Canım gobek onemlı benımkknın de ğzerinde kahve bi kabuk vardı biz dedik düşmedi heralde bi kısmı neyse düşmesini beklerım kabuk duşünce bi baktım altı ıltıhaplanmıs kanama da olmustu direk acile gittik bi hafta pansuman yaptım düzeldi ama aklınızda kalmasın gosterın bi doktoranormal yani dimi esim korkuttu beni normal degil bu hastaneye goturelim diyince panik oldum
Biz de işte daha bir aaylık olduk aralıgın son annelerındenımCanımmmm sen nerelerdesin yaa valla merak etmeye başlamıştımHey maşallah grubun ablasınaa arkasından geliyoruz biz de 2 buçuk aylık oluyoruz alışmaktan başka çare yok gibi bende alıştım ağlamalarına
Ben buhar makinesi kullaniyorum kesinlikle tavsiye edwrim aksamlari petekler dusukte olsa acik oluyo benim ufaklik nasil beceriyorsa uzerini islatiyor:)gece kiyafet bez degisimi yapiyorum usumesin diye acik petekler.tikaninca yarim saat bile calistirsam guzel etki ediyor letgodan aldim dogumdan once 100 liraya uygun fiyata bu sekilde bulabilir almak isteyenler sıfırlar biraz pahaliKaloriferlerden kaynaklı maalesef bizim de sürekli az da olsa tıkalı oluyor. Havalar çok soğuyup kombiyi artırdığımızda daha da zorlaşıyor nefes alması. Evin havasının kurumasından kaynaklı maalesef. Her gün serum fizyolojik, geçmiyorsa buhar makinesi tek çözüm
Kizlar bebekleri yuz ustu yatirin hem alttan hem ustten gaz cikartiyorla r yalniz kafalarina dikkat edin yan dönmüş olsunAynen canım ilk çocuk benimde tecrübesizlik zor gerçektenbenim kızım en başta alttan zorla atıyordu gazını üstten hiç çıkaramıyordu. Biogaia ve sab simplex kullanmaya başlayınca üstten atmaya başladı alttan da daha rahat atmaya başladı şükür.
Canım sütün gelmesi için emzirmen lazm sagman degıl . Sağma makınesini cok zorda kalırsan alırsın sezaryende ilk gunler mama verdi hastane ben de bos meme ıle emzirdim oğlımu sonra 3. Gun sütüm geldi . Sık sık emzirdim suan sorun yasamıyorum . Süt sagma makınesini dısarı cıkıcaksam kullanıyorım okdr evde oğluma bakan kısıye süt bırakıyorım. Elektrıklı benımkı lansinoh marka memnunum manueller el yoruyor dıye bılıyorum .Aa hiç duymadım bunu mochinin kopyası gibi. memnun olmana sevindim. İnceleyim ben teşekkür ederim.
Madela aşırı aşırı pahalı. Yoksa en iyisi oymuş cidden. İş durumum baya karışık hamileyim diye işten çıkarmaya çalıştılar raporla 32. haftama vardım.O yzden bilemedim. Herkeste doğunca duruma göre alırsın dedi. Ama şmdi pazartesi doğum yapacağım sütün gelmsi için alsam mı diye düşünmeye başladım . Pandemi de hastaneninkini kullanmak
Bende alayım olmazsa 110 tl bi şey. Çok tecrübesiz olduğum için elektrkli mi alsam dedm.
@nsl4721 @anreb3232 Peki doğumdan hemen sonra kullanabildiniz mi mochiyi? Yani süt yokken gelsin diye?
