2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aminnnn canım aminnnn allahim saglicakla.kucaklayalim yavrularimizi

Hanımlar sata gore 4+1 im midem çok fena ilk defa 2 saattir mide bulantısı çekiyorum çubuk kraker ise yaramıyor bu zamanda çok erken değil mi benim gibi olan var mi ??? Ne yapiyosunuz
4+1ben bugün oldum mide bulantım sabah bi an geliyor kötüleşmeden hemen gidıyor her acıktıgımda hissediyorum

Amiiin ben de ptesiye aldım randevu nasl geçiricem hafta sonunu bilmiorm. Ben zaten hala hamilelğimi anlayabilmiş değilinm hep içimde bir korku ya bişeyler yolunda değilse die. Allah kourusun

Merhaba bugün asm ye gittim hcg degerim 15000 gözüküyor... Ne oluyor tabi en son 5 martta regl olmuştum hesaplamalarda 6.+1 günlük gözüküyor bu degerle uyuşuyor mu

Merhaba bugün asm ye gittim hcg degerim 15000 gözüküyor... Ne oluyor tabi en son 5 martta regl olmuştum hesaplamalarda 6.+1 günlük gözüküyor bu degerle uyuşuyor mu
Bende 5martta regl olmustum ayin 15i 15093tu benimkide

Benim de 2 gün önce 15.000 çıktı değerim ben de hiç bilmiyorum pazartesi gidecem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…