• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde umidim kestigim bir zamanda oldu 3 sene bekledik ugrastik kac kere doktora gittim sorun yok dendi ama dogum yapip sonradan kisir olan insanlar varmis sanirim oyle oldu dedim ilk zamanlar cok agladim sonra bu virus falan cikti dusuncelerim ve odagim sadece kizimi korumak uzerine yogunlasti hic aklima hamilelik gelmedi hatta adetim 5 gun gecince gectigiini farkettim 6 gun test yapip pozitifi gorunce cok sasirdim o anki duygularimi anlatmaya kelimeler yetmez
2020 ümidi kesilenlerin yiliymis desenize 🌟♥️

Aynn bende aynı şeyleri yaşadım bu ay 2.5 yoldur çocuk istyrduk doktor hiç birleyen yok diyordu ama hamile kalamıyordum bu ay 5 gün geciktim ve test yaptım direk pozitif sizin değeriniz kaç çıktı
Aynı şekilde benim de. Tam olarak benim yaşadığım şeyleri yazmışsın. Beklenen adetten 5 gün sonra kan testi yaptım ben. 3919 çıktı. Ama bu değer kişiden kişiye değişiyor.

Aynı şekilde benim de. Tam olarak benim yaşadığım şeyleri yazmışsın. Beklenen adetten 5 gün sonra kan testi yaptım ben. 3919 çıktı. Ama bu değer kişiden kişiye değişiyor.
Benim değer 633 çıktı daha sonra 1163 çıktı ve yarın tekrr gidicem kese gözükür mü bilmiyorum korkuyorum da

Ay inşallah ya bu zamanda sıkta gitmek istemiyorum hastaneye
Kesinlikle. Biz oyüzden özel bir muayene seçtik. Hastaneye gitmeye korkuyoruz. şuana kadar 1 kez gittim keseyi görmek için. Önümüzdeki pazartesi de kalp atışı için ve test ve tetkikler için gideceğiz

Aynn bende aynı şeyleri yaşadım bu ay 2.5 yoldur çocuk istyrduk doktor hiç birleyen yok diyordu ama hamile kalamıyordum bu ay 5 gün geciktim ve test yaptım direk pozitif sizin değeriniz kaç çıktı
Ben virusten korktugum icin henuz doktora gitmedim degerim ne bilmiyorum

Kesinlikle. Biz oyüzden özel bir muayene seçtik. Hastaneye gitmeye korkuyoruz. şuana kadar 1 kez gittim keseyi görmek için. Önümüzdeki pazartesi de kalp atışı için ve test ve tetkikler için gideceğiz
Keseyi ve kalp atışını hangi haftalarda gördünz

3 senedir kac kere kan testi yaptirdim ve negatif koca bir sifiri gordum simdi hamileyim ama gidip sonnuca baktiramiyorum cildiricammm🤪🤪

göreceksin inşallah
İnşallah canım ya ☺️ Bugün sağlık ocağından aradılar gebelik var mı diye bende var dedim yarın tahlil yaptrcam normalde acil tahlillere bakıyorlrmış ama gebelerin tahlillerine bakıyorlrmış eğer ki bilginiz yoksa diye söylüyrm hastaneye gitmektense ordan da takip edliebilir

Kızlar yakın çevrenizle paylaştınız mı ? Benim sadece iş yerimden müdürüm ve birkaç arkadaşım biliyor mecburiyetten(İşe gitmedigim için).Bir tane de arkadaşıma söyledim henüz ailemle ve yakın arkadaşlarımla paylaşmadım.Kalp atışını duyunca ailemle paylaşmayı düşünüyorum:) Sizler :)
aynen kalp atışını bekliyorum bende canım, bir tane arkadaşım biliyor sadece

Keseyi ve kalp atışını hangi haftalarda gördünz
Ben keseyi 5+0 da gördüm tam 5 haftalıktı. Kalp atışını henüz duymadım. 1 hafta sonra gideceğim. Kalp atışına gittiğimde de tam 7. Haftanın içinde olacağım.
3 senedir kac kere kan testi yaptirdim ve negatif koca bir sifiri gordum simdi hamileyim ama gidip sonnuca baktiramiyorum cildiricammm🤪🤪
Canım kan testi için sağlık ocağını da tercih edebilirsin hastaneye göre daha sakin ve daha az tehlikeli olacaktır.
☺️ ☺️

İnşallah canım ya ☺ Bugün sağlık ocağından aradılar gebelik var mı diye bende var dedim yarın tahlil yaptrcam normalde acil tahlillere bakıyorlrmış ama gebelerin tahlillerine bakıyorlrmış eğer ki bilginiz yoksa diye söylüyrm hastaneye gitmektense ordan da takip edliebilir
Tüm istenen değerlere bakıyorlar mı acaba 🤔

Ben keseyi 5+0 da gördüm tam 5 haftalıktı. Kalp atışını henüz duymadım. 1 hafta sonra gideceğim. Kalp atışına gittiğimde de tam 7. Haftanın içinde olacağım.

Canım kan testi için sağlık ocağını da tercih edebilirsin hastaneye göre daha sakin ve daha az tehlikeli olacaktır.
☺ ☺
Ay inşallah yarın görmek banada nasip olur ya 🙏🏼

Back