Çok teşekkür ederim inşallahelektrikliniz olmasına rağmen mochiyi kullanmanız çok iyiymiş. Genelde akan sütü toplamada İYi dediler
Ben aldım 2 haftadır kullanıyoruz memnunuz.titresimi sallanma ayarları ve fön makinesi sesi doğa sesi süpürge vs sesleri falan var bütün gün onda yatırıyoruz.Tabi ağlar gaz şiddetli olursa kucakta piş pistan başka birşey kesmiyor.Ama gerekli bence.Birde sallanma şekilleri çok güzel sarsmadanKızlar sorum olacak sizlere. Joie Sansa kullananlar vardı sanırım aramızda. Memnun kaldınız mı?
Yuzyuze eğitimin 1 ay daha ertelenme durumu var ozaman kullanmak için almayı düşünüyorum. Çünkü eşim vardiyalı çalışıyor düzenli değil saatleri o yüzden. 2. El almayı düşünüyorum 700-750 civarında ilanlar var letgo da. 2.5 aylık oldu sıfırına o parayı vermek istemedim bu yüzden 2.el tercih edicem. Sizce beni kurtarır mı?Eki Görüntüle 2772140
Bazıları sütüm gelmeyince sağarak sütümü getirdim fln diyince bende doğum öncesi hemen alayım dedim. Bende mamayı hazırladım çantama karşı değilim kesinlikle. Aç kalıp sarılık olmasında. Dediğiniz gibi sütüm olmasa da emzireyim o zmn bende teşekkür ederim.Canım sütün gelmesi için emzirmen lazm sagman degıl . Sağma makınesini cok zorda kalırsan alırsın sezaryende ilk gunler mama verdi hastane ben de bos meme ıle emzirdim oğlımu sonra 3. Gun sütüm geldi . Sık sık emzirdim suan sorun yasamıyorum . Süt sagma makınesini dısarı cıkıcaksam kullanıyorım okdr evde oğluma bakan kısıye süt bırakıyorım. Elektrıklı benımkı lansinoh marka memnunum manueller el yoruyor dıye bılıyorum .
Canım grupta İlk doğum yapanlardansin degilmi. Bebiş kaç aylık oldu.Allah yardımcın olsun yaş farkı mı var aranızda hiç böyle davrandığını kendi ailene anlatıyor musun arkanda duruyor mu ailen
Atak haftasında olabilir canım, bizimde 42 günlükken başlamıştı birkaç gün sürdü uyku sorunu. Tabi sonra 40ından önceki gibi olmadı hiç biraz duruldu ama huyları düzenleri de değişiyor büyüdükçekızlar bugün 50 günlüğüz yaklaşık 10 günden beri Herşey bozuldu. 20 dk uyuyor kalkıyor gaz yüzünden sanırım ıkınıyor. Gece uykularında beş saat uyurdu şimdi 2 saat ancak. Bınların hepsinin sebebi gaz mı? Gaz Bitince bitecek mi kabus
Peki onda uyuyor mu ? Emziksiz falan. Beneğim emzik almıyor da onda uyur mu diye merak ediyorumBen aldım 2 haftadır kullanıyoruz memnunuz.titresimi sallanma ayarları ve fön makinesi sesi doğa sesi süpürge vs sesleri falan var bütün gün onda yatırıyoruz.Tabi ağlar gaz şiddetli olursa kucakta piş pistan başka birşey kesmiyor.Ama gerekli bence.Birde sallanma şekilleri çok güzel sarsmadan
