Canım wbc gebelik durumunda yükseliyor sen içini rahat tutCanım sonuçlar benim değildi ben atmadım buraya başka bir arkadaş attı benim WBC 78 bu değerin yüksekliği ciddiyimis sanırım
Ay süper 10.haftaya kadar beklemek. Aslında bende pek söyleme taraftarı degildim ama işe gitmiyorum anlayacaklar ya da sürekli yalan söylemek zorunda kalacağım gidiyorum diye,sıkıntısız devam ederse inşallah ondan söyleyim dedik bir de ilk olacak annemler için en büyük çocuk benim o yüzden içim içime sığmıyor mutlu etmek istiyorum onları daBiz 10. Haftaya kadar soylemeyi dusunmuyoruz canım.dayanabilirsek. Şu an 6 'nın içindeyiz.Hic kimse bilmiyor kardesim disinda. Kardesim de doktor oldugu icin soyledim ona...ama agzi sıkıdır keratanın
ben calisiyorum guwenlik gorewlisiyim uyuklayarak geciyo nobetlerim idare ediyorum bakalim ikinci bebegim oldugu icin karnim erken cikmaya basladi pantolonumun önu acik montla duruyorum surekliKızlar bu arada çalışanlar ne yapıyor şu durumlarda?Ben kendi yıllık iznimi kullanıyorum,rapor almadım
ben hep erkeklerin icinde calistigim icin kimseye soyleyemiyorum amirim ewli karisida hamile ama yinede utaniyorum yaAy süper 10.haftaya kadar beklemek. Aslında bende pek söyleme taraftarı degildim ama işe gitmiyorum anlayacaklar ya da sürekli yalan söylemek zorunda kalacağım gidiyorum diye,sıkıntısız devam ederse inşallah ondan söyleyim dedik bir de ilk olacak annemler için en büyük çocuk benim o yüzden içim içime sığmıyor mutlu etmek istiyorum onları da
Riskli degil mi canım şuan çalışmak ya.Bence söyle izin falan kullandırırlar sanaben calisiyorum guwenlik gorewlisiyim uyuklayarak geciyo nobetlerim idare ediyorum bakalim ikinci bebegim oldugu icin karnim erken cikmaya basladi pantolonumun önu acik montla duruyorum surekli
Inşallah canım ama okuduklarım çok tedirgin ettiCanım wbc gebelik durumunda yükseliyor sen içini rahat tut
Miden bulanıyorsa sırtüstü yatarken yastığını yüksek yap miden yukarda olsun. Bir hamile arkadaşım demişti bana. Korkma yatabilirsin henüz istediğin gibi. Yan yatıyorum ama azcık yüzüstüne meylediyorum hep. En rahat pozisyonum o. Korkuyordum acaba eziyormuyum diye. Bu dönemde yatmamızın ona bir etkisi olmadığını okudum. 12haftadan sonra dikkat etmek lazımdun surekli sola donuk yattm okuyunca ama midem bulandigi icin gunduz surekli sirt ustu uzaniyorum nasl korktum biliyormusun
Yok artık....o ilerleyen dönemlerde yani ağırlığı ile organlarına omurgana baskı yapacağı donemlerde :))) su an mercimek tanesi kadar bir sey.. ultrasonda zor görüyoruzkizlar ben surekli sirt ustu yatiyorum. dun bi okudum ki sirt ustu yatmak gebelikte cok sakincaliyms. bisey olmusmudur sorusu aklmdan cikmior simdide
zaten buyuk ihtimal cogu annemiz kasimda dogurcakAraligin ilk haftasi olan arkadaslar kasim olma ihtimalimizde var sanirim bebisler erken gelmeye niyetlenirse
ben calisiyorum guwenlik gorewlisiyim uyuklayarak geciyo nobetlerim idare ediyorum bakalim ikinci bebegim oldugu icin karnim erken cikmaya basladi pantolonumun önu acik montla duruyorum surekli
Allah iyiligini versin canim sana bukadar resmiyet hic yakismamis eski seni geri istiyoruz bu arada herkeze gunaydin mus mutlu gunleriniz olsun bir gunu daha birlikte gecirmek umidiyleGünaydınlar herkesenassınız bakeem
Yeni gelen hamiş arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum umarım doğuma kadar sorunsuz bir şekilde ilerleriz hepimiz
Hamiş kalmak isteyen arkadaşlarıma da bol bol dua ediyorum inşallah tez zamanda aramıza katılırsınız ❤
Sevgiler... Sizin Judy
O kadar resmiyetten sonra böyle bitirmek şarttı
Ben bence aralıkta doğururum yazaten buyuk ihtimal cogu annemiz kasimda dogurcak
Günün açılış konuşması canımAllah iyiligini versin canim sana bukadar resmiyet hic yakismamis eski seni geri istiyoruz bu arada herkeze gunaydin mus mutlu gunleriniz olsun bir gunu daha birlikte gecirmek umidiyle
Onuda gorucez canim daha ne gunlerimiz ne gecelerimiz hep birlikte gecicek dert ortagi sirdas olucaz ailemize soyleyemediklerimizi burda paylasiyoruzGünün açılış konuşması canımsen beni bide gün sonlarına doğru gör
Aynen öyle canım. Ben bide eşimle hamilelik hakkında konuşmuyorum ama biriyle konuşmadan da duramıyorum o yüzden burda sizlerle konuşmak çok çok iyi geliyor. Eşim çok duygusal. Kalp atışını duymadan kendini kaptırmak istemiyor. Sütten ağzı yanmış bi kere. 6haftalıkken bebeğe okul bakıyordu artık sen düşün. Şimdi korkuyor. Anlıyorum onu da. İnşallah herşey yolunda gider de doya doya yaşarız bu güzel günlerimiziOnuda gorucez canim daha ne gunlerimiz ne gecelerimiz hep birlikte gecicek dert ortagi sirdas olucaz ailemize soyleyemediklerimizi burda paylasiyoruz
arkadas benin yorumuma cewap atmisti ama midesi bulanipta cocugunu aldiran sahis ben degilim yanlis anlasilma olmasinGercek olamaz bu degilmi..inanamiyorum bi anne bunu nasıl yapar
Allah korusun. Yok canım yalnış anlamamıştır merak etmearkadas benin yorumuma cewap atmisti ama midesi bulanipta cocugunu aldiran sahis ben degilim yanlis anlasilma olmasin
bende oluyo o biraz yurusem asiri yoruluyorum nefesim yetmiyoPeki şey oluyor mu? Hızlı hızlı, derin derin nefes almışsınız gibi burnunuzun üstünde bir ağrı.
Yoga yaptığımda ya da spor yaptığımda olurdu. Bu sefer banyoya girip çıkınca oldu.
ben şoku yeni yeni atlatiyorum o zamnalr psikolojim cok kotuydi aman aman istedigim bebek degildi demistim cunki yalniz biriyim ailemle gorusmuyorum kaynanagil memlekette oglumda kaynanamda virus nedeniyle yolladim esimde uzun yol soforu tek basimayim bi allah bide siz warsiniz artikAllah korusun. Yok canım yalnış anlamamıştır merak etme
bilmiyorum ki herangi bi kanama falan yok aslinda ewde kalsam cok cok iyi olcakda ewdede duramam yaaRiskli degil mi canım şuan çalışmak ya.Bence söyle izin falan kullandırırlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?