- 17 Ekim 2016
- 2.094
- 2.671
- 34
Son adetin ne zaman canim ben tam emin degilim tarihtenBenim de sizinle aynı tarih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son adetin ne zaman canim ben tam emin degilim tarihtenBenim de sizinle aynı tarih
Benim 2 Mart son adetim ilk günü, 28 Martta da adet olmam gerekiyordu canımSon adetin ne zaman canim ben tam emin degilim tarihten
Bendede vardi canim halada ara ara oluyor. Benim sat 24 subat ama uymuyor gec dollenme sanirimArkadaşlar benim hafif hafif karın ve bel ağrım var, sizin de öyle mi, doktora sordum çok ağrı ve kanama varsa tehlikeli dedi, ancak 6 ay önce düşük yaptığım için korkuyorum yine de..
Hepimizin öyle canim cok agir olmadikca kanama olmadikca sorun yok hayirlisi olsunGünaydin kizlar benim bel ağrım sıfır kasik agrim oluyor ara ara göğüslerim çok hassas ve agriyor bide çok halsizim ve uykum geliyor bundan hariç bir belirti yok şimdilik bu sabah ilk kez çok hafif bir bulantım oldu ama geçti kahvaltı yapınca.
Evet canım geç döllenmedir, inşaallah hayırlısıyla sağlıkla geçiririz bu süreci, kucağımıza almak nasip olur hepimiz için çok dua ediyorumBendede vardi canim halada ara ara oluyor. Benim sat 24 subat ama uymuyor gec dollenme sanirim
Hayırlı olsun, maşaallahKızlar ben kasım annesi oldumm doktordan geldim şimdi meleğimi gördüm
Twşekkürler cok mutlym cok allah herkese bu sevnci mutlulugu yasatsınHayırlı olsun, maşaallah
Gözünüz aydın olsun bat neydi sizinKızlar ben kasım annesi oldumm doktordan geldim şimdi meleğimi gördüm
Benimde ağrılarım azaldı arada oluyor gogus hassasiyeti var doktora da gitmedim artık kese olusmistur herhaldeGünaydin kizlar benim bel ağrım sıfır kasik agrim oluyor ara ara göğüslerim çok hassas ve agriyor bide çok halsizim ve uykum geliyor bundan hariç bir belirti yok şimdilik bu sabah ilk kez çok hafif bir bulantım oldu ama geçti kahvaltı yapınca.
Ben de pazartesi gideceğim inşallahZaten mercimek tanesi gibi bisiy gosterdi hastaneyi ilk defa bukadar boş gordum
Maaşallah kese mi gordunuz yoksa kalp atışı da duyuldu mu?Gözünüz aydın olsun bat neydi sizin
Benim de oluyor ağrım canım. Korkma, bol bol dinlen.Arkadaşlar benim hafif hafif karın ve bel ağrım var, sizin de öyle mi, doktora sordum çok ağrı ve kanama varsa tehlikeli dedi, ancak 6 ay önce düşük yaptığım için korkuyorum yine de..
Ben henüz doktora gitmedim canm böyle gidenleri gorunce heyecanlandim bende lesem olusmistur herahldeMaaşallah ☺ kese mi gordunuz yoksa kalp atışı da duyuldu mu?
Inşaallah, çok teşekkürler canımBenim de oluyor ağrım canım. Korkma, bol bol dinlen.
Ay masallah ayni benim mercimek simdi bunda kese varmiKızlar ben kasım annesi oldumm doktordan geldim şimdi meleğimi gördüm
Benim adetim düzensizdi canım belli değildi son adet tarihim 1 şubat ama geç döllenme olmus doktor 27 şubat gibi düsünücez son adet tarihini dediGözünüz aydın olsun bat neydi sizin