Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn canım aminnnn allahim saglicakla.kucaklayalim yavrularimiziKalp atışını duyan kızlar gözünüz aydın sizin yerinize kendimi düşündüğümde gözlerim doluyor ne büyük bi mucize mercimek kadar ama kalbi atıyor ❤ Rabbim bu muhteşem duyguyu hepimize yaşatsın inşallah
4+1ben bugün oldum mide bulantım sabah bi an geliyor kötüleşmeden hemen gidıyor her acıktıgımda hissediyorumHanımlar sata gore 4+1 im midem çok fena ilk defa 2 saattir mide bulantısı çekiyorum çubuk kraker ise yaramıyor bu zamanda çok erken değil mi benim gibi olan var mi ??? Ne yapiyosunuz
Çok amin şu an aklımda sadece kalp atışı gelişimi var. Acaba gelişiyor mu diye düşünmeden edemiyorum.Aminnnn canım aminnnn allahim saglicakla.kucaklayalim yavrularimizi
Eyvah eyvah boğa ile anlaşır umarm eşim boğa:)Benim halam başak babam yay. Çocukluklarından beri sürekli kavga. Hiç uyuşmazlar
ya o zaman kasım da mı dogursak :)Benim halam başak babam yay. Çocukluklarından beri sürekli kavga. Hiç uyuşmazlar
Amiiin ben de ptesiye aldım randevu nasl geçiricem hafta sonunu bilmiorm. Ben zaten hala hamilelğimi anlayabilmiş değilinm hep içimde bir korku ya bişeyler yolunda değilse die. Allah kourusunKalp atışını duyan kızlar gözünüz aydın sizin yerinize kendimi düşündüğümde gözlerim doluyor ne büyük bi mucize mercimek kadar ama kalbi atıyor ❤ Rabbim bu muhteşem duyguyu hepimize yaşatsın inşallah
Gözün aydın canım çok sevindimKızlar selam kalp atışını bile duydum çok şükür bin şükür bana rabbimin hediyesi fındık tanesi kadar ama pıt pıt nasıl da atıyor kalbi Elhamdulillah
Amiiin ben de ptesiye aldım randevu nasl geçiricem hafta sonunu bilmiorm. Ben zaten hala hamilelğimi anlayabilmiş değilinm hep içimde bir korku ya bişeyler yolunda değilse die. Allah kourusun
Insallah cnm dualarimizi eksik etmiyelim birbirimizeCanım kötü düşünme can veren rabbim yaşaması için de güç verecektir melegine
Insallah cnm dualarimizi eksik etmiyelim birbirimizeCanım kötü düşünme can veren rabbim yaşaması için de güç verecektir melegine
Bende 5martta regl olmustum ayin 15i 15093tu benimkideMerhaba bugün asm ye gittim hcg degerim 15000 gözüküyor... Ne oluyor tabi en son 5 martta regl olmuştum hesaplamalarda 6.+1 günlük gözüküyor bu degerle uyuşuyor mu
Benim de 2 gün önce 15.000 çıktı değerim ben de hiç bilmiyorum pazartesi gidecem doktoraMerhaba bugün asm ye gittim hcg degerim 15000 gözüküyor... Ne oluyor tabi en son 5 martta regl olmuştum hesaplamalarda 6.+1 günlük gözüküyor bu degerle uyuşuyor mu
Kesinlikle ya Allahtan korkmayan tar kesilsingozunuz aydın evet cok mınıkler ama kalplerı atıyor Allahın mucizesi
Allah razı olsun canımGözün aydın canım çok sevindim
Ben yandim desene canim kizim basak bu melekte yay olacak hayirlisiylaBenim halam başak babam yay. Çocukluklarından beri sürekli kavga. Hiç uyuşmazlar
Gozun aydin canim darisi biz duymayanlarin basina insallahKızlar selam kalp atışını bile duydum çok şükür bin şükür bana rabbimin hediyesi fındık tanesi kadar ama pıt pıt nasıl da atıyor kalbi Elhamdulillah
Çok amin canım♥Ne güzel canım darısı başıma inşallah