How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde pcos var :) ve ilk çocuk klomen ile oldu bu da 4 sene korunmasız ilişki ardindan ki doktora bile gittim yok olmadi bizimki de karantinayi bekledi... Bendeki pcos biraz iyi olandan eski doktorum senin durumun iyi diyordu. Ama şunu anladim ki böyle yumurta tembelliği vs olanlar cok sık ilişkiye girmeli bu kesin :)) ve tabi rabbim ol diyecek çok dua edilecek :))

klomende ben 2 yumurta büyüttüm misler gibi yok tık demedi valla :)
işte her şey nasibiyle yani demekki nasibi bugüneymiş ikimizinki de :)
okdr kendi kendine olmaz diye şartlamıştm ki kendimi hala inanmış değilim böyle yerde miyim gökte miyim hem mutluyum hem şaşkınım endişeliyim falan cok ilgincmiş hiç böle hayal etmemiştim :)
filmlerdeki gibi direkt uçarız kaçarız sanıyoduk böle cok mutluyuz ama bir yanımız hala idrak edemedi ya bişi olursa korkusu falan cok ilginc allah dileyen herkese nasip etsin insallah

Hoşgeldin aramıza işte tamda beklenmedik anda gelen mucize olmuş 😍
Son adet tarihlerimiz aynıymis 18.mart 4+6 benimde dongum kısa olduğu için erken öğrenmiş gibi oldum. adetin ikinci günü öğrendim idrar testinde 13unde kan 582 ile carsamba 1290 oldu baska gitmedim cuma gidecegim. Hayırlı olsun Inşallah sağlıkla ilerlesin 🤗🌸

ay evet yaa yani nasip işte cok ilginc okdr ugrasıyoruz aylardır saatli dakik ilişkiler ilaçlar birsürü hormon yüklemesi falan bizim susam karantinayı beklemiş :D:D
yumuırtlama döllenme zamanlarımız baya farklı sanırım canım bnm kan değerim dün 133tü, beraber hafta hafta sayarız artık allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah da :KK200:

Kizlar ben bu ara devamli uyuyorum bu progestan beni allak bullak etti sanirim doktorun dedigi gibi kullanicam kafam yastiktan kalkmiyor kalkincada bir bas agrisi oluyor

Aslina bakarsan lekelenme falan yok sukur bir kere oldu kesildi ama doktor her ihtimale karsi kullan dedi mecbur kullaniyorum
Bende de yok canım ben bir de her gün iğnesini de uluyorum leke kesileli 8-9 gün oldu benim de .. ama 3 ay kullandırır gibi geliyo canım bana yavaş yavaş bıraktırır ancak

Back