2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Nurse harway veye bio gaia damla kullanıyoruz biz biraz rahatladik. Dr. A sorun gaz icin

Benim de sol uc daha küçük belki alakası olabilir canım gece uyku arasında mı almıyor

Amin canım, nerde şifa bekleyen varsa hepsine Allah şifasını versin hala kusuyor mu, kilo alımı nasıl?
Evet bugün kaç defa hem kendi üstümü hem onunkini değiştirdim bilmiyorum ,3.500 doğmuştu iki ay iki günlük 5.300 kilosu . Doktor kilosu alması gerekenin altında dedi Bu kadar kusmasa belki kilo alır .

Bebeği uyutma sürem yarım saat belki de daha fazla yatağına koyduktan sonra tekrar uyanma süresi 5 dakika sonra tekrar uyutmaya çalışmak 1 saat tekrar uyanması 1 dakika bu nedir arkadaş yoruldum valla hiç uyumuyo bu bebekler bari uyumayıp dursa o da yok mızır mızır ağlıyo. Ne zaman bitecek bu dönem çatladık valla

Ekmek de çok gaz yapar. Özellikle kan grubunuz 0 ise üç dört gün ekmeksiz unsuz deneyin derim. Sut alerjisi ihtinalini cok goz ardi etmeyin bence. Bebekte süt alerjisi varsa siz sütü bugün kesseniz bebek hemen akşamına rahatlamaz, genelde rahatlamaları bir hafta sürmez ama 21 güne kadar da uzayabilir. Bir besinin alındıktan sonra anne sütünden tamamen arınması 21 günü buluyor. Sıcak beslenme konusunda da eger soğuma fazlaysa sıcak beslenmenin etkisini göstermesi için sabırlı olmak gerekebilir. Bebeğinizin elini ayağını bıngıldağını ense çukurunu şakaklarını belini ve karnını lavanta gibi sıcak yağlarla yağlayın. Yalnız cildi hassas olduğu için bu yağları kantaronla ya da çörek otuyla karıştırarak sürün. Bir cay kaşığı kantarona iki üç damla lavanta yeterli olur sanırım.

Meme basını kavrayamıyor olablır yada süt cok hızlı gelıyor yada az gelıyor meme reddi olsa diger tarafıda almaz . Benımkıde kavrayamadıgu zaman sınırlenıyor aglıyor

Sol tarafına dıkkat ettınmı agrıyan bi yerı mı var acaba

Ayyy ne olursun üzülme canım ya harap etme kendini onun sana ne kadar çok ihtiyacı var bi bilsen. Şöyle düşün ameliyat bile olsa iyileşecek başına gelen tüm bu sıkıntılar geçecek oda rahatlayacak. Ben düşünüyorum da bebekleri sma olan engelledi olan ya da farklı farklı hastalıkları olan o kadar çok çaresiz anne var ki bu dertler bizim için ne ki sukretmelisin seni gerçekten çok iyi anlıyorum ama insan kendinden daha kotu durumda olan insanları düşününce güçleniyo sen de öyle yao bol bol dua et Allahın izniyle geçecek

50 mi kilo alımı nasıl?
Diyorum ya ağız dolusu oluyo çok panik yapıyorum ama artık bebeğimi tanıdım uyku gaz altı pis acıkma hepsini anlayivermenin mutluluğu var ilk ay 1300 filan aldı ilk hafta mama verdim ama daha sonra vermedim çünkü sagdigim sütleri bile kusuyodu doktorda mamayı kesmemi istedi. Şuan yaklaşık 5 kg tahminimce 2 haftaya kontrolümüz var bakalım .

Ekmektemi eyvah onuda çıkarırsam hayatımdan bişey kalmadı Kan grubum B ve genelde karbonhidrat ağırlıklı beslenen biriydim.Sut ürünleri sebzeler hep çok gaz yapar bende.Kabizlik kendimi bildim bileli problem.gebelik ve şu dönemde de hep ilaç kullanmak zorunda kalıyorum.Lavanta deneyeceğim teşekkür ederim

Ay inşallah bugün içmedim ama gazliyiz yine.Bence sayfada gaz yapmayan yemek menüleri paylaşalım aç kaldım ben neye elimi atsam gazlı hep
Ben de aynı dertten muzdaribim canım. Neye baksam gazlı insan ne yiyeceğini şaşırıyor. Sabahları zeytin ekmek yiyorum sadece nerdeyse. Yok süt alerjisi olabilir yok gaz oluyo derken hayatımda yiyecek hiçbir şey kalmadı.

Cok gecmis olsun çok üzüldüm canim bazen normal gördüğümüz seyler bize kötü sonuc çıkarabiliyor hele ki bu bebekse cocuksa içimizde şüphe bile olsa uzman kişiye danışmak en doğrusu. Umarım ameliyat gerek kalmaz kendiliğinden düzelir. Olursa da dua edip once Allaha sonra dr a güveneceksin dua dua. Kizim tam 8 kez girdi ameliyata. 4 u cok ağırdı. Onlar minik ama öyle güçlüler ki cok sukur. Rabbim şifasını versin inşallah sevginle daha iyu olacaktır eminim ❤ en büyük sifa sevgi ve dua ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…