• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bebeğim gündüz neredeyse uyumuyor diyebilirim sabah 8 gece 12 arası 10-15 dakika ya da memede azıcık kestiriyor derin uyku uyumuyor. Bazı günler de sadece emiyor uyuyor. Daha düzen oturmadı sanırım geçici diye umuyorum. Benim sütüm de beyaz. Zaten ilk süt koyu ve sarı oluyor sonra beyaz diye biliyorum. Kaliteli olmasa bebiş kilo almaz canım
Benimki de gece öyle sanırım gece gündüzu ayırt etmeye başlatmalıyım 😶 illaki olur böyle şeyler ama ilk olunca insan ne yapacağını sasiriyo çok strese giriyorum . Benim ilk süt sarimsiydi zaten öyle olması gerekiyomus ama ablamlarin daha sarimsiymis annem öyle diyo bugün biriyle konuştum oda öyle dedi ama bebeğimin kilo alımı gayet yerinde ilk ay 1300 filan aldı bakalım bu ay kaç aldi..

Canim ağlamiyosa yine şükret ben napiyim uyanik kaldiği her an ağliyo uykusuda tavşan uykusu derin uykuya geçemiyo 10 15 dk geçmeden kipirdanmaya başliyo bidaha uyutmaya çalisiyorum uykusu açilmadan😔😔 o dediğin sari süt ilk bikaç gün geliyo sonra normal beyaza dönüyo benimki de beyaz
Canım gazi olunca aralıksız ağladığı da oluyo zaten hiç aglamiyo değil ama öyle bıle görmek strese sokuyo illaki beni 😶Benim ilk süt sarimsiydi zaten öyle olması gerekiyomus ama ablamlarin daha sarimsiymis annem öyle diyo bugün biriyle konuştum oda öyle dedi ama bebeğimin kilo alımı gayet yerinde ilk ay 1300 filan aldı bakalım bu..

Canım gazi olunca aralıksız ağladığı da oluyo zaten hiç aglamiyo değil ama öyle bıle görmek strese sokuyo illaki beni 😶Benim ilk süt sarimsiydi zaten öyle olması gerekiyomus ama ablamlarin daha sarimsiymis annem öyle diyo bugün biriyle konuştum oda öyle dedi ama bebeğimin kilo alımı gayet yerinde ilk ay 1300 filan aldı bakalım bu..
Kilo alimi yerindeyse bu sütünün yaradiğini gösteriyo dmekki ön sütten ziyade son sütü de aliyo o daha yağli ve bebeğe yarayan kismi. Rengi falan önemli değil bence canim bebeğinin kilosu gelişimi yerindeyse skinti yok bence. Benimki hep ağliyo hep huysuz 2.kez kolik vakasiyla ugrasiyorm ve daha simdiden bezdim😒

Zamanla düzene oturacak merak etme, benim kızım da 40ına kadar bütün gün uyurdu sonra herşey alt üst oldu gece uykularımız pek değişmedi ama gündüz 15-20 dkda bir uyanmaya başladı. Şimdi 3 aya yaklaşıyoruz yeni yeni güzel uyumaya başladı gündüzleri de
Umut oldu bana ♥️🙏🏼 İnşallah 🙏🏼🙏🏼Demek ki gaz azalmaya başlayınca düzelmeye başlıyor

Ay kızlar delireceğim ya. Tam sünnet olacak çocuk altı pişiyor yok mantar oluyor bişeyler. Bir türlü sünnet ettiremedim çok asabım bozuluyor. Her altını aldığımda poposunu yıkıyorum pamukla kuruluyorum Prima premium care kullanıyorum ilk onu kullanmıştık diye. Altı yine de bu şekilde. Ben ne yapayım da altı iyileşsin pazartesi gününe kadar bi akıl verin nolur ya. İlaç olarak da fotoğraftakiler var. Ne süreyim ne yapayım geçsin şunlar.

Eklentiler

• D7B8F7CF-7875-4DFF-A285-034041D50BBC.jpeg
    D7B8F7CF-7875-4DFF-A285-034041D50BBC.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 56
  • 36722269-E02E-4409-958A-31BE728CD019.jpeg
    36722269-E02E-4409-958A-31BE728CD019.jpeg
    94,4 KB · Görüntüleme: 61
  • C007AB60-0E6D-4D3D-BD73-214A9E35C86D.jpeg
    C007AB60-0E6D-4D3D-BD73-214A9E35C86D.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 56
  • 6E5CF85A-4033-484D-B822-512274DF3DED.jpeg
    6E5CF85A-4033-484D-B822-512274DF3DED.jpeg
    125,4 KB · Görüntüleme: 55
Ay kızlar delireceğim ya. Tam sünnet olacak çocuk altı pişiyor yok mantar oluyor bişeyler. Bir türlü sünnet ettiremedim çok asabım bozuluyor. Her altını aldığımda poposunu yıkıyorum pamukla kuruluyorum Prima premium care kullanıyorum ilk onu kullanmıştık diye. Altı yine de bu şekilde. Ben ne yapayım da altı iyileşsin pazartesi gününe kadar bi akıl verin nolur ya. İlaç olarak da fotoğraftakiler var. Ne süreyim ne yapayım geçsin şunlar.
Yikadiginiz için nemli kalıyor olabilir aslında temizle beziyle silin suyla,her seferinde yıkamayın.Bacak kenarları gibi gözüküyor bezin kenarlarının değdiği yer Bepanthol pişik önleyici kullanın tabaka oluşsun bezle temas etmesin diye düşünüyorum ben

