2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
merhaba kızlar şimdi doktor kontrolünden geliyorum. doktorum kesen 6+5 ama bebek 5+6 dedi. kalp atışını alttan duyduk ama zayıf biraz dedi canım sıkıldı, ama çok küçük normal dedi doktorum. kalp atışı 100 idi. 10-15 gün sonra yine bakalım dedi doktor olumsuz konuşmadı ama moralim bozuldu biraz

Hic morelini bozma cnm bende 6+5 te gittim 10 gun sonra gel dedi duyamadim kalp atisi sen duymussun kucuk olduklari icin cok net olcememistir kalp atisini iyi dusun morelini bozma hersey guzel olucak

Amiiin ben de ptesiye aldım randevu nasl geçiricem hafta sonunu bilmiorm. Ben zaten hala hamilelğimi anlayabilmiş değilinm hep içimde bir korku ya bişeyler yolunda değilse die. Allah kourusun
Ben demin bahçede bisiklet gördüm binsem mi diye geçti aklımdan. Bi an hamileliğimi unutmuş gibi. Sonra dedim neden böyle oluyor ki neden unutuyorum hamile olduğumu? Oruçken bi kere bile oruç olduğunu unutmamışken.
Endişeden dolayı sanırım. Aklım fikrim kalp atışında. Endişemi atmak için de beynim unutuyor hamile olduğunu. İnşallah güzel haberlerle dönersin canım. Ben de belki salı ya da çarşamba giderim inşallah ptesi doktoru arıycam ne zaman geliyim diye

Hic morelini bozma cnm bende 6+5 te gittim 10 gun sonra gel dedi duyamadim kalp atisi sen duymussun kucuk olduklari icin cok net olcememistir kalp atisini iyi dusun morelini bozma hersey guzel olucak
ultrasondan bakan doktor dedi biraz düşük kalp atılı 150-200 olmalıydı zatıf bir ihtimal ama düşük riski var dedi. ama kendi doktorum normal daha yeni çok küçük dedi ama işte kafama takıldı bir kere

Kızlar birkaç soru sordum doktora onları sizle paylaşacagım.

-Benim yoğun akıntılarım oluyordu bazen beyaz bazen sarı,bir de cok hafif koyu sarı lekelenmelerim.Doktora gösterdim hepsi normal tedirgin olmanı gerektirecek birşey yok dedi.Enfeksiyon içinde agrın kaşıntın akıntıda koku bir belirtin olması gerekiyor test yapmamıza gerek yok dedi.Benim normaldede akıntım cok olurmuş hamilelik dönemimde cok daha artar ve sararabilir dedi.
-Onun dışında kan pıhtılaşmasını sordum genetiği gönderdiyoruz normalde bakılmaz bir sorun oluşursa bakalır ki 3 kere sorunlu hamilelik geçirdikten sonra bakılması gerekiyor diyorlarmış.
- Gebelikte kese,bebek farkı 2 hafta ve üzeri olunca sorun olabiliyor dedi benim 2-3 gün ileri cıktı bebek keseye göre.
-cok hafif olan belirtilerim dün kesildi birden korkmuştum olabilir 2-3 gün olmaz,tekrar olur ya da hiç olmaz,hiç miden bulunmayabilir bunlar sorum degil herkesin hamileliği bir olmaz dedi.
-Şimdilik sadece folik asit yeterli dedi zaten eklerde var benim folik asitimde 12.haftadan sonra ek bir vitamin daha yazacakmış.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar,bana benzer bir iki sorunu olan arkadaş vardı.Umarım sizinde içiniz rahatlar :)

Bende 6+5 te kalp atisi duyulmasi lazimdi niye duymadim diye takilmisti kafama ama sukur atlattim kotu bisey olsa zaten doktor soylerdi hersey guzel normal kotu bisey gormedim demisti haftaya cuma gunu gidicem bende kalp atisini duymaya melegimin

Benim 7+2 de 140 küsür cıktı,internetten baktım 120-160 arası yazıyor bu haftaya göre.Bence seninki cok normal neden öyle demiş anlamadım.

Aslında yay bence çok uysal senin kız arıza çıkarabilir
Canim kizim cok huysuz dedigi dedik inat bir cocuk bebekligide zor gecti yemek yedirirken agzini bir kitlerdi yememek icin actirana ask olsun halada olyle devan ediyor birde tek cocuk oldugu icin her dedigi yapildi babasi saolsun kizina toz kondurmadi elinden kumandayi bile alamaz hale geldik simdilerde kiziyor ama nafile ben kizinca kizini koruyor sanki ben uvey anneyimde kotulugunu istiyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…