How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yok ya ben yediğim an miğdem bulaniyor ki çok severim
Bünye farkı canım. Ama benim de vücudum sanırım hamile olduğunu yavaş yavaş anlamaya başladı. Dün şiddetli mide bulantısı bugün sol göğüsüm çok ağrıdı. Baya heryerinde sızlama vardı. Bakalım neler bekliyor bizi :)

Oğlumda hic bulanmadi hatta hic bir belirti olmadi ama şimdi cok bulanıyor ve belirtileri yasadim..bakalim ne olur :) nasip
Aynı durumdayım, oğlumda rahattım, bulantı filan yoktu, şimdi hep rahatsızlık veren his var, bulantım oluyor

Bulantı hissetmeyenlere sesleniyorum; hissetmiyorum diye diye kendinizi nazar etmeyin 🤣 yaklaşık 1 saat önce uyandım yine koşa koşa banyoya gittim 🤢
Benim de randevum yarın inşaallah 🤗

Ayyy çok sevindim ben de yarın gidiceem heyecanla bekliyorum canım yazmanı ya 🥰🐣 kasık ağrın bulantın var mı peki canım ben pek bişe hissetmiyorum da panik oluyorum ucundan ucundan 🤪
3 gün önceki sayfalarda bende böyle yazıyordum hiç bişeyim yok hafif saniyelik ağrılar dışında bulantı vs yok diye.. ta ki cumartesi sabaha kadar 😅 bi gecede bulantı iştahsızlık koku hassasiyeti yüklendi 😂 umarım sizin hiiiiiççç olmaz çok yorucu çünkü 😔

Günaydın güzel anneler,

Ben de aranıza katıldımmmm :)

Dün hamile oldugumu öğrendim, şu anda 4+6 günlük gözüküyoruz, sabah 2 tane test yaptım 2si de pozitif cıktı. Sonra hemen hastaneye gittik, kan değerim 133 cıktı, ultrasonda da doktorum minicik bir nokta gösterip işte burada dedi ama biz bişi göremedik pek :KK70: bizimkinin adı da susam kaldı :)

Biz eşimle 9 aydır deniyorduk, ben 33 yaşındayım eşim 38, 1,5 yıllık evliyiz. Bnde pcos vardı, bir kaç ay klomenle denedik hiç hamilelik yaşamadım tam tüp bebek süreçlerine başlamayı düşünürken salgın çıkınca biz de bebek düşüncesini askıya aldık salgın sonuna kadar, ne yumurtlama takip ettim ne de ilişki sıklığına, pıt dedi oldu bizim susam cok ilginc allahıma şükürler olsun o kadar tedavi uğraşa psikolojik hazırlanırken bişi olma sen gel pıt diye ol karantinada :KK70:

son reglim 18 marttaydı, tahmini doğum 23 aralık gözüküyor, bizde durumlar böyle,
bu süreçte birbirmize destek olup sırt sırta göbüşş göbüşe sağlıkla ilerleyelim inşallah.

Ben bu sabah öğürerek uyandım, son 3 günde 2 kere kustum ciddi regl olacakmısım gibi sağ kasık tarafımda ani sancılar var sanki ben burdayım diyor susam :) memintolar da şiş ve hassas, hamileliği farkettiğimde 1 gün gecikmişti reglim, erken yakaladım ballı susamı :)

sevgiler herkesee
Hoşgeldin aramıza işte tamda beklenmedik anda gelen mucize olmuş 😍
Son adet tarihlerimiz aynıymis 18.mart 4+6 benimde dongum kısa olduğu için erken öğrenmiş gibi oldum. adetin ikinci günü öğrendim idrar testinde 13unde kan 582 ile carsamba 1290 oldu baska gitmedim cuma gidecegim. Hayırlı olsun Inşallah sağlıkla ilerlesin 🤗🌸

Kızlar prilam dr yi kullandım dün.sanki bulantıyi biraz engelledi ama midemdeki yanma geçmiyor ve öyle halsizim ki yatıyorum hep.benim gibi olan var mi

Günaydın güzel anneler,

Ben de aranıza katıldımmmm :)

Dün hamile oldugumu öğrendim, şu anda 4+6 günlük gözüküyoruz, sabah 2 tane test yaptım 2si de pozitif cıktı. Sonra hemen hastaneye gittik, kan değerim 133 cıktı, ultrasonda da doktorum minicik bir nokta gösterip işte burada dedi ama biz bişi göremedik pek :KK70: bizimkinin adı da susam kaldı :)

Biz eşimle 9 aydır deniyorduk, ben 33 yaşındayım eşim 38, 1,5 yıllık evliyiz. Bnde pcos vardı, bir kaç ay klomenle denedik hiç hamilelik yaşamadım tam tüp bebek süreçlerine başlamayı düşünürken salgın çıkınca biz de bebek düşüncesini askıya aldık salgın sonuna kadar, ne yumurtlama takip ettim ne de ilişki sıklığına, pıt dedi oldu bizim susam cok ilginc allahıma şükürler olsun o kadar tedavi uğraşa psikolojik hazırlanırken bişi olma sen gel pıt diye ol karantinada :KK70:

son reglim 18 marttaydı, tahmini doğum 23 aralık gözüküyor, bizde durumlar böyle,
bu süreçte birbirmize destek olup sırt sırta göbüşş göbüşe sağlıkla ilerleyelim inşallah.

