2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım benim kız da geçen gün sağ memede sürekli ağladı bıraktı ,sol tarafa alımca emip hemen uyudu .bı sonraki beslemede yine aynı şeyi yaptı ama sakinlesririp tekrar verdim aldı. Gece de almak istemedigi göğsümde emzirdim. Sıkıntı olmadı ama ara ara tekrar aynı şeyi yapıyor. Sen vazgeçme sakin olduğu zamanlarda dene o göğsünü vermeui

Amin canım, nerde şifa bekleyen varsa hepsine Allah şifasını versin hala kusuyor mu, kilo alımı nasıl?

İ
Kızlar fışkırarak kusan bebeği olanlar varsa aranızda siz de ihmal etmeyin bu konuyu derim, fışkırmak önemli bir bulguymuş maalesef
Cok cok gecmis olsun canim insallah ameliyata gerek kalmaz olursada cabucak toparlar insallah sen cok uzmemeye calis kendini sutun daha cok azalmasin Allah caresiz dert vermesin dualarimiz bebeginle ins guzel haberler

Bende simplex ve nurse harveys kullaniyorum donusumlu olarak ama cok ise yaramadilar. Mommys bliss i mi denesem diyorum siz hic kullandiniz mi ?

Bende simplex ve nurse harveys kullaniyorum donusumlu olarak ama cok ise yaramadilar. Mommys bliss i mi denesem diyorum siz hic kullandiniz mi ?
Yok kullanmadim nurse harveys kizimda iclernde en etki edendi ama tabi tamamen geçirmemişti bundan kokten kurtuluş yok belli bi aya kadar çekcez valla

Canin cok üzüldüm rabbim safi ismi ile sifa versin inşallah tezvakitte duzelir hersey yoluna girer

Lidya bebiş için çok üzüldüm allah şifasını versin inşallah Kendini üzme sen iyi ol ki bebeğine de bakabilesin. İnşallah Lidya büyüdükçe hastalığı da geriler dualarım sizinle

Canım çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin de ameliyata gerek kalmasın inşallah

Aynen canm ne yazikki. Onlar ise yaramazsa turuncgiller ve kirmizi sebze meyveyi de cikar. Domates,nar vb. Uc ay dolana kadr biraz zor . Ben neler cektm her gece acildeydik

Missyloves ve senin bebişin fışkırır tarzda kusmaları kaçıncı haftada başladı? 3.haftadan sonra başlayan fışkırır tarzda ve yoğun kusmalar akla pilor stenozu getirirmiş.
Öyle haftasına dikkat etmedim canım ama bende senin gibiydim çok korkuyorum nefessiz kalacak diye yani şuan 45 gunluguz en az 10 kez o tarz kusmustur yani 50 CC filan oluyodu üstüm komple batiyordu ama diyorum ya doktora her söylemde bişey yok reflu olabilir ama yenidoganin mide kapakçığı çok gevşek oluyo gaz sikistirincada mecburen kusuyolar demişti gerçekten dikkat ettim ben o haftalarda bir kere gaz cikiyo diye hemen bırakıyodum ama şuan resmen 4 5 kez gazı çıkıyor inşallah ilerlemez takip et canım sürekli başka doktora da göster

Umarım benimki de düzelir canım dün gece başladı sabah biraz ağladı ama verdiğimde aldı, öğlen yine biraz uğraştırdı ama emzirdim yine ondan sonra bir daha kesinlikle almadı. Daha o tarafa yatırdığım an ağlamaya başlıyor ya bi kaç gün ısrar etmemeyeyim dedim sonra iyice reddetmesin diye.
Az önce ters olan koltukaltı pozisyonunu denedim aldı o şekilde demek ki derdi sol tarafına yatmak. Ama öyle emzirmekte çok zor geldi yada ben alışık olmadığım için beceremedim

3 aylik ignede adet olunmuyor sanirim o yuzden ben aylik igne kullanmayi dusunuyorum. İgneyle korunacaksan arastirmani oneririm canim

Şüphelenmiyorum yazacaktım klavye azizliği olmuş.Valla bende anlamadım sıcak mizaçlı gıdalar tükettim 3 gündür sürekli rezene kimyon bal tüketiyorum benimde onunda çok gazı var.Bugun sütte içmedim.Patlican ve tahin hiç aklıma gelmezdi.Ben zaten ne yemek yiyecegimi şaşırdım .Herşey gaz yapıyor

50 mi kilo alımı nasıl?

3 aylik ignede adet olunmuyor sanirim o yuzden ben aylik igne kullanmayi dusunuyorum. İgneyle korunacaksan arastirmani oneririm canim
Yok canım ben düşünmüyorum iğne falan kullanmayı. Teşekkür ederim. dün doktorum emzirdiğin süre boyunca adet olmayabilirsin ya da yakın zamanda olabilirsin, adetlerin düzenli olabilir veya olmayabilir emzirdiğin sürece adetini düzene sokmak gibi bir derdimiz yok dedi. Onu yazmayı unutmuşum.

Hemen icmedigin gun etki etmeyeblior. Ben bu gidalarn hepsini bir gunde hepten biraktm ama cocugun duzlemesi 3-4 gun sonra oldu. Bilgn olsn cnm
Ay inşallah bugün içmedim ama gazliyiz yine.Bence sayfada gaz yapmayan yemek menüleri paylaşalım aç kaldım ben neye elimi atsam gazlı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…