2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
En doğrusu kese ve bebek ölçümüyle oluyor herhalde. Bu sefer de kese 7 haftalık bebek 6haftalık diye kafamız karışacak gerçi
Sen keseyi gördün mü canım?
Belirtileri boşver ya herkeste farklı olabiliyor takma kafana

6+5 canım benim genelde bu dönemlerde çogunluk bulanıyor yazmış ama herkeste aynı belirtiler olacak diye birşey yoktur heralde

Tabi canım orası öyle. Hatta bir kadının hamilelikleri bile farklı olabiliyor. Belirtilere takmamak lazım. Senin sat ne zamandı?

Gece 12 de yattim uyucam die
10.30da uyandim bisiler yedim simdi yine yattim yine uykummm var uyucam herhlde ben yineee

yok canim daha sali günü ilk defa gidecegim doktora. herseyin hayirlisi olsun hakkimizda

Daha erken belirtiler icin yedi ve sekizinci haftadan sonra birden cikiyor bence erkrn baslamadigi icin cok sanslisin bende 6+6 yim pek bisey yok ara ara bi ogurme istegi geliyor midem kalkiyor goguslerim ilk zaman cok agridi simdi sadece sabahlari bir sure agriyo uclari cok hasass

Ya kızlar ben de bir sey sorabilir miyim. Be geçtiğimiz cuma gittim doktora. Minik bir kese göründü. 4 mm. Beni nisan in sonunda cagirmisti kalp atisi icin. Salı günü kan verdim bthcg 15.000 çıktı. Dün aldim sonucu doktoru mu aradım beni bu pazartesi çağardı. Gelişime bakalım dedi. Bebek bthcg kac olunca gözükür ki. Çok kafam karıştı. Bir fikri olan var mi

Kızlar merhabalar. Şuan 4+5 günlük hamileyim. 3 haftalıkken öğrendim hamileliğimi. Öğrendiğim günden beri göğsüme dokunduğumda acı oluyordu ve kahverengi kısmı büyümüştü. 2 gündür ağrı acı yok ve kahverengi kısmı eski halime dönmüş gibi. Kontrolüm pazartesi günü. Kafayı yiyeceğim. Basina gelen var mi

Kuzum sakin ol.relax kanaman yoksa sknti yok arada kahverengi yer buyur sogukdaysan küçülür
Gogus agri arada gecer yeniden baslar strese sokma hic kendini

Canim bthcg ben hic olcturmedim degerimi bilmiyorum ama dun 6+5 ken gittim doktora bebekte kesede gozuktu

Kuzum sakin ol.relax kanaman yoksa sknti yok arada kahverengi yer buyur sogukdaysan küçülür
Gogus agri arada gecer yeniden baslar strese sokma hic kendini
Ayy vallahi cok korkuyorum. Öncesinde bebeğimin kalp atışı zayıf oldugu ve gelişmediği icin kürtaj olmak zorunda kaldim. Bu gebeliğimde baya korkuyorum

Ayy vallahi cok korkuyorum. Öncesinde bebeğimin kalp atışı zayıf oldugu ve gelişmediği icin kürtaj olmak zorunda kaldim. Bu gebeliğimde baya korkuyorum
Herkes korkuyor herkes düşünüyor endiselenme dua et canim

Kızlar sizler nasıl besleniyorsunuz sanki ben hiç birşey yiyemiyorum canım hiç birşey istemiyor ilk 1 hafta çok dikkat ettim artık normale bıraktım ve yiyemiyorum sizler neler yiyorsunuz neler yapıyorsunuz örnek olsun bana yoksa böyle kafayı yiyecek yiyemiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…