Hadi bakalim herseyin hayirlisi olsun ben SATa göre tam 6. Haftadayim. Baska hesaplamalara göre 4+7 veya 5+0. Cok karisik ya. Sali günü doktorum acaba ne diyecek bilemiyorum. Bakalim artik Bende ara sira tek böyle ani bulanti oluyor ama baska bir belirtim yok. Ara ara tek biraz kasigim hafif agri yapiyor gibi ama sonra hemen gidiyor. Gögüs hassasiyeti yada baska bir belirti falan hic yok
En doğrusu kese ve bebek ölçümüyle oluyor herhalde. Bu sefer de kese 7 haftalık bebek 6haftalık diye kafamız karışacak gerçi
Sen keseyi gördün mü canım?
Belirtileri boşver ya herkeste farklı olabiliyor takma kafana
En doğrusu kese ve bebek ölçümüyle oluyor herhalde. Bu sefer de kese 7 haftalık bebek 6haftalık diye kafamız karışacak gerçi
Sen keseyi gördün mü canım?
Belirtileri boşver ya herkeste farklı olabiliyor takma kafana
Kızlar burda yazılanları okudukça kafama takılıyor. Ben de ne bir bulantı ne bir mide yanması, iştahsızlık ya da bel göğüs ağrısı hiç bir şey yok. Sadece çok ayakta kalınca belim ağrıyor o kadar. Göğüslerimde doldunluk hissi o kadar. Sizce normal mi. 6+1 oldum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Daha erken belirtiler icin yedi ve sekizinci haftadan sonra birden cikiyor bence erkrn baslamadigi icin cok sanslisin bende 6+6 yim pek bisey yok ara ara bi ogurme istegi geliyor midem kalkiyor goguslerim ilk zaman cok agridi simdi sadece sabahlari bir sure agriyo uclari cok hasass
Ya kızlar ben de bir sey sorabilir miyim. Be geçtiğimiz cuma gittim doktora. Minik bir kese göründü. 4 mm. Beni nisan in sonunda cagirmisti kalp atisi icin. Salı günü kan verdim bthcg 15.000 çıktı. Dün aldim sonucu doktoru mu aradım beni bu pazartesi çağardı. Gelişime bakalım dedi. Bebek bthcg kac olunca gözükür ki. Çok kafam karıştı. Bir fikri olan var mi
Kızlar merhabalar. Şuan 4+5 günlük hamileyim. 3 haftalıkken öğrendim hamileliğimi. Öğrendiğim günden beri göğsüme dokunduğumda acı oluyordu ve kahverengi kısmı büyümüştü. 2 gündür ağrı acı yok ve kahverengi kısmı eski halime dönmüş gibi. Kontrolüm pazartesi günü. Kafayı yiyeceğim. Basina gelen var mi
Kızlar merhabalar. Şuan 4+4 günlük hamileyim. 3 haftalıkken öğrendim hamileliğimi. Öğrendiğim günden beri göğsüme dokunduğumda acı oluyordu ve kahverengi kısmı büyümüştü. 2 gündür ağrı acı yok ve kahverengi kısmı eski halime dönmüş gibi. Kontrolüm pazartesi günü. Kafayı yiyeceğim. Basina gelen var mi
Kuzum sakin ol.relax kanaman yoksa sknti yok arada kahverengi yer buyur sogukdaysan küçülür
Gogus agri arada gecer yeniden baslar strese sokma hic kendini
Ya kızlar ben de bir sey sorabilir miyim. Be geçtiğimiz cuma gittim doktora. Minik bir kese göründü. 4 mm. Beni nisan in sonunda cagirmisti kalp atisi icin. Salı günü kan verdim bthcg 15.000 çıktı. Dün aldim sonucu doktoru mu aradım beni bu pazartesi çağardı. Gelişime bakalım dedi. Bebek bthcg kac olunca gözükür ki. Çok kafam karıştı. Bir fikri olan var mi
Kuzum sakin ol.relax kanaman yoksa sknti yok arada kahverengi yer buyur sogukdaysan küçülür
Gogus agri arada gecer yeniden baslar strese sokma hic kendini
Ayy vallahi cok korkuyorum. Öncesinde bebeğimin kalp atışı zayıf oldugu ve gelişmediği icin kürtaj olmak zorunda kaldim. Bu gebeliğimde baya korkuyorum
Ayy vallahi cok korkuyorum. Öncesinde bebeğimin kalp atışı zayıf oldugu ve gelişmediği icin kürtaj olmak zorunda kaldim. Bu gebeliğimde baya korkuyorum
Kızlar sizler nasıl besleniyorsunuz sanki ben hiç birşey yiyemiyorum canım hiç birşey istemiyor ilk 1 hafta çok dikkat ettim artık normale bıraktım ve yiyemiyorum sizler neler yiyorsunuz neler yapıyorsunuz örnek olsun bana yoksa böyle kafayı yiyecek yiyemiyorum diye