2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aranızda uyku tulumu kullanan var mı? Ben almayı düşünüyorum, geceleri kundak yapmazsam ayaklarıyla itekleyerek üstünü açıyor ya da kollarını örtersem örtüyü yüzüne kapatıyor. Bir kaç kez öyle yakaladım korktum nefessiz kalacak diye kendi de rahatsız olmuş huysuzlanıyordu. En garantisi uyku tulumu gibi geldi o yüzden ama kaç tog değerinde olmalı bilemedim. Lcwdekiler hoşuma gitti 2.8 ve 1.7 civarında iki seçenek var. Biraz büyük alayım baharda da giysin istiyorum ama 2.8 çok kalın mı olur acaba

Merhaba kızlar ben ocak annesiyim 29 günlük bir oğlum var sizlere bir şey danışmaya geldim sizlerden de yaşayan vardır mutlaka. İki göğsüm de çok fena durumda uçları baya yarık ben ağlaya ağlaya emzirmeye devam ediyorum. Bi sürü krem kullandım fayda etmedi. Bu tünelin ucunda yakın zamanda ışık var mı? Yoksa böyle devam mı edeceğiz?

Allah bağışlasın evladını :) göğsünün ucuna kendi sütünü sürüp bir 10 dakika havalandır sonra elinde varsa gümüş veya plastik kalkanlarla kapat. Ben gümüş kapak kullandım çok iyi geldi. 1 buçuk ay onlar olmadan duramadım. Şimdi hiçbişey kullanmıyorum hassasiyeti de geçti 2 buçuk aylık olduk. Geçiyor yani zamanla merak etme sabretmek gerek biraz, bende ağlayarak emziriyordum başta

1 aylikken gitmistik doktora doktor bir daha 2.ayda cagirdi arada
Bol bol su ic benim doktorum gunde 4lt su iciceksin ve surekli emzirceksin diger seylerin etkisi yok bosa kalori diyor. Ama ben yinede hurma dereotu tahin helvasida yiyorum bence etkisi var. ve bestlak damla. Benimde bazi gunler gogsumu siktigimda gelmiyor hatta saginca cok az cikiyor ondan hep stres halimdeyim yetmiyor mu diye ama suana kadar guzel kilo aldi ins oyle devam eder. Sende stres yapmamaya calis evet uykusuzluk cok zor
Ama stres en onemli etken sutum gitmesinde bence vardir seninde yilmadan emzirmeye devam et

Ben lcwden 1.7 tog aldim daha kullanmadim ama evin 22-24 derecelerdeyse 1.7 yeterli 2.8 kalin olur bence internette tog tablolari var bakabilirsin

40. Gun neler yapiyorsunuz 40 banyosunda neler yapilir ? Bizim bugun 40.gunumuz ama sadece esimle benim hic bilmiyotuz ne yapilir edilir paylasirsaniz sevinirim

H Hufezaa ya katiliyorum canim kendi sütünü sürekli sür kuru kalmasin o şeklde bi süre açikta beklet özellikle emzirmeden önce sütünden sür bebege öyle ver ve gümüş kapak bu ikisi benim de ilacim olmustu.

Ben lcwden 1.7 tog aldim daha kullanmadim ama evin 22-24 derecelerdeyse 1.7 yeterli 2.8 kalin olur bence internette tog tablolari var bakabilirsin
Bende 1.7 olana baktım ama kimisi çok ince demiş o yüzden kararsız kaldım. Evin için gündüz 22-23 gece 21-22 derece aralığında oluyor genelde. Çok kalın olmasın bahar aylarında da kullanabilelim istiyorum. 3. ayından sonra kundağı bırakıp giydireceğim zaten

Bende almayı düşünüyorum artık Ergopouch marka tulumlar var ben çok beğendim fiyatları biraz yüksek ama araştırıyorum hala. 1.0 tog oda sıcaklığı 22-24 derece arasında ince bir tulumla kullanılabiliyor alırsam 1.0 tog alırım sanırım. 2.0 ve 3.0 toglar daha soğukta tercih edilebilir.

