2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya ben ilk bi kimyasal gebelik geçirdim ya o pskolojimi çok etkiledi. Oyuzdden sanki sürekli bi şey olccakmş gibi tetikteym sürekli kanamam varmı diye kontrol ediyorm . Kalp atşını duyabilirsem rahatlıcam allah hayırlısı ile nasip etsn inşallah

Akrep burçları iyidir ya zaten ya akrep ya yay olcaklar:)
Benim esim akrep ben balik anlasiyoruz ama cok dedigim dediktir onun dedigi olmassa tartisma cikarir kendine karisilmasindan hic hoslanmaz suyuna gidersen yumusar terslenir diklenirsen olsende yaptiramassin ama alttan alarak istersen ayni seyi yapar yeterki ters konusma

Benm kendi burcum başk ama yükselenim akrep iki zıt burç:)

Canim bende devamli tetikteyim zaten tuvaletten cikamiyorum devamli kontrol ediyorum sanirim hamileligi biraz daha kabullendim ister istemez bisey yaparken daha dikkatli yapiyorum neden bilmiyorum bu iki gundur dusuncelerim daha bi rahatlamis gibi insallah takinti yapmam artik

Ben sürekli kusuyorum ya dün akşam bi an midem bulanmadı dinçtim sonra bi korktum neden böle oldu diye:)

Ben sürekli kusuyorum ya dün akşam bi an midem bulanmadı dinçtim sonra bi korktum neden böle oldu diye:)
Ben henuz kusmadim ama sabah ve aksam ogurme bulanti oluyor onun disinda devamli uykum geliyor birde kalkarken ve biraz ayakta durursam basim donuyor goguslerimdeki agri baya azaldi ama devamli yorgunluk hissediyorum

Ben henuz kusmadim ama sabah ve aksam ogurme bulanti oluyor onun disinda devamli uykum geliyor birde kalkarken ve biraz ayakta durursam basim donuyor goguslerimdeki agri baya azaldi ama devamli yorgunluk hissediyorum
Bnmde göğüs hassasiyetm azalıoyor

33 yaşındayım.muhtemel doğum tarihi 16 aralık 2020 ...ikinci doğumum ve 3.çocuğum olacak inş.ilk doğumumdan ikiz oğullarım var 5 yaşında...kocaelide yaşıyorum...benide listeye ekleyin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…