2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah yardımcın olsun yaş farkı mı var aranızda hiç böyle davrandığını kendi ailene anlatıyor musun arkanda duruyor mu ailen

canım çok geçmiş olsun. İnşallah hersey yolunda gider ve 3. Ayda güzel haberler alırsınız hastanede

Kızlar sorum olacak sizlere. Joie Sansa kullananlar vardı sanırım aramızda. Memnun kaldınız mı?
Yuzyuze eğitimin 1 ay daha ertelenme durumu var ozaman kullanmak için almayı düşünüyorum. Çünkü eşim vardiyalı çalışıyor düzenli değil saatleri o yüzden. 2. El almayı düşünüyorum 700-750 civarında ilanlar var letgo da. 2.5 aylık oldu sıfırına o parayı vermek istemedim bu yüzden 2.el tercih edicem. Sizce beni kurtarır mı?

Allah yardımcın olsun yaş farkı mı var aranızda hiç böyle davrandığını kendi ailene anlatıyor musun arkanda duruyor mu ailen
Aileme anlatmıyorum. Annem var yalnız yaşıyor. Bakacak kimsesi yok. Zaten derdi ona yeter. Abilerim desen kendi hanımları çocukları başka kimse yok. Anlatsam arkamda durmaz kimse. Kime gideyim. Misafir gidince yüz asan yengelere gitsem neler yaparlar. Evim yuvam diyorum susuyorum. Kayın babamlar bana iyi. Arkamda duruyorlar. Onların elinde birşey yok.

Sıkıntısı yok. Çok iyi oluşum batıyor ona.

Beni isteme gelmeden önce bir nişan atmıştı. Bir birimizi gördük beğendik. Nişanlı iken sevgi vardı aramızda. Şimdi inanmıyorum hiç bir şey bilmiyorum. Bildiğim Her şey yalanmış

Ben serina modelini kullanıyorum. İlk başta pek durmuyordu içinde ama etrafı izlemeye dikkatini çekmeye başladığından beri duruyor hatta gündüzleri içinde uyuyor sürekli sallanıyor ben uğraşmıyorum bile uyutmakla. Kendim uyutsam yarım saatte bir uyanıyordu bunda deliksiz 2 saat uyuyor. Çok rahatlattı beni

Bizde ailecek tıkaniyoruz soğuk hava buhar makinem var onuda 5 yaşındaki oğlumun odasına koydum artık çok rahat uyuyor bir tane de bizim odaya Alicam
Peki etkisini ne zaman gösterdi ben ilk kez dün gece çaliştirdim ayniydi pek fayda etmedi sanki

Yaptıklarını Allah rızası için yaptım say canim insanlar bencil. Gerçekten seni dusunse bi isin ucundan tutardı gelince ablan. Kesinlikle ders oluyor.
Sen de tavrını koy bence bi süre belki düzelir. Bide ikinci bebeği düşünmen için çok erken değil mi? Evliliğindeki problemleri çözmeden düşünme derim.

Yok canm ben emzirirken de takoyorum emzirmedigim zamanda da sagiyorum. Hatta dun kaslarimi aliyordum. Gogsume mochiyi taktm tisortude ustune kapattm kaslarimi almaya gittim geldim sagmis cikardm. Ben cok memnunum

Canim uzme kendini diyeceğim ama nedesek bos olur yasayan sensin bu durumu senin ilk evliliğin mi

Çalışma şekli farklı ama onun haricinde özellikleri aynı serina ve sansanın. Alıcam büyük ihtimalle. Durmazsa yakın fiyata koyarım letgoya artık. Teşekkürler canım

Ikıncı bebeği yaşımdan dolayı istiyorum canım. Bir nevi kendim için istiyorum

Yaş farkı yok sayılır 3 yaş var aramızda. Ailemde anlatacağım kimsem yok. Var ama arkamda duracak kimse yok. Şimdi anlatsam bile rahat edeceğim kimse yok gitsem buradan beter olurum. Bir annem var 78 yaşında yalnız bakacak kimsesi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…