2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
mommy’s bliss kullanan var mı aranızda? Etki etti mi? Ayrıca kullandığınız doz nedir?

Hayatta bi tek ablam var annem vefat etti onu kırmak hic istemiyorum. Kibarca dedim aslında benim ihtiyacım ilk zaman vardı simdi gecti sonra gelirsin diye ama yok biz bu hafta musaitiz sinra gelemeyiz dediki ben ablamın 2 dogumundada yanındaydım dogum sonrasi bile lohusaliginda yanindaydim ama insanin canı bile olsa herkes kendini dusunuyormuş

Insanda biraz dusunce olacak ya küçük bebek var sonuçta evde ancak onunla ilgileniyoruz misafir ağırlayacak ne halimiz var ne vaktimiz. Bidaha kabul etme bence, en güzeli söylemek alınan alınsın. Zor anında kimse olmuyor ortada.

Maşallah canım herkesin anlayışlı olması lazım ama değil maalesef. Benim arkadaşım yazın gelirim bebek görmeye daha çok küçük diye gelmek istemedi. Bi başkası kapıdan içeri girmeden gitti bi geldiğinde bebeğe bisey olur diye. Düşünebilen gayet iyi düşünüyor.

Ben doğumumda ve sonrasında sunu anladim ki insanlar çok bencil ve kendilerini düşünüyorlar. En zor anlarımda yalnız kaldım ve çok iyi bir düzenim vardi uzakta yaşadığım şehirde herseyi bırakıp memlekete geldim anneme kizkardesime yakin olayım diye keşke gelmeseydim. Hem maddi hem manevi pek çok seyimi bıraktım ve şuan aşırı pişmanım. Önceden ilişkimiz daha iyiydi resmen. İnsan ilişkilerini iyi tutacak diye hep fedakarlık yapan taraf olmamalı bence yoksa karşındakiler hep kendilerinin alttan alınmasını, affedilmesini ve el üstünde tutulmasını bekliyor. Annem bana dışarı çıkma komik olursan size gelip bakan da olmaz dedi. Açık açık o durumda bile yalnız kalacağımı anladım. Hee 62 yaşında ben zaten gel demem ama bisey olsa el kadar bebeğim çaresiz kalır.

bende kaloriferden oldugunu dusunuyorum kurutuyor havayi ben butun kaloriferlere suluk koydum yattigimiz odada da buhar makinesi calisiyor geceleri hic tikanmiyor burnu
Buhar mak soguk mu sicak mi canim ben de dun gece calistirdim ama yine fayda etmedi napcagimi sasirdim

Aa hiç duymadım bunu mochinin kopyası gibi. memnun olmana sevindim. İnceleyim ben teşekkür ederim .
Ben memnun kaldim vakumu falan gayet guzel ve kolay kullanmasi. Hastane tipini bana emzirme danismani medelanin iyi oldugunu soylemisti internette kiralama sayfalari var
Madela aşırı aşırı pahalı. Yoksa en iyisi oymuş cidden. İş durumum baya karışık hamileyim diye işten çıkarmaya çalıştılar raporla 32. haftama vardım. O yzden bilemedim. Herkeste doğunca duruma göre alırsın dedi. Ama şmdi pazartesi doğum yapacağım sütün gelmsi için alsam mı diye düşünmeye başladım . Pandemi de hastaneninkini kullanmak
Ben mochi aldım ,daha önce elektrikli , manuel denedim ama en iyisi mochi diyebilirim
Bende alayım olmazsa 110 tl bi şey. Çok tecrübesiz olduğum için elektrkli mi alsam dedm.
N nsl4721 B Berna9035 Peki doğumdan hemen sonra kullanabildiniz mi mochiyi? Yani süt yokken gelsin diye?
Merhaba simdiden hayirli saglikli dogumlar dilerm. Ben mochi kullaniyorum cok memnunum evde elektrikli de var ama onu acmiyorum
Çok teşekkür ederim inşallah elektrikliniz olmasına rağmen mochiyi kullanmanız çok iyiymiş. Genelde akan sütü toplamada İYi dediler

Evet gercekten öyle insanlar kendilerini düşünüyor ama her ailde bi saf olur derler bizim ailede de benim galiba. Eşim bile dedi şu an ablanin sana ihtiyaci olsaydi korona felan düşünmez hemen giderdin diye . Ablamin hamileliginde lohusaliklarinda evinin islerini bile yapardim. Isten cikar gider evini temizlerdim ama ablam geldi cocuklarin dagittigi oyuncakları bile toplamadi evden daha onlar gitmeden cocuga bakta evi bari supuruyum dedigimde hic ben yaparım bile demedi. Kendim süpürdüm evi bileama bunlar insana ders oluyor artık bende akıllandım

Hanımlar alakasız şeyler yazıyorum buraya ama kimseyle paylaşamıyorum. 3 gün önce eşimle telefondan eski videolara bakıyorduk. Eşimin 7 yaşında oğlu var. Hafta sonu bize geliyor. Ben sevdiği yemekleri yapıyorum. Ona üst baş alıyorum sürekli. Çocuk eşimden çok benimle vakit geçirir. Bunu herkes biliyor.
Çocuk bir Alman kadından.
Neyse video izlerken eşime dedim yanlış anlama bak oğlun küçük üken bu videoda almanlara benziyor dedim. Ve bana kızarak defalarca sende cingenesin dedi. Keşke şehirden kız alsa idim köyden cingene almasa idim. Sende cingenesin dedi bana. Seninle evlendiğime pişmanım keşke seninle evlenme idim. Baya tartiştik.
İlk defa bu tartışmayı Kayınbabama anlattım. Kayınbabam çok kızdı. Ve eşimi aradı. Ne konuştular bilmiyorum ama eşim babasına anlattığım için tavırlı. Kayınbabam ona çok kızmış ya. 3 gundır tavırlı sankı suçlu benim kavgaya değil babasına anlatmama kızgın. Akşam da ben buldum yontemi diyor. Yontem neymiş birlikte uyuyoruz yaa. Bana ne sevgi ne ilgi göstermiyor. Sırtını dönüyor yatıyor. Yatakta rahat rahat ben yokum gibi. Bende artık adaya mesafe koymaya karar verdim. Mesela yarın oğlu gelecek yemek yapmıcam kendi yapsın onunla konuşmayacağım artık. Gece erken yatağıma girip onunla oturmucam. Çok çaresizim çünkü beni huzursuz ediyor. Bıktım artık. Çok nankör. Eşim çok çok nankör.

Senin anlattıklarına çok üzülüyorum canım ya, Rabbim kolaylık versin. Yanlış anlamazsan merak ediyorum severek mi evlendiniz görücü usulü mü? Türkiyeden gurbete gitmeyi göze almak çok zordur çünkü hele de yalnızsan. Eşinin bu söylediklerine karşı pasif kalmamalısın seni küçümseyip incitmesine izin vermemelisin bence. Sustukça daha da devam eder böyle

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım cok zor. Eşinin sıkıntıları var gakiba insan duruken yeni cocugu olmuş bunun mutluluğunu yasamaya çalışır niye biseylrr cikarirki. Sen iyi evlenmissin hem cocugu var hem yurtdışı gercekten cok zor senin icin

Buhar mak soguk mu sicak mi canim ben de dun gece calistirdim ama yine fayda etmedi napcagimi sasirdim
Bizde ailecek tıkaniyoruz soğuk hava buhar makinem var onuda 5 yaşındaki oğlumun odasına koydum artık çok rahat uyuyor bir tane de bizim odaya Alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…