• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet canim ilaç kullanmama rağmen günde 1 2 kes kusuyorum ama. İlaçsız bu sayı 15 e bazende daha fazlayla çıkıyor. Bunada şükür napalim geçecek elbet. Yanmaya gaviscon veya rennie de çok iyi geliyor doktorum kullanabilirsin demişti.
Of kusmak da çok kötü. Inş zaman cabuk gecer ilaçlarla 1 ayı geçiririz bulantı da geçer belki. Böyle hiç bir şey yapamiyorum evde :(

Amin inşallah darısı yarın benim başıma, yalnız benimkinde bi tuhaflık var sizde de öyle mi olan var mı acaba aranızda, takvime göre 7. hafta ultrasona göre 6. hafta içindeyim, doktor bir hafta geriden geliyor geç döllenme büyük ihtimalle dedi bakalım yarın asıl belli olcak. Benim gibi olan var mı hiç sonradan değişiyor mu yoksa hep bir hafta geriden mi geliyor?
Dollenmeye göre değişir o sıkıntı yapma sonradan yetişiyor keratalar :)

Şaşırdım telefona kayıt ediyordum pat diye açtı doktor sasirdim çok hoşuma gitti kalp atışını duymak çok farklı birde dik duruyor minigim 9mm mis 😍 evde açıyorum kalp atışlarını eşime ve oğluma dinlettim
Telefona kaydetmek cok iyi fikir yaaa maşallah :)

Seninde gozun aydin cnm insallah hayirlisiyla sag salim alirsin kucagina dualarin biz duymayanlarla olsun bizede dua et bizde duyalim cnm benim az once yine cok az bi lekelenmem oldu ilaci iciyorum ama korkmaya basladim bu sefer gerci doktor kanama var devam edicek gibi gozukiyor demisti ama yinede korkuyorum
Dualarimdasin canm inan aklıma geldin içini ferah tut doktor uyarmış zaten en kısa zamanda lekelenmem biter inşallah 😘

Amin inşallah darısı yarın benim başıma, yalnız benimkinde bi tuhaflık var sizde de öyle mi olan var mı acaba aranızda, takvime göre 7. hafta ultrasona göre 6. hafta içindeyim, doktor bir hafta geriden geliyor geç döllenme büyük ihtimalle dedi bakalım yarın asıl belli olcak. Benim gibi olan var mı hiç sonradan değişiyor mu yoksa hep bir hafta geriden mi geliyor?
Benim de sata göre geride canm ama bende adet düzensizliği vardi o yüzden sata göre 7w5d ama benim bugün 6w6d çıktı doktoruma sordum sata gore degerlendirniyir bebeğin gelisimiyle ilgili çıkıyor gün , hiç bir sıkıntı yok merak etme dedi

Kızlar. Bu ilk haftalar bulantı nedeniyle beslenemeyip kilo kaybeden oldu mu.

Kızlar. Bu ilk haftalar bulantı nedeniyle beslenemeyip kilo kaybeden oldu mu.
ben kilo verdim canım ama besleyici atıştırmalıklarla desteklemeye calıştım yanmamı en az tetikleyecek besinlere agırlık vermeye calıstım zorlayıp kendimi

Merhaba kızlar bizde minigimin kalp sesini duyduk ve heyecandan kalbimiz yerinden cıktı eşimle hemen tele kayıt ettik bizde aileler uzakta onlara dinletmek için 7+1 günlük dedi doktor ama sata göre 9+1 2 haftalık fark var ama geç döllenme muhtemelen 20 gün sonra tekrar gideceğim o zaman doktor adet tarihini ileriye çekeriz dedi şükür herşey yolunda

Şaşırdım telefona kayıt ediyordum pat diye açtı doktor sasirdim çok hoşuma gitti kalp atışını duymak çok farklı birde dik duruyor minigim 9mm mis 😍 evde açıyorum kalp atışlarını eşime ve oğluma dinlettim
Aaa mantıklı ses kaydı bak 😊😊😊 çok sevindim senin adına gerçekten

Back