2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet kuzum bende de oluyor. Hızlı hızlı yürüyüp oturmuşum gibi atıyor yüreğim durduk yerde, ya da biraz çok konuşursam yoruluyorum nefesim yetmiyor gibi oluyor. Daha bebişi öğrenmeden dün gece bu nedenle hep nabzimi ölçtük 88di. Nabiz dakikada 15 daha çok atar yazıyor 4. hafta belirtilerinde. Çok normalmiş korkma ❤

Peki şey oluyor mu? Hızlı hızlı, derin derin nefes almışsınız gibi burnunuzun üstünde bir ağrı.
Yoga yaptığımda ya da spor yaptığımda olurdu. Bu sefer banyoya girip çıkınca oldu.

Ben de totem diye geldim reglim 7 gün geçti ama henüz testler net değil şiödilik konyadayım inşallah birkaç ay sonra antalyaya tayin yaş 30 kilo 59 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Hadi hayırlı olsun

Gunaaayyydinnnnnnnn
Yaaa kasiklarim agriyor benim sizdede varmi agri hala

Neden bu kadar tedirginsin. Gebeliğin riskli mi? için rahat olsun. Allahin izni ile bir şey olmaz. Bazen stres, kotu bir sey olacakmis hissi de kotu seyler çağırır.. rahat ol sen

Biz 10. Haftaya kadar soylemeyi dusunmuyoruz canım.dayanabilirsek. Şu an 6 'nın içindeyiz.Hic kimse bilmiyor kardesim disinda. Kardesim de doktor oldugu icin soyledim ona...ama agzi sıkıdır keratanın

Gercek olamaz bu degilmi..inanamiyorum bi anne bunu nasıl yapar

Utanmadan 1ay sonra tekrar hamile kalıyor. Kusmayacağının garantisini kim veriyorsa.
İyiki aldırmış. Bu zihniyetle bebek doğsa ağlıyor kafamı şişirdi diye öldürür bebeği bu sefer de. Görüyoruz işte haberlerde böyle şeyler. Bunlar işte onları yapanlar

kizlar ben surekli sirt ustu yatiyorum. dun bi okudum ki sirt ustu yatmak gebelikte cok sakincaliyms. bisey olmusmudur sorusu aklmdan cikmior simdide

Günaydınlar herkese nassınız bakeem
Yeni gelen hamiş arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum umarım doğuma kadar sorunsuz bir şekilde ilerleriz hepimiz
Hamiş kalmak isteyen arkadaşlarıma da bol bol dua ediyorum inşallah tez zamanda aramıza katılırsınız
Sevgiler... Sizin Judy

O kadar resmiyetten sonra böyle bitirmek şarttı

kizlar ben surekli sirt ustu yatiyorum. dun bi okudum ki sirt ustu yatmak gebelikte cok sakincaliyms. bisey olmusmudur sorusu aklmdan cikmior simdide

Canım 12.haftadan sonra geçerli onlar. Şimdi istediğin gibi yatabilirsin. En önerilen pozisyon sol tarafa yatmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…