- 25 Ağustos 2014
- 1.691
- 2.021
- 133
- 34
Bizde aynı oğlum başak 2.minikte yay biraz erken doğarsa akrepBen yandim desene canim kizim basak bu melekte yay olacak hayirlisiyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde aynı oğlum başak 2.minikte yay biraz erken doğarsa akrepBen yandim desene canim kizim basak bu melekte yay olacak hayirlisiyla
O zaman yumurtlama günü falan hesaba katarsak normal değer oluyor ben tam 14. Gün yumurtlamiyorum zaten :)Bende 5martta regl olmustum ayin 15i 15093tu benimkide
Hadi bakalım hayırlısı olsun bende muhtemelen pazartesi gideceğim :)Benim de 2 gün önce 15.000 çıktı değerim ben de hiç bilmiyorum pazartesi gidecem doktora
Bilmiyorum canim benim bu degerle karindan gozukmedi vajinal bakinca görüldü keseO zaman yumurtlama günü falan hesaba katarsak normal değer oluyor ben tam 14. Gün yumurtlamiyorum zaten :)
Herhangi bir belirtin varmi cnmay ne açıklanmaz sonuçmuş, kalp krizi geçirmeden görsem bari
Idrar testi falan yapmismiydinHerhangi bir belirtin varmi cnm
Hic morelini bozma cnm bende 6+5 te gittim 10 gun sonra gel dedi duyamadim kalp atisi sen duymussun kucuk olduklari icin cok net olcememistir kalp atisini iyi dusun morelini bozma hersey guzel olucakmerhaba kızlar şimdi doktor kontrolünden geliyorum. doktorum kesen 6+5 ama bebek 5+6 dedi. kalp atışını alttan duyduk ama zayıf biraz dedi canım sıkıldı, ama çok küçük normal dedi doktorum. kalp atışı 100 idi. 10-15 gün sonra yine bakalım dedi doktor olumsuz konuşmadı ama moralim bozuldu biraz
Boğa ile anlaşır canım ben de boğayım babamla aşşırı anlaşıyoruz maşallahEyvah eyvah boğa ile anlaşır umarm eşim boğa:)
Akrep burcu hakkında yorumum yokya o zaman kasım da mı dogursak :)
Ben demin bahçede bisiklet gördüm binsem mi diye geçti aklımdan. Bi an hamileliğimi unutmuş gibi. Sonra dedim neden böyle oluyor ki neden unutuyorum hamile olduğumu? Oruçken bi kere bile oruç olduğunu unutmamışken.Amiiin ben de ptesiye aldım randevu nasl geçiricem hafta sonunu bilmiorm. Ben zaten hala hamilelğimi anlayabilmiş değilinm hep içimde bir korku ya bişeyler yolunda değilse die. Allah kourusun
ultrasondan bakan doktor dedi biraz düşük kalp atılı 150-200 olmalıydı zatıf bir ihtimal ama düşük riski var dedi. ama kendi doktorum normal daha yeni çok küçük dedi ama işte kafama takıldı bir kereHic morelini bozma cnm bende 6+5 te gittim 10 gun sonra gel dedi duyamadim kalp atisi sen duymussun kucuk olduklari icin cok net olcememistir kalp atisini iyi dusun morelini bozma hersey guzel olucak
Aslında yay bence çok uysal senin kız arıza çıkarabilirBen yandim desene canim kizim basak bu melekte yay olacak hayirlisiyla
Bende 6+5 te kalp atisi duyulmasi lazimdi niye duymadim diye takilmisti kafama ama sukur atlattim kotu bisey olsa zaten doktor soylerdi hersey guzel normal kotu bisey gormedim demisti haftaya cuma gunu gidicem bende kalp atisini duymaya melegiminultrasondan bakan doktor dedi biraz düşük kalp atılı 150-200 olmalıydı zatıf bir ihtimal ama düşük riski var dedi. ama kendi doktorum normal daha yeni çok küçük dedi ama işte kafama takıldı bir kere
Benim 7+2 de 140 küsür cıktı,internetten baktım 120-160 arası yazıyor bu haftaya göre.Bence seninki cok normal neden öyle demiş anlamadım.ultrasondan bakan doktor dedi biraz düşük kalp atılı 150-200 olmalıydı zatıf bir ihtimal ama düşük riski var dedi. ama kendi doktorum normal daha yeni çok küçük dedi ama işte kafama takıldı bir kere
Canim kizim cok huysuz dedigi dedik inat bir cocuk bebekligide zor gecti yemek yedirirken agzini bir kitlerdi yememek icin actirana ask olsun halada olyle devan ediyor birde tek cocuk oldugu icin her dedigi yapildi babasi saolsun kizina toz kondurmadi elinden kumandayi bile alamaz hale geldik simdilerde kiziyor ama nafile ben kizinca kizini koruyor sanki ben uvey anneyimde kotulugunu istiyorum gibiAslında yay bence çok uysal senin kız arıza çıkarabilir