebekse kurtarıcı olur çünkü bizimkinin gazı olmadığında koyuyorum içine, emziğide veriyorum bir de davlumbazı açıyorum uyuyor kendi kendine

Bizim salincagimiz da bu cok memnunum Eki Görüntüle 2772708
Teşekkür ederim kızlar 🙏🏻 satıcıyla anlaştık yarın akşam getirecek eşim. Benim kızım puseti ben sallarken duruyo içinde de uyuyo. Abisinin salıncağı var yuvarlak onda da duruyo ama onda kendini boşlukta hissediyor sanırım hoşlanmıyo. Puseti sallandığı sürece seviyor. Huzursuz ve gazlı bir bebek değil maşallah. Ben 2 ayı geçtiği için geç mi kaldık diye düşündüm ama 7 aya kadar kullananlar varmış. Zaten alma sebebim online ders esnasında oyalanması için kullanmak. Seveceğini umut ediyorum. Buraya yazarım tecrübemizi

Nasil anladin bendede ayni suphe var 🙄
Geceleri özellikle bebegim emmek ustemiuor zaten cok yogun sutu olan bir anne olmadım hicbir zaman hep ekstra takviyeler aldım elimle sagmaya çalıştığımda bile bazen sut gelmiyor artık birde uyku da uyuyamayinca tükettik sanirim hani diyorlarya emdikce gelir bu külliyen yalan olmayan birsey nasil gelsin

Teşekkür ederim kızlar 🙏🏻 satıcıyla anlaştık yarın akşam getirecek eşim. Benim kızım puseti ben sallarken duruyo içinde de uyuyo. Abisinin salıncağı var yuvarlak onda da duruyo ama onda kendini boşlukta hissediyor sanırım hoşlanmıyo. Puseti sallandığı sürece seviyor. Huzursuz ve gazlı bir bebek değil maşallah. Ben 2 ayı geçtiği için geç mi kaldık diye düşündüm ama 7 aya kadar kullananlar varmış. Zaten alma sebebim online ders esnasında oyalanması için kullanmak. Seveceğini umut ediyorum. Buraya yazarım tecrübemizi
Cnm 37 ye kadar calismadin mi Sen.online ders vericek ya müdur bizler sut izni kullanabiliyor muyuz bilgin var mi.

Kızlar bugün tekrardan başka bir doktor Liloşa karın ultrasonu çekti. Çok şükür mide geçişi normal bulundu bu sefer, kilo alımı da olduğundan ve de az az sık sık beslemeyle kusması da kontrol altına alındığından cerraha bile yönlendirmediler bizi 🙏 sadece evde takipte olacak, kusmaları yine şiddetlenirse yine ultrasonla bakılacak, eğer her şey normal giderse 3. ayda tedbir amaçlı ultrason çekilecek. 🙏🙏🙏🙏 yazan, dua eden herkese çok teşekkür ederiz.🥰🙏😘
Oh. Cok gecmis Olsun. Ameliyata gerek olmadigina sevindim 🥰😍

Kıyamam gaz sancısından ne yapacağını şaşırıyordur ya benimki de bazı günler aynı şekilde hemen memeye dönmüyor o zaman sakinleştirip tekrar veriyorum. Bir de davlumbaz benim kurtarıcım oldu çok ağladığında açıp sakinleştiriyorum önüme bir sandalye çekip orada emzirmeye başlıyorum o zaman alıyor. Bir de gerçek davlumbazda susuyor paşa youtube’dan açtıklarım umrunda olmuyor 😅 Umarım oğlununda kızındaki gibi 6 ay sürmez bu sefer 🙏 Şu gaz sancıları bi bitseydi 🙇🏼‍♀️
Kizim da netten açtiğim fön sesleriyle durmuyodu gercek mak caliscakti illaha 3 fön mak yaktik o dönem😂 o kadar çalisiuodki zavalli makineler bi sure sonra error vermeye başliyodu bizim günahimiz ne diye😅 bak seninki de ayirt ediyomuş oejinal takiliyo veletler, benimkinde simdilik ayirt etme yok hak geçmesin diyo heralde 😁 sinirden artik gülüyorum bugün annem bi kolik olmayan çocuk doğuramadinki agiz tadiyla sevelim dedi :) 🤷‍♀️ 4 ayi gözden çikardim da insallah uzatmalari oynamayiz

Online ders için erken değil mi doğum izniniz çabuk mu bitti? Benim iznim beni martın ortasına kadar götürüyor. Ondan sonra da Haziran’a kadar rapor almayı düşünüyorum.

Galiba gaviscon dan bahsediyor ben de kullanıyorum işe yarıyor gibi. Ama gaz hep oluyor da en azından gazı kolay çıkarıyor ve uyku saatlerimiz uzadı. Ama bu damladan mı yoksa büyüdüğü için mi bilemiyorum.

Canım ben gümüş kapaklardan kullanıyorum cok şükür ki yara olmadı . Gogsumden akan süt de üzerime akmamıs oluyor kapakta birikıyor gogus ucu sütün için de kaldıgı ıcın süreklı nemlı oluyor . Ebebekten aldm en ucuz orda
Bende kullanıyordum baby mom markası ama kararma var eşim pazartesi e begege götürecek onlarda firmaya verecek 2 yıl garantili bu kremleri kullanıyorum dr başka şey vermedi ama yine aynı çok canım acıyor göğüs ucumdan sanki elektrik veriliyor

Eklentiler

• C6280449-CFFE-473D-AA8C-5841D88A5F35.jpeg
    C6280449-CFFE-473D-AA8C-5841D88A5F35.jpeg
    118,5 KB · Görüntüleme: 22
Bende kullanıyordum baby mom markası ama kararma var eşim pazartesi e begege götürecek onlarda firmaya verecek 2 yıl garantili bu kremleri kullanıyorum dr başka şey vermedi ama yine aynı çok canım acıyor göğüs ucumdan sanki elektrik veriliyor
Kararma içinde mi oldu dışında mı? Bende ebebekten almıştım göğse değen kısmı kararmadı ama dışı karardı. Versek alırlar mı bu şekilde

Back