How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhabalar günaydın güzel annesiler bende cinsiyet merak ediyorum bir kaç gün dür giremedim migde bulantısı bunda çok olmuyor ilk gebeligidme ki gibi değilim hamd olsun suanlik

Bu arada midesi çok bulananin oğlu az veya hiç bulanmayanin kızı olurmuş 😄😄 5 kişi uzerinden degerlendirdik fena değil sonuç 🙄🙄😃 sizin de var mı böyle hamilelikle ilgili değişik bildikleriniz
Aslında tam tersi olduğunu duymuştum erkek bebek anneleri daha rahat kız bebek anneleri zor gebelik geçiriyormuş, ama hepsinin yalan olduğunu düşünüyorum çünkü çevremde aksi örnekleri de çok var normal örnekleri de , belirtiler tamamen genetik ve bünye ile ve vücut yapısı ile alakalı. Ama şöyle de bir yüzde var %75-80 kadınlar gebelik belirtilerini sonuna kadar yaşıyorken, diğerleri az yaşıyor ya da hiç yaşamıyor. Bu şekilde olsaydı dünyanın yüzde 75 i kadın olurdu 😂
Aslında tam tersi oğlan anneyi güzelleştirir kız çirkinleştirir annenin güzelliğini alır derler.
aynen ya bende öyle biliyorum erkek güzelleştirir kız güzelliğini alır derler. Hatta hiç dediğin gibi diyeni duymadım. Komşu yanlış biliyor 😂

Canım benim besinci haftada oldu kahve leke ardından açık pembe lekelenme,hemen sabah doktora gittim,prulotun iğne ve progestan hap verdi ayrıca göbekten iğne yapıyorum ,çok şükür hemen kesildi ,sekizinci haftama gireceğim bı sıkıntı yaşamadım ondan sonra
Çok. Şükür kalp atışı duydun mu peki?

Gunaydin hayirli sabahlar 😊 ne guzel hepiniz bulanti kusma belirti gosteriyorsunuz. Bu aslinda mucizeyi hersekliyle kabul ettiğimiz tum zorluklara ragmen ona birsey olmasin dedigimiz annelik duygusunun bir parcasi aslinda. Ama ne hikmetse bende ne bulanti ne kusma goguslerim bile agrimiyor. Tek sikayetim bagirsak hareketliliklerim...
Lekelenmsi olan ve hemen kesilen arkadaşlar adiniza cok sevindim benim bazen sabah bazen aksam ustu bir iki damla hala geliyor lekelenmem dun ignemi yaptirdim. 4 gunde 1 yaptiriyorum. Halen kesilmis degil. Protestan hapimi kullaniyorum artik bundan sonrasi tevekkul..
1 mayista bizim de kontrolumuz kalp atisi icin. Bakalim hayirli haberler aliriz diye dua ediyorum...

Günaydın güzel anneler,

Ben de aranıza katıldımmmm :)

Dün hamile oldugumu öğrendim, şu anda 4+6 günlük gözüküyoruz, sabah 2 tane test yaptım 2si de pozitif cıktı. Sonra hemen hastaneye gittik, kan değerim 133 cıktı, ultrasonda da doktorum minicik bir nokta gösterip işte burada dedi ama biz bişi göremedik pek :D bizimkinin adı da susam kaldı :)

Biz eşimle 9 aydır deniyorduk, ben 33 yaşındayım eşim 38, 1,5 yıllık evliyiz. Bnde pcos vardı, bir kaç ay klomenle denedik hiç hamilelik yaşamadım tam tüp bebek süreçlerine başlamayı düşünürken salgın çıkınca biz de bebek düşüncesini askıya aldık salgın sonuna kadar, ne yumurtlama takip ettim ne de ilişki sıklığına, pıt dedi oldu bizim susam cok ilginc allahıma şükürler olsun o kadar tedavi uğraşa psikolojik hazırlanırken bişi olma sen gel pıt diye ol karantinada :D

son reglim 18 marttaydı, tahmini doğum 23 aralık gözüküyor, bizde durumlar böyle,
bu süreçte birbirmize destek olup sırt sırta göbüşş göbüşe sağlıkla ilerleyelim inşallah.

Ben bu sabah öğürerek uyandım, son 3 günde 2 kere kustum ciddi regl olacakmısım gibi sağ kasık tarafımda ani sancılar var sanki ben burdayım diyor susam :) memintolar da şiş ve hassas, hamileliği farkettiğimde 1 gün gecikmişti reglim, erken yakaladım ballı susamı :)

sevgiler herkesee

Günaydın güzel anneler,

Ben de aranıza katıldımmmm :)

Dün hamile oldugumu öğrendim, şu anda 4+6 günlük gözüküyoruz, sabah 2 tane test yaptım 2si de pozitif cıktı. Sonra hemen hastaneye gittik, kan değerim 133 cıktı, ultrasonda da doktorum minicik bir nokta gösterip işte burada dedi ama biz bişi göremedik pek :KK70: bizimkinin adı da susam kaldı :)

Biz eşimle 9 aydır deniyorduk, ben 33 yaşındayım eşim 38, 1,5 yıllık evliyiz. Bnde pcos vardı, bir kaç ay klomenle denedik hiç hamilelik yaşamadım tam tüp bebek süreçlerine başlamayı düşünürken salgın çıkınca biz de bebek düşüncesini askıya aldık salgın sonuna kadar, ne yumurtlama takip ettim ne de ilişki sıklığına, pıt dedi oldu bizim susam cok ilginc allahıma şükürler olsun o kadar tedavi uğraşa psikolojik hazırlanırken bişi olma sen gel pıt diye ol karantinada :KK70:

son reglim 18 marttaydı, tahmini doğum 23 aralık gözüküyor, bizde durumlar böyle,
bu süreçte birbirmize destek olup sırt sırta göbüşş göbüşe sağlıkla ilerleyelim inşallah.

Ben bu sabah öğürerek uyandım, son 3 günde 2 kere kustum ciddi regl olacakmısım gibi sağ kasık tarafımda ani sancılar var sanki ben burdayım diyor susam :) memintolar da şiş ve hassas, hamileliği farkettiğimde 1 gün gecikmişti reglim, erken yakaladım ballı susamı :)

sevgiler herkesee
Merhaba canım hoşgeldın aramıza 😊

kaşarın ne gibi bir zararı olacağını düşündünüz ki 🙈🙈 kahve cay kola paketli biskuviler falan tamam zararli olanilir hani icindeki tein kafein koruyucu vs...ama o peynir 🙈🙈 yiyin rahat rahat.
Ne bileyim ya kafa gitti neyin zararı olup olmadığını kestiremiyorum ki 🤷 bide benim alerjik durumum var. O yüzden ektra dikkat etmem lazım. Baktığın zaman yumurta çok faydalı ona bile alerjim var. Belki kaşara da çıkacak bilemiyorum ilerleyen zamanlarda görücez 💁

Banada sevdigim bi komsum dedi yüzün cirkinlesmis erkek gelecek sana dedi bakalim ne olacek
Çirkinleşince kız geliyor diye biliyordum yani kız annenin güzelliğini alıyor anlamında. Erkek aksine anneyi güzelleştiriyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama :)

Günaydınnnn. Bir de söyle bir şey varmış kızların kalp atımı erkeklere göre daha hızlıymış. Bu normal insanlar için de geçerliymiş hatta 😊

dün akşam tatlı yedim fenalardaydim asır miğdem bulaniyor tatalidan ki çok severdim
Ben çikolatalı tatlılar çok yerdim doktorum ara ver bu ara dedi. Alerji yapabilir diye. Ama bıraksalar yerim yani :)

Back