2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
normal yani dimi esim korkuttu beni normal degil bu hastaneye goturelim diyince panik oldum
Canım gobek onemlı benımkknın de ğzerinde kahve bi kabuk vardı biz dedik düşmedi heralde bi kısmı neyse düşmesini beklerım kabuk duşünce bi baktım altı ıltıhaplanmıs kanama da olmustu direk acile gittik bi hafta pansuman yaptım düzeldi ama aklınızda kalmasın gosterın bi doktora

Biz de işte daha bir aaylık olduk aralıgın son annelerındenım masallah bizim daha cok yolumjz var beti8892

Ben buhar makinesi kullaniyorum kesinlikle tavsiye edwrim aksamlari petekler dusukte olsa acik oluyo benim ufaklik nasil beceriyorsa uzerini islatiyor:)gece kiyafet bez degisimi yapiyorum usumesin diye acik petekler.tikaninca yarim saat bile calistirsam guzel etki ediyor letgodan aldim dogumdan once 100 liraya uygun fiyata bu sekilde bulabilir almak isteyenler sıfırlar biraz pahali

Kizlar bebekleri yuz ustu yatirin hem alttan hem ustten gaz cikartiyorla r yalniz kafalarina dikkat edin yan dönmüş olsun

Canım sütün gelmesi için emzirmen lazm sagman degıl . Sağma makınesini cok zorda kalırsan alırsın sezaryende ilk gunler mama verdi hastane ben de bos meme ıle emzirdim oğlımu sonra 3. Gun sütüm geldi . Sık sık emzirdim suan sorun yasamıyorum . Süt sagma makınesini dısarı cıkıcaksam kullanıyorım okdr evde oğluma bakan kısıye süt bırakıyorım. Elektrıklı benımkı lansinoh marka memnunum manueller el yoruyor dıye bılıyorum .

Ben aldım 2 haftadır kullanıyoruz memnunuz.titresimi sallanma ayarları ve fön makinesi sesi doğa sesi süpürge vs sesleri falan var bütün gün onda yatırıyoruz.Tabi ağlar gaz şiddetli olursa kucakta piş pistan başka birşey kesmiyor.Ama gerekli bence.Birde sallanma şekilleri çok güzel sarsmadan

Bazıları sütüm gelmeyince sağarak sütümü getirdim fln diyince bende doğum öncesi hemen alayım dedim. Bende mamayı hazırladım çantama karşı değilim kesinlikle. Aç kalıp sarılık olmasında. Dediğiniz gibi sütüm olmasa da emzireyim o zmn bende teşekkür ederim.
Lansinoh u çok öven var. Bende doğum sonrası bakım onaö

Kızlar her bebek farklı ama bebeğiniz gün içerisinde kaç saat uyanık kaliyo. Yaklaşık 50 gunluguz biz resmen 4 5 saat uyanık duruyoruz özellikle iki günde bir geceleri oluyo bu durum. Öyle fazla aglamiyo ama uyumuyo da huymu edindi anlamıyorum artık uykusuzluk cidden beni çok yoruyo gündüz ben uyuamadigimdan Bu arada sütünüz rengi hala sarı mi ? Hiç mama vermiyorum sağımda yapıyorum doymuyo değil ama beyazımsı kaymaklı sarı olunca bayağı kaliteli oluyo diyolar

kızlar bugün 50 günlüğüz yaklaşık 10 günden beri Herşey bozuldu. 20 dk uyuyor kalkıyor gaz yüzünden sanırım ıkınıyor. Gece uykularında beş saat uyurdu şimdi 2 saat ancak. Bınların hepsinin sebebi gaz mı? Gaz Bitince bitecek mi kabus

Atak haftasında olabilir canım, bizimde 42 günlükken başlamıştı birkaç gün sürdü uyku sorunu. Tabi sonra 40ından önceki gibi olmadı hiç biraz duruldu ama huyları düzenleri de değişiyor büyüdükçe

Peki onda uyuyor mu ? Emziksiz falan. Beneğim emzik almıyor da onda uyur mu diye merak ediyorum

Bebeğim gündüz neredeyse uyumuyor diyebilirim sabah 8 gece 12 arası 10-15 dakika ya da memede azıcık kestiriyor derin uyku uyumuyor. Bazı günler de sadece emiyor uyuyor. Daha düzen oturmadı sanırım geçici diye umuyorum. Benim sütüm de beyaz. Zaten ilk süt koyu ve sarı oluyor sonra beyaz diye biliyorum. Kaliteli olmasa bebiş kilo almaz canım

Biz de öyleyiz. Gazdan diye avutuyorım kendimi gündüz derin uyumuyoruz biz de

Bebeğim 48 günlük birkaç gündür anakucağına koyduğum oyuncağa çok ilgi göstermeye başladı bakıyor gülüp heyecanlanıyor ayakları oyuncağa deyince ses çıkıyor çok hoşuna gidiyor. Daha uzun göz teması kurmaya başladı ve bol bol gülücük dağıtıyor annesi de mest oluyor azıcık da uyusa fena olmaz tabii

Canim ağlamiyosa yine şükret ben napiyim uyanik kaldiği her an ağliyo uykusuda tavşan uykusu derin uykuya geçemiyo 10 15 dk geçmeden kipirdanmaya başliyo bidaha uyutmaya çalisiyorum uykusu açilmadan o dediğin sari süt ilk bikaç gün geliyo sonra normal beyaza dönüyo benimki de beyaz

Ben joie serina modelini kullanıyorum canım, bizimki keyfi isterse duruyor istemezse durmuyor içinde. Bende çok yer kaplıyor diye letgoya koydum alıcı çıktı, hemen almaya geleceklerdi. o günden sonra içinde uyumaya başladı sıpa o yüzden satmayı erteledim. Bebeğin gazsız sakin bir bebekse kurtarıcı olur çünkü bizimkinin gazı olmadığında koyuyorum içine, emziğide veriyorum bir de davlumbazı açıyorum uyuyor kendi kendine

İlk atak haftasını atlattık bende ona yormuştum ama devam etti zaman geçtikçe düzeleceği yerde tamamen bozuldu

İlk atak haftasını atlattık bende ona yormuştum ama devam etti zaman geçtikçe düzeleceği yerde tamamen bozuldu
Zamanla düzene oturacak merak etme, benim kızım da 40ına kadar bütün gün uyurdu sonra herşey alt üst oldu gece uykularımız pek değişmedi ama gündüz 15-20 dkda bir uyanmaya başladı. Şimdi 3 aya yaklaşıyoruz yeni yeni güzel uyumaya başladı gündüzleri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…