bide kese şekline göre cinsiyet tahminleri var bemim ilk gebeliğimde tutmuştuKizlar bebek cinsiyetleriyle ilgili bir topik okuyordum baktimda 11 haftada ogrenen varmis cok sasirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide kese şekline göre cinsiyet tahminleri var bemim ilk gebeliğimde tutmuştuKizlar bebek cinsiyetleriyle ilgili bir topik okuyordum baktimda 11 haftada ogrenen varmis cok sasirdim
Bende baktimda o nasil anlasiliyor onu bilmiyorum saglikli olsunlarda kizda olsa erkekte olsa sonucta bizim bebeklerimizbide kese şekline göre cinsiyet tahminleri var bemim ilk gebeliğimde tutmuştu
Akrep burçları iyidir ya zaten ya akrep ya yay olcaklar:)Akrep burcu hakkında yorumum yok
Ya ben ilk bi kimyasal gebelik geçirdim ya o pskolojimi çok etkiledi. Oyuzdden sanki sürekli bi şey olccakmş gibi tetikteym sürekli kanamam varmı diye kontrol ediyorm . Kalp atşını duyabilirsem rahatlıcam allah hayırlısı ile nasip etsn inşallahBen demin bahçede bisiklet gördüm binsem mi diye geçti aklımdan. Bi an hamileliğimi unutmuş gibi. Sonra dedim neden böyle oluyor ki neden unutuyorum hamile olduğumu? Oruçken bi kere bile oruç olduğunu unutmamışken.
Endişeden dolayı sanırım. Aklım fikrim kalp atışında. Endişemi atmak için de beynim unutuyor hamile olduğunu. İnşallah güzel haberlerle dönersin canım. Ben de belki salı ya da çarşamba giderim inşallah ptesi doktoru arıycam ne zaman geliyim diye
Benim esim akrep ben balik anlasiyoruz ama cok dedigim dediktir onun dedigi olmassa tartisma cikarir kendine karisilmasindan hic hoslanmaz suyuna gidersen yumusar terslenir diklenirsen olsende yaptiramassin ama alttan alarak istersen ayni seyi yapar yeterki ters konusmaAkrep burçları iyidir ya zaten ya akrep ya yay olcaklar:)
Benm kendi burcum başk ama yükselenim akrep iki zıt burç:)Benim esim akrep ben balik anlasiyoruz ama cok dedigim dediktir onun dedigi olmassa tartisma cikarir kendine karisilmasindan hic hoslanmaz suyuna gidersen yumusar terslenir diklenirsen olsende yaptiramassin ama alttan alarak istersen ayni seyi yapar yeterki ters konusma
Canim bende devamli tetikteyim zaten tuvaletten cikamiyorum devamli kontrol ediyorum sanirim hamileligi biraz daha kabullendim ister istemez bisey yaparken daha dikkatli yapiyorum neden bilmiyorum bu iki gundur dusuncelerim daha bi rahatlamis gibi insallah takinti yapmam artikYa ben ilk bi kimyasal gebelik geçirdim ya o pskolojimi çok etkiledi. Oyuzdden sanki sürekli bi şey olccakmş gibi tetikteym sürekli kanamam varmı diye kontrol ediyorm . Kalp atşını duyabilirsem rahatlıcam allah hayırlısı ile nasip etsn inşallah
Ben sürekli kusuyorum ya dün akşam bi an midem bulanmadı dinçtim sonra bi korktum neden böle oldu diye:)Canim bende devamli tetikteyim zaten tuvaletten cikamiyorum devamli kontrol ediyorum sanirim hamileligi biraz daha kabullendim ister istemez bisey yaparken daha dikkatli yapiyorum neden bilmiyorum bu iki gundur dusuncelerim daha bi rahatlamis gibi insallah takinti yapmam artik
Ben henuz kusmadim ama sabah ve aksam ogurme bulanti oluyor onun disinda devamli uykum geliyor birde kalkarken ve biraz ayakta durursam basim donuyor goguslerimdeki agri baya azaldi ama devamli yorgunluk hissediyorumBen sürekli kusuyorum ya dün akşam bi an midem bulanmadı dinçtim sonra bi korktum neden böle oldu diye:)
Herhangi bir belirtin varmi cnm
Bnmde göğüs hassasiyetm azalıoyorBen henuz kusmadim ama sabah ve aksam ogurme bulanti oluyor onun disinda devamli uykum geliyor birde kalkarken ve biraz ayakta durursam basim donuyor goguslerimdeki agri baya azaldi ama devamli yorgunluk hissediyorum
Hic canini sıkma canim melegin gelecegi zamani bilir kafana takmassan daha cabuk kalirsin bundada vardir bir hayirEki Görüntüle 2621143 sonuç hüsran...
inşallah öyledir canım. sonuçta elden gelen bir şey yokHic canini sıkma canim melegin gelecegi zamani bilir kafana takmassan daha cabuk kalirsin bundada vardir bir hayir
Sende aramiza hosgeldin canim Allah kucagimiza almayida nasip etsinDün test yaptım bugün kesemizi gördük son adet tarihim 9mart ben de Aralık annesiyim Darısı bekleyenlerin başına
Hayırlısı böyleymiş canim, üzülme diyemiyorum ben de yıllardır negatif sonuçlarla çok üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda bebeğinin haberini almanı diliyorum.Eki Görüntüle 2621143 sonuç hüsran...
Sen bir daha ne zaman gideceksin doktora canimBilmiyorum canim benim bu degerle karindan gozukmedi vajinal bakinca görüldü kese