Ben bu sabah öğürerek uyandım, son 3 günde 2 kere kustum ciddi regl olacakmısım gibi sağ kasık tarafımda ani sancılar var sanki ben burdayım diyor susam :) memintolar da şiş ve hassas, hamileliği farkettiğimde 1 gün gecikmişti reglim, erken yakaladım ballı susamı :)

sevgiler herkesee
Benimde pcos var :) ve ilk çocuk klomen ile oldu bu da 4 sene korunmasız ilişki ardindan ki doktora bile gittim yok olmadi bizimki de karantinayi bekledi... Bendeki pcos biraz iyi olandan eski doktorum senin durumun iyi diyordu. Ama şunu anladim ki böyle yumurta tembelliği vs olanlar cok sık ilişkiye girmeli bu kesin :)) ve tabi rabbim ol diyecek çok dua edilecek :))

Ben 2 gündür rahatım anlamadım noldu 😊😊 pazar günü çok kötüydüm. Ev lokanta gibi kokuyor diye ağlamadığım kalmıştı 😆😆

Benim de hiçbir şeyim yoktu ta ki bugüne kadar. Bugün kendi roll-onumun kokusu aayy dedirtti. Ki roll on sürmeden odadan çıkmayan biriydim. 😀 Hiçbir şey anlamadım. 😀
İyi olmak için bişey yiyip içtin mi yoksa kendiliğinden mi geçti? 😀

Benim de hiçbir şeyim yoktu ta ki bugüne kadar. Bugün kendi roll-onumun kokusu aayy dedirtti. Ki roll on sürmeden odadan çıkmayan biriydim. 😀 Hiçbir şey anlamadım. 😀
İyi olmak için bişey yiyip içtin mi yoksa kendiliğinden mi geçti? 😀
Vala yeşil elma bana iyi geldi. Normalde de severdim. Günlük yiyordum. Şimdi de yemeğe devam ediyorum. Midemi dengeliyor sanki 😊😊

Gunaydin hayirli sabahlar 😊 ne guzel hepiniz bulanti kusma belirti gosteriyorsunuz. Bu aslinda mucizeyi hersekliyle kabul ettiğimiz tum zorluklara ragmen ona birsey olmasin dedigimiz annelik duygusunun bir parcasi aslinda. Ama ne hikmetse bende ne bulanti ne kusma goguslerim bile agrimiyor. Tek sikayetim bagirsak hareketliliklerim...
Lekelenmsi olan ve hemen kesilen arkadaşlar adiniza cok sevindim benim bazen sabah bazen aksam ustu bir iki damla hala geliyor lekelenmem dun ignemi yaptirdim. 4 gunde 1 yaptiriyorum. Halen kesilmis degil. Protestan hapimi kullaniyorum artik bundan sonrasi tevekkul..
1 mayista bizim de kontrolumuz kalp atisi icin. Bakalim hayirli haberler aliriz diye dua ediyorum...
Gunaydin hayirli sabahlar 😊 ne guzel hepiniz bulanti kusma belirti gosteriyorsunuz. Bu aslinda mucizeyi hersekliyle kabul ettiğimiz tum zorluklara ragmen ona birsey olmasin dedigimiz annelik duygusunun bir parcasi aslinda. Ama ne hikmetse bende ne bulanti ne kusma goguslerim bile agrimiyor. Tek sikayetim bagirsak hareketliliklerim...
Lekelenmsi olan ve hemen kesilen arkadaşlar adiniza cok sevindim benim bazen sabah bazen aksam ustu bir iki damla hala geliyor lekelenmem dun ignemi yaptirdim. 4 gunde 1 yaptiriyorum. Halen kesilmis degil. Protestan hapimi kullaniyorum artik bundan sonrasi tevekkul..
1 mayista bizim de kontrolumuz kalp atisi icin. Bakalim hayirli haberler aliriz diye dua ediyorum...
Hamilelik sonuna kadar adet görür gibi kanaması olan arkadaşlar tanıdım, her ay kanama, bazen öyle şeyler oluyor ki başkalarından duyduklarımız ile kendimizi strese sokuyoruz, bu da gebelikte en büyük tehdit. Aslında herşeye doğanın kanunu gözüyle baksak herşey çok kolay olacak. Bebek doğmak için bizim değil yaratanın izni ile geliyor, biz istesek de istemesek de, ve güçsüz yani hayatta kalamayacak bireyler eleniyor. Nasıl ki güçlü olan yumurtayı döllüyorsa doğmak da güçlü canlıya nasip oluyor.

Back