Doğal yaşam ne zaman zor biliyor musunuz? Yeme içmede alıştığınız konfordan hiç ödün vermeden doğal yaşamak istediğinizde zor. Mesela kahvaltı sofranızda aynı anda sucuk olsun, bir kaç peynir çeşidi olsun, zeytin, tereyağ, bal, reçel olsun isterseniz dogal yaşamak çok zor. Akşam sofrada corbaniz olsun, ana yemeğiniz olsun, salatanız olsun ardindan tatlı gelsin, cayın yanina kuruyemiş gelsin derseniz o zaman çok zor. Misafir geldiğinde sofrayı 4 cesitle donatayim derseniz o zaman çok zor. Ben deterjana, kozmetige vereceğim parayı mutfagim için harcıyorum. Çalışmıyorum, memur maaşıyla geciniyoruz, iki çocuğum var ve birikim yapabiliyoruz. Yani aslinda dogal yasamak yetmiyor sade yaşamayı öğrenmek ve yetinmeyi bilmek gerekiyor. Bizim evde aksam cay yapayim yanına kuruyemişler koyayim, kurabiyeler yiyelim kültürü yoktur mesela. Bunları yemeyi canimiz cok isterse aksam yemegi yerine yeriz, ayrica yemek yapmam. Akşamları sadece corba sadece ballı yoğurt sadece salata sadece meyve yediğimiz çok olmuştur. O yüzden hiç bir dönem fazla harcamadık doğal yaşamak için.