2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok amin şu an aklımda sadece kalp atışı gelişimi var. Acaba gelişiyor mu diye düşünmeden edemiyorum.
Bende surekli onu düşünüyorum acaba iyimi bende herkes gbi kavuscakmiyim yavruma sag salim aklimdan hep boyle geçiyor icim tuaf oluyo dusunmekden

Pcom olduğu için Oglumda klomen tedavisi ile hamile kaldim. Oğlum 5 yasinda 4 senedir doktora gittim geldim... Seneye iyi bir doktor bulup tedaviye baslayacaktik ama bu ay inşallah güzel haberi aldim.. Rabbim hayirla tamamina erdirsin de diyeceğim o ki bir tek ol demesi yeter cok dua gerçekten işe yarıyor ben onumden gecenden dua istedim.. veren Allah nasipte olan elbette gelir olmayana hiç birşey yapamayız gerisi boş üzüntü olur.. hic canını sıkma cok dua et... Vermeyi istemeseydi istemeyi de vermezdi Rabbim..

Yalnış işte canım sonra büyüyünce çok şımarıklaşıyor. Öyle yapmamak lazım. ben böyle rahat söylüyorum benimki ALLAH bilir nasıl şımartacak çocuğu. Uzun zamandır beklenen bebek anne tarafta da baba tarafta da. O yüzden herkes şımartacak diye düşünüyorum

ne mutlu canım sana, tadını cıkar heyecanının

Kizlar ben berbat bir durumdayım serum almam gerekiyor ama bu dönemde hastaneye yatış yapmak istemiyorum. Çok halsiz ve çok enerjisizim dün 10 kez kustum ondan öncede öyle hep midenin sıvısıni kustum birsey yiyemedigim için bugün kafamı kaldıramıyorum zofer denilen ilacı ilk kez ictim 8mg bitane ictim kesti kusma ve bulantımı ama ağır geldi sanki biraz yada piskolojik öyle hissediyorum. Bukadar kusmak vücudumu halsiz bıraktı sanırım.. Umarım en kısa zamanda toparlarım kayinvaldem de olmasa neyapar dim hiç bilmiyorum Allah ondan razı olsun oğlumla ilgileniyor yemeğimi meyve mi önüme koyuyor..

Kizlar bebek cinsiyetleriyle ilgili bir topik okuyordum baktimda 11 haftada ogrenen varmis cok sasirdim
Canım benim kp bi şekilde hesaplayabiliyormuş. Bugüne kadar hiç yanılmamış. Kocama demiş ki tebrik ederim oğlun olacak inşallah.
Bu yazı burda dursun. Haftalar sonra çıkıcakmı bakalım

Cok zor bir durum ama geçecek Allah'ın izniyle... Evet bir büyük hakikaten böyle dönemlerde cok iyi oluyor

Bende 9haftada kalp atışını bile duymadan kürtaj olmak zorunda kaldım gelişmediği için. O yüzden sürekli çamaşırıma bakıyorum leke var mı diye. Bende kalp atışından sonra rahatlıycam inşallah

Bende surekli onu düşünüyorum acaba iyimi bende herkes gbi kavuscakmiyim yavruma sag salim aklimdan hep boyle geçiyor icim tuaf oluyo dusunmekden
Benim bide ağrım var bugün ya. Doktorum ağrın olursa fitil kullan yat dedi. Yaptım ama geçmedi. Şiddetli değil ama kasık ağrım var adet ağrısı gibi

Merhaba kızlar bende 7+2 günlük hamileyim.25 yaşındayım.Ve malesef kilolu gebelik geçiriyorum 95 kiloyum ilk bebeğim olacak.Allah hepimize sağ sağlım kucagimiza almayi nasip etsin inşallah

Canım yaaa çok geçmiş olsun. Çok zor olmalı. Rabbim yardımcın olsun. Neyseki yalnız değilsin çok şükür. Ama serum alman şart canım. Sizde hemşire evde gelmiyor mu? Gelip evde serum yapsa sana

Allahım sınavımızı bu yaşadıklarımızla bıraksın bnlar sağlıklı olsun inşallah

merhaba kızlar. bu sabah doktora gittim. ilk randevumdu. kalp atışlarını duyduk ve doktor haftası ile uyumlu olduğunu söyledi. çok rahatladım. folik asite devam ettirdi ek olarak d vitamini verdi. genel yorumlarda bulundu cok farklı bir sey söylemedi. test sonuçları için daha erken gelmene gerek yok dedi, muhtemelen 3-4 hafta sonra gotururum bir aksilik cıkmazsa :))) doktorum da oldukça pozitif biriydi bu da etkiliydi :) dediğiniz gibi kalp atışını duymak bir oh çektirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…