- 3 Ağustos 2017
- 1.421
- 983
Evet keseymiş o minicikAy masallah ayni benim mercimek simdi bunda kese varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet keseymiş o minicikAy masallah ayni benim mercimek simdi bunda kese varmi
Değer cok guzel artmış, hayırlı olsun. İkiz olma ihtimali olabilir belki. Tedavi ile mi hamile kaldın?Kızlar ilk test 188 ikinci test 553 ikiz olma ihtimali varmi sizce
Kesen oluşmuştur bencede canim randevunu aldinmi nezaman gideceksin ben cok sabırsızım ya bu konuda keşke daha geç ogrenseydimBenimde ağrılarım azaldı arada oluyor gogus hassasiyeti var doktora da gitmedim artık kese olusmistur herhalde ☺☺
MaaşallahKızlar ben kasım annesi oldumm doktordan geldim şimdi meleğimi gördüm
bende ıkızım olsun cok ıstıyorum :) olabılır ama normal gıbı degerınKızlar ilk test 188 ikinci test 553 ikiz olma ihtimali varmi sizce
almadım salı carsamba ya alıcam ben boyle rahat davranıyorum ama doktorda ıns yogunluk yoktur tek doktor bulundugum sehırde :)Kesen oluşmuştur bencede canim randevunu aldinmi nezaman gideceksin ben cok sabırsızım ya bu konuda keşke daha geç ogrenseydim
Aslinda ikiz tek demiyorum Allahım hakkımda hayırlısını versin asla iki embriyo transferi olmam ikiz istemem dedim sonunda iki tane koydurmaya kadar geldim büyük konustum o yüzden bisey demiyorumbende ıkızım olsun cok ıstıyorum :) olabılır ama normal gıbı degerın
Tüp bebekle hamile kaldım 2. DenemedeDeğer cok guzel artmış, hayırlı olsun. İkiz olma ihtimali olabilir belki. Tedavi ile mi hamile kaldın?
hayırlısı olsun Allah saglıklı versın ihtimalin var o zamanAslinda ikiz tek demiyorum Allahım hakkımda hayırlısını versin asla iki embriyo transferi olmam ikiz istemem dedim sonunda iki tane koydurmaya kadar geldim büyük konustum o yüzden bisey demiyorum
Transferin 9. Gün 553 yüksek dedi kızlar ikizmi diye düşündüm bence
Ya yazışmalarınızı gördümde bizim sülalede ikiz bebek var benim 3 günde 370 ten 3372 ye cıkmıs bu ikiz ihtmali olabilir miAslinda ikiz tek demiyorum Allahım hakkımda hayırlısını versin asla iki embriyo transferi olmam ikiz istemem dedim sonunda iki tane koydurmaya kadar geldim büyük konustum o yüzden bisey demiyorum
Transferin 9. Gün 553 yüksek dedi kızlar ikizmi diye düşündüm bence
Sizinki baya bi yüksek çıkmış çok yüksek ihtimal çoğul gebelikYa yazışmalarınızı gördümde bizim sülalede ikiz bebek var benim 3 günde 370 ten 3372 ye cıkmıs bu ikiz ihtmali olabilir mi
Ihtimal var ama bence ikiz icin düşük ihtimal kesin emin degilim tabiki ama yenidogan59 degeri cok uçmuş onda daha yuksek ihtimal .cogul gebelik formuna girib orda kesin dahabiyi fikir veren cikarKızlar ilk test 188 ikinci test 553 ikiz olma ihtimali varmi sizce
Ama kese 1 tane gözüktüSizinki baya bi yüksek çıkmış çok yüksek ihtimal çoğul gebelik
Canım geldiği gibi duş kıyafetler maknaya astım hastasıym cok korkyorm napcazKonu dışı ama birsey soracagim. Eşleri çalışan varmi nasil bir onlem aldiniz hamilelgi ogrendikten sonra
Sen tekirdaglisin sanirim yataklari ayiralim diyorum en azindan bi sure gecene kadar 2 hafta tatil vermislerdi pazartesi isbasi yapacaklarmis afalladim en cok simdi ihtiyacimiz olacak onlaraCanım geldiği gibi duş kıyafetler maknaya astım hastasıym cok korkyorm napcaz
Evet tekirdağlıyım ama istanbulda oturuyorum eşime izinde yok nolcak bilmiyorumSen tekirdaglisin sanirim yataklari ayiralim diyorum en azindan bi sure gecene kadar 2 hafta tatil vermislerdi pazartesi isbasi yapacaklarmis afalladim en cok simdi ihtiyacimiz olacak onlara
Benim eşim çalışıyor. Eve gelir gelmez duş alıyor, kıyafetleri makinaya atıyor hemen. Yataklarimizi, havluları vs ayırdık. Benim de alerjik astımım var. Normal grip bile olmak özellikle bu mevsimde benim için tehlikeli.Konu dışı ama birsey soracagim. Eşleri çalışan varmi nasil bir onlem aldiniz hamilelgi ogrendikten sonra
Bende oyle yapacağım tesekkurler oneriler icin , benim kardesimdede vardir bu alerjik durumlar zor doktorunuza danisin mutlaka hele bahar aylari en tehlikelisiBenim eşim çalışıyor. Eve gelir gelmez duş alıyor, kıyafetleri makinaya atıyor hemen. Yataklarimizi, havluları vs ayırdık. Benim de alerjik astımım var. Normal grip bile olmak özellikle bu mevsimde benim için tehlikeli.