• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşlar iyi geceler. Size bir şey sormak istiyorum. Sizler de nefes darlığı oluyor mu? Daha çok nefes alma ihtiyacı gibi böyle, nefesin yetmiyor gibi. Bu durum normal mi? İnternete biraz araştırma yaptım, hamileliğin ilk ve son aylarında bu durum normal yazıyor. Sizlerden yaşayan var mı merak ettim. Biraz kilolu hamile kaldım. Ondan mı acaba diye düşünüyorum.
Evet kuzum bende de oluyor. Hızlı hızlı yürüyüp oturmuşum gibi atıyor yüreğim durduk yerde, ya da biraz çok konuşursam yoruluyorum nefesim yetmiyor gibi oluyor. Daha bebişi öğrenmeden dün gece bu nedenle hep nabzimi ölçtük 88di. Nabiz dakikada 15 daha çok atar yazıyor 4. hafta belirtilerinde. Çok normalmiş korkma ❤

Evet kuzum bende de oluyor. Hızlı hızlı yürüyüp oturmuşum gibi atıyor yüreğim durduk yerde, ya da biraz çok konuşursam yoruluyorum nefesim yetmiyor gibi oluyor. Daha bebişi öğrenmeden dün gece bu nedenle hep nabzimi ölçtük 88di. Nabiz dakikada 15 daha çok atar yazıyor 4. hafta belirtilerinde. Çok normalmiş korkma ❤
Peki şey oluyor mu? Hızlı hızlı, derin derin nefes almışsınız gibi burnunuzun üstünde bir ağrı.
Yoga yaptığımda ya da spor yaptığımda olurdu. Bu sefer banyoya girip çıkınca oldu.

Gunaaayyydinnnnnnnn :KK71:
Yaaa kasiklarim agriyor benim sizdede varmi agri hala

Hanımlar bugün 2 dir düşünüyorum ya ilki tez canliliktan perdyi düzenliyordum o ara eşim geldi ineyim derken 3 basamak bi den indim hafif düştüm az öncede oturduğum sandalye kırıldı 🤔üstümde bir anormallik var korkuyorum şimdi kanama felan olurr diye
Neden bu kadar tedirginsin. Gebeliğin riskli mi? için rahat olsun. Allahin izni ile bir şey olmaz. Bazen stres, kotu bir sey olacakmis hissi de kotu seyler çağırır.. rahat ol sen 🙏

Kızlar yakın çevrenizle paylaştınız mı ? Benim sadece iş yerimden müdürüm ve birkaç arkadaşım biliyor mecburiyetten(İşe gitmedigim için).Bir tane de arkadaşıma söyledim henüz ailemle ve yakın arkadaşlarımla paylaşmadım.Kalp atışını duyunca ailemle paylaşmayı düşünüyorum:) Sizler :)
Biz 10. Haftaya kadar soylemeyi dusunmuyoruz canım.dayanabilirsek. Şu an 6 'nın içindeyiz.Hic kimse bilmiyor kardesim disinda. Kardesim de doktor oldugu icin soyledim ona...ama agzi sıkıdır keratanın🤭🤭

Gercek olamaz bu degilmi..inanamiyorum bi anne bunu nasıl yapar

Utanmadan 1ay sonra tekrar hamile kalıyor. Kusmayacağının garantisini kim veriyorsa.
İyiki aldırmış. Bu zihniyetle bebek doğsa ağlıyor kafamı şişirdi diye öldürür bebeği bu sefer de. Görüyoruz işte haberlerde böyle şeyler. Bunlar işte onları yapanlar

kizlar ben surekli sirt ustu yatiyorum. dun bi okudum ki sirt ustu yatmak gebelikte cok sakincaliyms. bisey olmusmudur sorusu aklmdan cikmior simdide

Günaydınlar herkese 😍 nassınız bakeem 😝
Yeni gelen hamiş arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum umarım doğuma kadar sorunsuz bir şekilde ilerleriz hepimiz 🤗
Hamiş kalmak isteyen arkadaşlarıma da bol bol dua ediyorum inşallah tez zamanda aramıza katılırsınız ❤️
Sevgiler... Sizin Judy :KK52:

O kadar resmiyetten sonra böyle bitirmek şarttı :KK70:

kizlar ben surekli sirt ustu yatiyorum. dun bi okudum ki sirt ustu yatmak gebelikte cok sakincaliyms. bisey olmusmudur sorusu aklmdan cikmior simdide

Canım 12.haftadan sonra geçerli onlar. Şimdi istediğin gibi yatabilirsin. En önerilen pozisyon sol tarafa yatmak.

Back