• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben keseyi 5+0 da gördüm tam 5 haftalıktı. Kalp atışını henüz duymadım. 1 hafta sonra gideceğim. Kalp atışına gittiğimde de tam 7. Haftanın içinde olacağım.

Canım kan testi için sağlık ocağını da tercih edebilirsin hastaneye göre daha sakin ve daha az tehlikeli olacaktır.
☺ ☺
Istanbulda yasadigim icin saglik ocaklarina bile guvenemiyorum ben 6 marttan beri hic disari cikmadim yakinda siyirmassam iyi evde canim sıkılıyo diye balkondan bagiricam korkuyorum biri zabaha kadar burdayiz diyecek diye🤭🤭🤭

Yeniii hamis adaylari anne adaylari hoşgeldiniz sefalar getirdiniz efendim sağlıcakla yavrularımıza kavustugumuz gune kadr hemde yavrumuzu kucakladikdan sinra burada sohbet edip fikir alışverişleri yapacaukkkk tekrar hosgeldiniz ciceklerrrr :p :KK71: :KK200::anneadayı::emir_bebek:

Arkadaşlar çok memnun oldum inşallah 8 ay çok güzel heyecanlar yaşayıp paylaşımlarda bulunacağız:KK28:Benim gözler kapanıyor iyi geceler:uykucu:

Şükretmek yerine aman aman istediğim bi bebek değildi diyosun. Çocuğun olmuyordu Rabbin sana mucize vermiş daha ne istiyorsun. Biz insanlar niye bu kadar nankörüz. Gece de bi konu okudum. 8.haftada kusmalara dayanamayıp kürtaj yaptırdım 35 gün geçti üstünden testler pozitif sizce hamile olabilirmiyim diyor. İnşallah hamile değilsindir de senelerce evlat hasreti çekersin de anlarsın senin o canına kıydığın için millet herşeyini verir dedim. Rabbim benim sabrımı mı sınıyor nedir. Senin için demiycem ama. Yeni hamile kalmışsın psikolojini hemen toparla . 20 sene çocuk hasretiyle hergün gözyaşı dökenler var yat kalk şükret çocuğun olmazken Rabbin sana ne büyük mucize vermiş diye.
Gercek olamaz bu degilmi..inanamiyorum bi anne bunu nasıl yapar

YENİ GELEN ARKADASLAR HAYİRLİ OLSUN SAGLİCAKLA KUCAGİNİZA ALİN , LİSTEYE EKLENMEK İCİN MSJ ATARSANİZ SEVİNİRİM TOPİKTE ETİKETLEME OLMAYİNCA GÖREMEDİĞİM OLUYOR
Listede adım yokmuş 26 yaşındayım ilk çocuk tahmini doğum 14.12.2020 son bat tarihi de 1 mart kilo da 63.5

Araligin ilk haftasi olan arkadaslar kasim olma ihtimalimizde var sanirim bebisler erken gelmeye niyetlenirse
En erken benim 1 aralık. Oğlum 1 gün geçmişti gününü. doktor doğumu zorunlu başlatmıştı. Ama belli olmaz dediğin gibi de olabilir canım.

Büyük ihtimalle whatsapp,Telegram gibi programlardan bahsettikleri için küçük bir uyarı nihayetinde “neyse” yazdı.:)

Aa yasak olduğu söylendi burda herkes de o konuyu kapatmıştı o lafın üstüne. 😊 Bir daha da hiç açılmadı o konu belkide o sebeple söylemiştir olabilir tabi başka şey de olabilir.

Back