- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.279
- 298
Ben de totem diye geldim reglim 7 gün geçti ama henüz testler net değil şiödilik konyadayım inşallah birkaç ay sonra antalyaya tayin yaş 30 kilo 59 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
totem mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de totem diye geldim reglim 7 gün geçti ama henüz testler net değil şiödilik konyadayım inşallah birkaç ay sonra antalyaya tayin yaş 30 kilo 59 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Evet kuzum bende de oluyor. Hızlı hızlı yürüyüp oturmuşum gibi atıyor yüreğim durduk yerde, ya da biraz çok konuşursam yoruluyorum nefesim yetmiyor gibi oluyor. Daha bebişi öğrenmeden dün gece bu nedenle hep nabzimi ölçtük 88di. Nabiz dakikada 15 daha çok atar yazıyor 4. hafta belirtilerinde. Çok normalmiş korkma ❤Arkadaşlar iyi geceler. Size bir şey sormak istiyorum. Sizler de nefes darlığı oluyor mu? Daha çok nefes alma ihtiyacı gibi böyle, nefesin yetmiyor gibi. Bu durum normal mi? İnternete biraz araştırma yaptım, hamileliğin ilk ve son aylarında bu durum normal yazıyor. Sizlerden yaşayan var mı merak ettim. Biraz kilolu hamile kaldım. Ondan mı acaba diye düşünüyorum.
E işimiz oraya kaldı bir yerdetotem mi
E işimiz oraya kaldı bir yerde
Peki şey oluyor mu? Hızlı hızlı, derin derin nefes almışsınız gibi burnunuzun üstünde bir ağrı.Evet kuzum bende de oluyor. Hızlı hızlı yürüyüp oturmuşum gibi atıyor yüreğim durduk yerde, ya da biraz çok konuşursam yoruluyorum nefesim yetmiyor gibi oluyor. Daha bebişi öğrenmeden dün gece bu nedenle hep nabzimi ölçtük 88di. Nabiz dakikada 15 daha çok atar yazıyor 4. hafta belirtilerinde. Çok normalmiş korkma ❤
Amin diyelim ne diyelime tutar insallah diyelim o halde
O olmadı bendePeki şey oluyor mu? Hızlı hızlı, derin derin nefes almışsınız gibi burnunuzun üstünde bir ağrı.
Yoga yaptığımda ya da spor yaptığımda olurdu. Bu sefer banyoya girip çıkınca oldu.
Hadi hayırlı olsunBen de totem diye geldim reglim 7 gün geçti ama henüz testler net değil şiödilik konyadayım inşallah birkaç ay sonra antalyaya tayin yaş 30 kilo 59 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Neden bu kadar tedirginsin. Gebeliğin riskli mi? için rahat olsun. Allahin izni ile bir şey olmaz. Bazen stres, kotu bir sey olacakmis hissi de kotu seyler çağırır.. rahat ol senHanımlar bugün 2 dir düşünüyorum ya ilki tez canliliktan perdyi düzenliyordum o ara eşim geldi ineyim derken 3 basamak bi den indim hafif düştüm az öncede oturduğum sandalye kırıldı üstümde bir anormallik var korkuyorum şimdi kanama felan olurr diye
Biz 10. Haftaya kadar soylemeyi dusunmuyoruz canım.dayanabilirsek. Şu an 6 'nın içindeyiz.Hic kimse bilmiyor kardesim disinda. Kardesim de doktor oldugu icin soyledim ona...ama agzi sıkıdır keratanınKızlar yakın çevrenizle paylaştınız mı ? Benim sadece iş yerimden müdürüm ve birkaç arkadaşım biliyor mecburiyetten(İşe gitmedigim için).Bir tane de arkadaşıma söyledim henüz ailemle ve yakın arkadaşlarımla paylaşmadım.Kalp atışını duyunca ailemle paylaşmayı düşünüyorum:) Sizler :)
Gunaydinnnn. Ya yok ama göğüslerim her an patlamaya hazır bomba gibi. Yani bi iğne batsa bommmmm diye ses çıkacak sankiGunaaayyydinnnnnnnn
Yaaa kasiklarim agriyor benim sizdede varmi agri hala
Benim belli bir ağrım yok ama hep bir rahatsızlık hissi var karnımda ve alt tarafında falanGunaaayyydinnnnnnnn
Yaaa kasiklarim agriyor benim sizdede varmi agri hala
Gercek olamaz bu degilmi..inanamiyorum bi anne bunu nasıl yapar
sikinti degilmi hamilelikte.Oy onu çeken bilir ben zofer içiyorum onun için miğde bulantısı için
kizlar ben surekli sirt ustu yatiyorum. dun bi okudum ki sirt ustu yatmak gebelikte cok sakincaliyms. bisey olmusmudur sorusu aklmdan cikmior simdide
dun surekli sola donuk yattm okuyunca ama midem bulandigi icin gunduz surekli sirt ustu uzaniyorum nasl korktum biliyormusunCanım 12.haftadan sonra geçerli onlar. Şimdi istediğin gibi yatabilirsin. En önerilen pozisyon sol tarafa yatmak.