2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Doktora danışmadan 3 tane kullanman doğru olmaz sanırım. Benim kullandığım folik asitin prospektüsünde de günde 2 tane alinabilir yazıyor ama doktorum bana 1 tane iç dedi. Folik asitin fazla alımı faydadan çok zarar verebilir.

Canim bak banada kucuk dedi en azindan kalp atisi duymussun ben onuda duymadim 10 gun sonra gel dedi gunumuz ayni seninle endiselenme daha yeni olusuyolar normal kucik olmalari
wala allah razi olsun iyiki warsiniz ya icimi rahatlattin insallah sende diger arkadaslarda kalp atislarini we saglikli haberini duyarlar❤❤❤❤❤

benden istenen tahliller ozelde tumu 576 lira dediler yaptirmadim dewletin acilinde yaptirsam olurmu yaparlami yani kizlar
Salgın hastalık dönemi devlet hastanelerinin acillerini asla onermem kaldı ki acil bolumleri adı üstünde sadece acil vakalar içindir.

benden istenen tahliller ozelde tumu 576 lira dediler yaptirmadim dewletin acilinde yaptirsam olurmu yaparlami yani kizlar
Canım bu testleri doktor istiyor önce ona göre yapılıyor. Yani muayeneden sonra yapılıyor. Acilde yapılacağını sanmıyorum ama daha iyi bilen biri vardır belki.
Hatta ben 4+6 da gittiğimde normalde kalp atışını duyduktan sonra yapıyoruz ama sen şimdi kan ver sürekli gidip gelme virüs yüzünden riskli, bidahaki gelişinde bakarım demişti doktor.

ewet benim doktorda bidahaki geldiginde bakariz demisti hic yaptirmasam nolcak ki dewlet hastanesine gitmeye korkuyorum burdaki dewlet hastanesinde cok koronali war

Canim ben bunlarin hepsini yaptırdım ama 150 tl falan tutmuştu one 576 tl yaaa yazik gunah devlet hastaneside yapar canim

Bende normalde cok saplantili biriyimdir halilar ortuler kaymiycak alinan hersey yerine birakilacak ama kafam kalkmiyor bu hafta kendimi iyi hissetmiyorum basim donuyor az bi kalksam sofrayi bile esim kaldirdi hic bisey yapmaya halim yok
Oğlak mısın kova mı?

Canım 6+5 benim benimde mide sorunum yok.Sadece göğüs dolgunlugu ayaga birden kalktıgımda gözlerim kararıyor bir de aşırı halsizlik var.O da sürekli yattığımdan diye düşünüyorum.
Kac kilosun canim gerci alakasi yoktur ama birebir ayni seyleri yasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…