2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşlar benim hafif hafif karın ve bel ağrım var, sizin de öyle mi, doktora sordum çok ağrı ve kanama varsa tehlikeli dedi, ancak 6 ay önce düşük yaptığım için korkuyorum yine de..

Arkadaşlar benim hafif hafif karın ve bel ağrım var, sizin de öyle mi, doktora sordum çok ağrı ve kanama varsa tehlikeli dedi, ancak 6 ay önce düşük yaptığım için korkuyorum yine de..
Bendede vardi canim halada ara ara oluyor. Benim sat 24 subat ama uymuyor gec dollenme sanirim 🤔

Günaydin kizlar benim bel ağrım sıfır kasik agrim oluyor ara ara göğüslerim çok hassas ve agriyor bide çok halsizim ve uykum geliyor bundan hariç bir belirti yok şimdilik bu sabah ilk kez çok hafif bir bulantım oldu ama geçti kahvaltı yapınca.

Günaydin kizlar benim bel ağrım sıfır kasik agrim oluyor ara ara göğüslerim çok hassas ve agriyor bide çok halsizim ve uykum geliyor bundan hariç bir belirti yok şimdilik bu sabah ilk kez çok hafif bir bulantım oldu ama geçti kahvaltı yapınca.
Hepimizin öyle canim cok agir olmadikca kanama olmadikca sorun yok hayirlisi olsun 😊

Bendede vardi canim halada ara ara oluyor. Benim sat 24 subat ama uymuyor gec dollenme sanirim 🤔
Evet canım geç döllenmedir, inşaallah hayırlısıyla sağlıkla geçiririz bu süreci, kucağımıza almak nasip olur hepimiz için çok dua ediyorum 🙏

Kızlar ben kasım annesi oldumm doktordan geldim şimdi meleğimi gördüm🧡🙏

Eklentiler

• 20200403_121205.jpg
    20200403_121205.jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 59
Benimde ağrılarım azaldı arada oluyor gogus hassasiyeti var doktora da gitmedim artık kese olusmistur herhalde ☺️☺️

X