Doğumdan önce öylesine bulunsun diye Diamond mama elmas ikili pompa aldım 200 liraya, kullanım açısından avente benziyor, ama beni çok yoruyordu, parçası ıvırı zıvırı uğraştırıyordu yine de idare ediyordum. Ama ben kovidli doğum yaptım hastalık ciğerimi etkilemişti kızım 5 günlükken daha yeni memeye alışıyorken kovid ilaçları kullanmaya başlamam gerekti, zaten sarılık olmak üzereydi hastalıktan emziremiyordum. 5 - 6 gün ilaç kullanırken sağıp sağıp döktüm o zaman süt boşa gitmiş filan çok önemli değildi, ancak ilaçlardan sonra bi 4 gün bekledim emzirmek için etkileri geçsin diye bu sefer memeye alıştırmak zorlandım çocuğu. Baktım medelanın anne memesi hissi veren biberonu varmış ama hepsiburadada var sadece ve yurt dışından geliyor 500 lira filandı, ben de medela swing pompasını aldım 1200 liraya çünkü onun içinden bu istediğim biberon çıkıyordu ama baktım biberon hiç de işe yarar değildi ama pompa harika 1 damla sütü boşa vermiyor ıvır zıvırı yok, tek parça yıka koy mis gibi. Zaten şimdi sadece emziriyorum ama hayat bu belli mi olur dursun şimdilik emzirme dönemi bitince aldığım fiyata bile satabilirim. Uzun oldu kusura bakmayın

Çok teşekkürler kızlar. Sütümü sürüyorum ama henüz gözle görülür bir faydası olmadı. Gümüş kapağı da sürekli nemli tuttuğu için her zaman takmıyorum. Ama sütümü sürmeye devam edeceğim en azından geçiyo dediniz için rahatladı

Ben Unibaby yenidoğan ıslak pamuk kullanıyorum kızım için yıkamak filan her seferinde yorar yetişemem, oğlum 4 yaşında hala kakasını yapınca onunla siliyorum ben

Ya kızlar bana da meme ucu için birsey önerseniz çok acıyor sol memem cihazla sağıyorum 12 saatde bir ucu beyazladı öneriniz bar mu
Canım benimkide beyazlasmisti ve kizarliklar vardı mastit olmustum çok emzirmeme rağmen sağımda yapıyodum daha çok o gogusunu ver onun dışında avya çekirdeği jel kıvamında oluyo o direk aliyo bide hindistan cevizi yağı bunların yanı sıra ben lansinoh kremi kullanıyorum ama diğerleri daha etkili ..

Bence 1.7 yeterli olur o zaman cok ince degil penye battaniyelerfen biraz kalin gerekirse icine ona gore giydirirsij

Göğüs kalkanı almalısın canım plastik olanları bile ise yariyo ben mamojonunkini almıştım gayet memnunum düzenli kullan onun yanı sıra öz kararı avya çekirdeğini çok az suyla bekleyince jel kıvamını aliyo onu düzenli olarak sür ve hindistan cevizi yağı. ilk başta illaki yatiliyo benim hala yarık vaziyette bı gogusum ama bunlarla rahatlıyorum onun yanı sıra lansinoh krem kullanıyorum ama diğerleri kadar pek etki etmedi. Anlayacağın sürekli nemli tutman gerekiyo ki yara olmasın yoksa etinden et gidiyo ..

40. Gun neler yapiyorsunuz 40 banyosunda neler yapilir ? Bizim bugun 40.gunumuz ama sadece esimle benim hic bilmiyotuz ne yapilir edilir paylasirsaniz sevinirim
Canım süsleme filan koyuluyo netten bakabilirsin ama onun dışında biz 2 er tesbih Fatiha Ayetel Kürsi okuduk aslında anne babanın okuması gerekiyomus ama benim lekelenmelerim olduğundan eşim okudu niyetlenip o tesbihi suyun içine koyup dualayip döktük. Son suyunu da yine dua edip süzgeç ilistirden suyunu akittik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…