Bebeğim gündüz neredeyse uyumuyor diyebilirim sabah 8 gece 12 arası 10-15 dakika ya da memede azıcık kestiriyor derin uyku uyumuyor. Bazı günler de sadece emiyor uyuyor. Daha düzen oturmadı sanırım geçici diye umuyorum. Benim sütüm de beyaz. Zaten ilk süt koyu ve sarı oluyor sonra beyaz diye biliyorum. Kaliteli olmasa bebiş kilo almaz canımKızlar her bebek farklı ama bebeğiniz gün içerisinde kaç saat uyanık kaliyo. Yaklaşık 50 gunluguz biz resmen 4 5 saat uyanık duruyoruz özellikle iki günde bir geceleri oluyo bu durum. Öyle fazla aglamiyo ama uyumuyo da huymu edindi anlamıyorum artık uykusuzluk cidden beni çok yoruyo gündüz ben uyuamadigimdanBu arada sütünüz rengi hala sarı mi ? Hiç mama vermiyorum sağımda yapıyorum doymuyo değil ama beyazımsı kaymaklı sarı olunca bayağı kaliteli oluyo diyolar
Biz de öyleyiz. Gazdan diye avutuyorım kendimikızlar bugün 50 günlüğüz yaklaşık 10 günden beri Herşey bozuldu. 20 dk uyuyor kalkıyor gaz yüzünden sanırım ıkınıyor. Gece uykularında beş saat uyurdu şimdi 2 saat ancak. Bınların hepsinin sebebi gaz mı? Gaz Bitince bitecek mi kabus
Canim ağlamiyosa yine şükret ben napiyim uyanik kaldiği her an ağliyo uykusuda tavşan uykusu derin uykuya geçemiyo 10 15 dk geçmeden kipirdanmaya başliyo bidaha uyutmaya çalisiyorum uykusu açilmadanKızlar her bebek farklı ama bebeğiniz gün içerisinde kaç saat uyanık kaliyo. Yaklaşık 50 gunluguz biz resmen 4 5 saat uyanık duruyoruz özellikle iki günde bir geceleri oluyo bu durum. Öyle fazla aglamiyo ama uyumuyo da huymu edindi anlamıyorum artık uykusuzluk cidden beni çok yoruyo gündüz ben uyuamadigimdanBu arada sütünüz rengi hala sarı mi ? Hiç mama vermiyorum sağımda yapıyorum doymuyo değil ama beyazımsı kaymaklı sarı olunca bayağı kaliteli oluyo diyolar
Ben joie serina modelini kullanıyorum canım, bizimki keyfi isterse duruyor istemezse durmuyor içinde. Bende çok yer kaplıyor diye letgoya koydum alıcı çıktı, hemen almaya geleceklerdi. o günden sonra içinde uyumaya başladı sıpaKızlar sorum olacak sizlere. Joie Sansa kullananlar vardı sanırım aramızda. Memnun kaldınız mı?
Yuzyuze eğitimin 1 ay daha ertelenme durumu var ozaman kullanmak için almayı düşünüyorum. Çünkü eşim vardiyalı çalışıyor düzenli değil saatleri o yüzden. 2. El almayı düşünüyorum 700-750 civarında ilanlar var letgo da. 2.5 aylık oldu sıfırına o parayı vermek istemedim bu yüzden 2.el tercih edicem. Sizce beni kurtarır mı?Eki Görüntüle 2772140
İlk atak haftasını atlattık bende ona yormuştum ama devam etti zaman geçtikçe düzeleceği yerde tamamen bozulduAtak haftasında olabilir canım, bizimde 42 günlükken başlamıştı birkaç gün sürdü uyku sorunu. Tabi sonra 40ından önceki gibi olmadı hiç biraz duruldu ama huyları düzenleri de değişiyor büyüdükçe
Ben elime alıp piş pişleyip uykuya geri döndürüyorum sürekli. Bu gaz sorunu neredeyse 40. Günde başlar mı bir anda yerle bir oldu Herşey bir günde.Biz de öyleyiz. Gazdan diye avutuyorım kendimigündüz derin uyumuyoruz biz de
Zamanla düzene oturacak merak etme, benim kızım da 40ına kadar bütün gün uyurdu sonra herşey alt üst oldu gece uykularımız pek değişmedi ama gündüz 15-20 dkda bir uyanmaya başladı. Şimdi 3 aya yaklaşıyoruz yeni yeni güzel uyumaya başladı gündüzleri deİlk atak haftasını atlattık bende ona yormuştum ama devam etti zaman geçtikçe düzeleceği yerde tamamen bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?