How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba kızlar, geçtiğimiz günlerde kahverengi akıntım oldu ertesi gün doktora gittim, kesede bir sorun görülmedi, ama progestan fitil ve progesteron iğne verdi çok şükür kalmadı herhangi bir sıkıntı. Bu hafta kalp atışı izleme randevum var, benim gibi ilk haftalarda bu ilaçlardan kullanan var mı aranızda? Bir yan etkisi gördünüz mü ya da kullandım ama sonuç alamadım diyen var mı?
Ben aşılama tedavisi ile hamile kaldım, henüz daha hamile olmadan progesteron vajinal jel kullanmaya başladım. Bir sıkıntı olmadı şimdilik.

Merhabalar bende Allah nasip ederse 2020 aralık annesi olacağım. ❤ benim 3 gündür kahverengi seklinde lekelenmem var.Bugun doktoruma gittim herhangi bi sorun olmadigini ama yine de lekelenme dusuk sınıfına girdigi icin dikkatli olmami progestan kullanmami soyledi.Ve bu lekelenme (hamile olmasaydim) normal adet olmam gereken tarihte basladi. Acaba boyle bisey yasayan var mı varsa nasil bi yol izledi korkulacak bisey mi ? Ailemden uzakta yasiyorum ve ilk gebeligim biraz endise yasiyorum.
Bende de sadece bir gün ufak bi leke oldu ertesi günü gittiğimde progesteron iğne ve progestan fitil verdi çok şükür kalmadı birşey ama kullanma durumu çok sinir bozucu

Bulanmasin daha iyi, insanın yaşam enerjisi gidiyor.
Ne bulantı ne koku hassasiyeti hiçbiri yok, karnımda batma olmasa hamile olduğumu bile hissetmeyeceğim. Yani herkeste olan şeyler neden olmuyor anlamadım ama az da olsa bu şekilde hiç negatif etki yaşamayan da varmış öğrendiğim kadarıyla

@
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı, çook şükür meleğimin kalp atışlarını duyduk tam 7.haftada, dünyanın en güzel sesi gibiydi...Biz 1 haftadır çok zor zamanlar geçirdik, geçen hafta eşimin kardeşi koronadan vefat etti, çok ağladım, üzüldüm bir de bebeğime bir şey oluşmuş mudur diye çok korktum , çok şükür, Allah kalanları korusun şu zor günleri atlatalım inşaallah....
Başınız sağolsun, çok üzüldüm...

Ne bulantı ne koku hassasiyeti hiçbiri yok, karnımda batma olmasa hamile olduğumu bile hissetmeyeceğim. Yani herkeste olan şeyler neden olmuyor anlamadım ama az da olsa bu şekilde hiç negatif etki yaşamayan da varmış öğrendiğim kadarıyla
Olabiliyor canım umarım şanslı kısımdansındır benim 2 gün önceye kadar hiç birşeyim yoktu cumartesi sabah uyandığımda ben ben değildim 😅😂

Suana kadar bendede yok olmamasi icin dua ediyorum olan arkadaslarim icinde uzuluyorum cok kotu bisi bence dile getirme basina gelmesin

Bu arada midesi çok bulananin oğlu az veya hiç bulanmayanin kızı olurmuş 😄😄 5 kişi uzerinden degerlendirdik fena değil sonuç 🙄🙄😃 sizin de var mı böyle hamilelikle ilgili değişik bildikleriniz

Bu arada midesi çok bulananin oğlu az veya hiç bulanmayanin kızı olurmuş 😄😄 5 kişi uzerinden degerlendirdik fena değil sonuç 🙄🙄😃 sizin de var mı böyle hamilelikle ilgili değişik bildikleriniz
Ekşi tatlı olayı var klasik. Ve ben ekşi severim normalde ama yiyemiyorum. Tatlı hiç sevmem. Tatlı şeyler yemek istiyorum😆😆

Ben Hala hiç mide bulantısı yaşamadım :) bı yüzden de kilo alıyorum sanırım belki bulansa idi az yerdim :)
Hem midesi bulanip hem yiyorum valla her ikisinde de bulanmaya devam ediyor ama açken daha çok birde farkettim ku cok yiyince bulanıyor az yemek en iyisi az ve sık

Oğlumda hic bulanmadi hatta hic bir belirti olmadi ama şimdi cok bulanıyor ve belirtileri yasadim..bakalim ne olur :) nasip

Bende oğluma hamileliğimde doğurana kadar hem bulantı çektim hem istifrar ettim. allah kimseye yaşatmasın çok zor bir gebelik geçirmiştim.
Herseyi göze alarak birdaha doğuracağım 😂patron çaldırdı 😂

Ekşi tatlı olayı var klasik. Ve ben ekşi severim normalde ama yiyemiyorum. Tatlı hiç sevmem. Tatlı şeyler yemek istiyorum😆😆
Oğlumda hic sevmedigim serbetli tatlilari lup lup yedim taaa ki şimdiye kadar heppp ekşi ve yeşil şeyler yemek istiyorum ve bu da bir teori bilmem ne olur :)

Oğlumda hic bulanmadi hatta hic bir belirti olmadi ama şimdi cok bulanıyor ve belirtileri yasadim..bakalim ne olur :) nasip
Bende oglum da çok kotuydum Allah herkesi uzak etsin o kadar kotuydum 2. Hamilelikten korktum hep etrafındakiler her gebelik aynı olmuyor dediler bakalım bu sefer benim de çok olmaz tabi nasip kısmet ama oluyor böyle sohbetler ☺️

Oh rahatladım. Kaşar hastasıyım her yemekte kullanırım hemen hemen 😂 deminki bulantıdan sonra aldım karşıma dedim vedalaşma zamanı geldi ha 😂 gidip barışayım bari :KK70:
kaşarın ne gibi bir zararı olacağını düşündünüz ki 🙈🙈 kahve cay kola paketli biskuviler falan tamam zararli olanilir hani icindeki tein kafein koruyucu vs...ama o peynir 🙈🙈 yiyin rahat rahat.

Bende oğluma hamileliğimde doğurana kadar hem bulantı çektim hem istifrar ettim. allah kimseye yaşatmasın çok zor bir gebelik geçirmiştim.
Herseyi göze alarak birdaha doğuracağım 😂patron çaldırdı 😂
Aynı aynıyım oğlum 4,5 yaşında yazdan beri kendimi anca hazır hissettim oda çocuğum çok yalnız kalıyor yaşta geçiyor bunlar olmasa yine beklerdim ama kardeş şart

Back