Kızlar her bebek farklı ama bebeğiniz gün içerisinde kaç saat uyanık kaliyo. Yaklaşık 50 gunluguz biz resmen 4 5 saat uyanık duruyoruz özellikle iki günde bir geceleri oluyo bu durum. Öyle fazla aglamiyo ama uyumuyo da huymu edindi anlamıyorum artık uykusuzluk cidden beni çok yoruyo gündüz ben uyuamadigimdan 😶 Bu arada sütünüz rengi hala sarı mi ? Hiç mama vermiyorum sağımda yapıyorum doymuyo değil ama beyazımsı kaymaklı sarı olunca bayağı kaliteli oluyo diyolar
Valla bizim ki uyanık kaldığı süre için de susmuyo sağolsun. Anlamadım derdini delirrtti bugün beni resmen basim dönüyo

Canim ağlamiyosa yine şükret ben napiyim uyanik kaldiği her an ağliyo uykusuda tavşan uykusu derin uykuya geçemiyo 10 15 dk geçmeden kipirdanmaya başliyo bidaha uyutmaya çalisiyorum uykusu açilmadan😔😔 o dediğin sari süt ilk bikaç gün geliyo sonra normal beyaza dönüyo benimki de beyaz
Benim oğlum da böyle delirecem artık. Anlamıyorum neden böyle bazen bakıyorum iyi duruyo bazen deliriyo ne yapacağımı şaşırdım

Canım bu pişik gibi bir şey değil bence bi acile görün.

Kızlar az önce bebeğimin altını değiştirirken kakasının mukuslu olduğunu gördüm. Ama kaka içinde mukuslar yok sadece baya yoğunlaşmış balgam gibi gelmiş. Rengi açık sarı ama kokusu çok tuhaf çiğ balık gibi kötü bir kokusu var. İlk defa böyle bişey oldu sebebini anlayamadım. Dün burnu tıkalıydı fizyolojikle açtım ama dışarı çıkaramadı yuttu onlar mı çıktı acaba desem bu kadar çok çıkmış olabilir mi bilemedim. Fotoğrafını çektim ama tiksinen olur diye koymuyorum anlayan varsa özelden gösterebilirim

Kızlar sorum olacak sizlere. Joie Sansa kullananlar vardı sanırım aramızda. Memnun kaldınız mı?
Yuzyuze eğitimin 1 ay daha ertelenme durumu var ozaman kullanmak için almayı düşünüyorum. Çünkü eşim vardiyalı çalışıyor düzenli değil saatleri o yüzden. 2. El almayı düşünüyorum 700-750 civarında ilanlar var letgo da. 2.5 aylık oldu sıfırına o parayı vermek istemedim bu yüzden 2.el tercih edicem. Sizce beni kurtarır mı?Eki Görüntüle 2772140
Bizim salincagimiz da bu cok memnunum 16120160304237351792036732098445.jpg

Kızlar dun 3 tane asi vurulduk her saat başı gece uyandi yine atesimiz çıkmadı cok şükür ama tabi aşının verdiği miz mizlik var dünden beri

Canım furacin merhem sur. Bizimki de aynıydı. Bir kaç defa sürünce geçti. Bugün alma imkanin varsa al sür canım. Allah'ın izniyle geçer pazartesine kadar.

Benim oğlum da böyle delirecem artık. Anlamıyorum neden böyle bazen bakıyorum iyi duruyo bazen deliriyo ne yapacağımı şaşırdım
Geçen gün arkadaşim geldi kiziyla oğlum arasinda 20 gün var maşallah bebegin varliğini bile hissetmedik benimki de ortaligi ayağa kaldirdi katila katila ağlamalar 2 dk firsat vermedi🤦‍♀️ kizimda tam 6 ay çekmiştim inşallah bu o kadar sürmez. Eğer senin oğlunda kolikse ne yapsan boş canim belli bi aya kadar çekcez doktorun bana dediği tek şey sabretceksiniz başka bi yolu yok

Kızlar az önce bebeğimin altını değiştirirken kakasının mukuslu olduğunu gördüm. Ama kaka içinde mukuslar yok sadece baya yoğunlaşmış balgam gibi gelmiş. Rengi açık sarı ama kokusu çok tuhaf çiğ balık gibi kötü bir kokusu var. İlk defa böyle bişey oldu sebebini anlayamadım. Dün burnu tıkalıydı fizyolojikle açtım ama dışarı çıkaramadı yuttu onlar mı çıktı acaba desem bu kadar çok çıkmış olabilir mi bilemedim. Fotoğrafını çektim ama tiksinen olur diye koymuyorum anlayan varsa özelden gösterebilirim
Bana gönderebilirsiniz bende de aynı durum var bi bakmak istiyorum

Kilo alimi yerindeyse bu sütünün yaradiğini gösteriyo dmekki ön sütten ziyade son sütü de aliyo o daha yağli ve bebeğe yarayan kismi. Rengi falan önemli değil bence canim bebeğinin kilosu gelişimi yerindeyse skinti yok bence. Benimki hep ağliyo hep huysuz 2.kez kolik vakasiyla ugrasiyorm ve daha simdiden bezdim😒
Öyle olunca kilo alımı kafa güzel oluyomus da kafam bir de ona takıldı iyimi 😂 gerçekten çok zormuş şuan tek sıkıntı gaz o kadar dikkat ediyorum yediğine ictigime zaten gastirtim var ama illaki oluyo anlamadım ben bu işi 🤭

Back