2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bunu size doktorunuz mu soyledi?

Doktorum iner yada inmez demedi canim eger yüksek cikar ise ilacla dusururuz sknti olmaz dedi
Burda okudum arasdirdim biraz dusenelr varmis biraz bekleyelim ilaclarda cok faydalı bisi sayilmaz zaten

Kizlar simdi akloma bisey geldi kizim kefir icerken bende icsemmi bir cay bardagi acaba zarari olurmu diye bir iki yere baktim cok faydasi varmis bagirsaklari duzenledigi icin kabiz riskinide azaltiyomus mantar olmayida engelliyomus ve bebege gecip bebeginde bagisikligini guclendiriyomus ama yinede emin olmadim kalp atisi icin gittigimde doktora sorucam sizede soyliyim sizde doktora donisin cok faydasi varmis

Daha içtiğim kefirin bardağı elimdeyken yazınızı gördüm çok faydalı her dönem de içiniz rahat bi şekilde içebilirsiniz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Bence doktorlarınızın yönlendirmesi doğrultusunda hareket edin arkadaşlar. Tahlil değerlerinizi kendiniz yorumlayip kendinizi strese sokmayın. Doktorunuz gerekli görürse müdahalede bulunur. Yüzlerce gebe hastalari var inanın her ihtimali göz önünde bulunduruyorlardir.

Değerlerinde bir sıkıntı yok folik asitin de gayet iyi

Bir de sizin folik asit ve b12 değeriniz de
Biraz düşük görünüyor vitaminlerle takviye eder herhalde doktorunuz
Folat 6 dan aşağıya düşünce ve 20 den yukarı çıkınca sıkıntı oluyormuş. Benim de değerim 11 folat değerim. O yüzden folik asit kullanmiyorum

Ben iciiyorum ama meyveli canim ben sut falan icemiyorum sadece kefir oda meyveli

Kizlar az once bi doktor akrabamiz var yurtdisinda onunla konustum Boyle yuksek degerlerde o kadar hizli yukselmezmis 2gun icin normal dedi 8haftani bekle ultrasona git dedi kendi doktorumda normal dedi
Inşallah canım inan çok üzüldüm.bende kendi capimda netten araştırdım.insallah güzel olur her sey

Ben iciiyorum ama meyveli canim ben sut falan icemiyorum sadece kefir oda meyveli
Meyvelinin pek faydasi yok sade olan daha saglikli diye biliyorum canim sadesini bir dene ben evde kendim yapiyordum mayasini sut aldigim sutcuden almistim fakat tatile giderken buzluga koymayi unutmusum geldigimdede koydugum biraz sut ve suyun icinde olmustu rengi kahverengiye yakin olup farkli kokunca olmus diye attim simdide biyerden guvenip alamiyorum virus sebebiyle aktarda baktim ufak cam bir sise icinde satiyolar ordan alip yapayim diyorum ama bu ara acik sute pek guvenmiyorum bir sure daha hazir almaya devam ederim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…