- 12 Nisan 2020
- 1.074
- 756
- 38
- 32
amin canim hayirlisiyla sag salim kalan 8 ayimizida gecirseydikkkYa sabir ya selamet toybe yarabbim diyeydin canim kucuk olsun cani cini icinde olsun saglikli olsun gerisiiii bosss
Doktora danışmadan 3 tane kullanman doğru olmaz sanırım. Benim kullandığım folik asitin prospektüsünde de günde 2 tane alinabilir yazıyor ama doktorum bana 1 tane iç dedi. Folik asitin fazla alımı faydadan çok zarar verebilir.Hamişler bile sorucam,ben daha dr gitmedim 5+4 görünüyor gebelik hesaplamada.yaklaşık 2 haftadır folik asit kullanıyorum.folik trio markası.3 tane alıyorum her gün kutunun üzerinde öyle yazıyor.herhangi problem olur mu kafama takılıp duruyor.
wala allah razi olsun iyiki warsiniz ya icimi rahatlattinCanim bak banada kucuk dedi en azindan kalp atisi duymussun ben onuda duymadim 10 gun sonra gel dedi gunumuz ayni seninle endiselenme daha yeni olusuyolar normal kucik olmalari
Salgın hastalık dönemi devlet hastanelerinin acillerini asla onermem kaldı ki acil bolumleri adı üstünde sadece acil vakalar içindir.benden istenen tahliller ozelde tumu 576 lira dediler yaptirmadim dewletin acilinde yaptirsam olurmu yaparlami yani kizlar
Insallah cnm kucagimiza almak nasip olsun insallahwala allah razi olsun iyiki warsiniz ya icimi rahatlattininsallah sende diger arkadaslarda kalp atislarini we saglikli haberini duyarlar❤❤❤❤❤
Canım bu testleri doktor istiyor önce ona göre yapılıyor. Yani muayeneden sonra yapılıyor. Acilde yapılacağını sanmıyorum ama daha iyi bilen biri vardır belki.benden istenen tahliller ozelde tumu 576 lira dediler yaptirmadim dewletin acilinde yaptirsam olurmu yaparlami yani kizlar
3 tanesi 400 mcg oluyormuşMg nekadar gunluk 400 mg gecmemesi lazim ilk defa 3 tane alindigini duydum gunluk bir tane alinmasi gerek diye biliyorum farkli hastaliklarda gunluk 3 defa alinabiliyor
ewet benim doktorda bidahaki geldiginde bakariz demisti hic yaptirmasam nolcak ki dewlet hastanesine gitmeye korkuyorum burdaki dewlet hastanesinde cok koronali warCanım bu testleri doktor istiyor önce ona göre yapılıyor. Yani muayeneden sonra yapılıyor. Acilde yapılacağını sanmıyorum ama daha iyi bilen biri vardır belki.
Hatta ben 4+6 da gittiğimde normalde kalp atışını duyduktan sonra yapıyoruz ama sen şimdi kan ver sürekli gidip gelme virüs yüzünden riskli, bidahaki gelişinde bakarım demişti doktor.
SevdaDoktorun adı ne canim
Ben de 3 kaybın üstüne hemen tutunmaz belki diye düşünmüştüm ama bu sefer tutundu yavrum maşallahBen 7 senedir bekliyorum artık ayı, günü pek umrumda değil ne zaman olursa modundayim
2 üni mi bitirdin? Yoksa bunlar ikisi bir mi okunuyor?Bende tarih cografya ogretmeniyim
Canim ben bunlarin hepsini yaptırdım ama 150 tl falan tutmuştu one 576 tl yaaa yazik gunah devlet hastaneside yapar canimbenden istenen tahliller ozelde tumu 576 lira dediler yaptirmadim dewletin acilinde yaptirsam olurmu yaparlami yani kizlar
Oğlak mısın kova mı?Bende normalde cok saplantili biriyimdir halilar ortuler kaymiycak alinan hersey yerine birakilacak ama kafam kalkmiyor bu hafta kendimi iyi hissetmiyorum basim donuyor az bi kalksam sofrayi bile esim kaldirdi hic bisey yapmaya halim yok
Ay cicek gbi oldu kirlenmese bariiiiBende iki gundur temizliyim diyorum ama hic halim yok insallah yarin temizliycem
Insalllah canim saglicalla geçirelim insalllaaahamin canim hayirlisiyla sag salim kalan 8 ayimizida gecirseydikkk
Masalllaah masalllaah allahim saglicakla kucaklayalim yavrularimiziBen de 3 kaybın üstüne hemen tutunmaz belki diye düşünmüştüm ama bu sefer tutundu yavrum maşallah
Amin inşallah hepimiz sağlıklıca sağ salim alalım kucağımızaMasalllaah masalllaah allahim saglicakla kucaklayalim yavrularimizi❤
2si bir de okuna biliyor ben tarih sevmem cografya için sectim ama ikisi bir olan daha iyi olur dusundum2 üni mi bitirdin? Yoksa bunlar ikisi bir mi okunuyor?
Aminnnnnn aminnnnnnnnn cok Aminn allahim mubarek gecelerde dualarimizi kabul etsinAmin inşallah hepimiz sağlıklıca sağ salim alalım kucağımıza
Kac kilosun canim gerci alakasi yoktur ama birebir ayni seyleri yasiyoruzCanım 6+5 benim benimde mide sorunum yok.Sadece göğüs dolgunlugu ayaga birden kalktıgımda gözlerim kararıyor bir de aşırı halsizlik var.O da sürekli yattığımdan diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?