Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm bakındım ama benim kullandığım markanın hamileler için olanı varmış almak isteyen varsa SOLANTE PREGNA ,Geçen hafta aldım ben daha hiç aklıma gelmedi hamile iken kullanılır mı diye doktora sorucam hayır derse elimde patladı o kadar para verdmAynen canım araştır doktoruna da sorarsın hangisini önerirse onu kullanırsın rica ederim
Evet Canım. Bana da 3 marka yazdı sigorta karşılamıyor üçünden birini al dedi. Devletin karşıladığı hangi marka bilmiyorum ama zaten bir tanesini karşılıyor o da daha önce zihin engelli doğum yapmış olan annelere veriliyormuş. Dozu yüksek demişti. Ben folidays olanı aldım dr un yazdıklarından.Arkadaşlar folik asit kullanımında en çok dikkat edilmesi gereken 400mcg alinmasiymisbenim kullandigim folbiol 5mg çok yüksek dozmusve bu çocuk da otizim olmasına neden olabiliyormuş ben hemen bırakıyorum sizlerede bilgi vermek istedim tavsiye edilen 400 mcg
Insteframda ünlü bir kadın doğum doktoru var prof ve acıbadem hastanesinde iyi bir doktor onun postlarından okudum bugün ve kendisine sordum önermenin 13 kat fazlasını kullanıyorsun özel bir sebebi yoksa fazla bir doz dedi.. size doktor öyle dediyse vardır bir bildiği.. Benim doktorum normalde 400 mcg olandan yazmıştı folidoce diye bir folik asit ben o bittikten sonra eczaneden bunu aldım şuan da hemen bırakıp yarın doktorun yazdığını alacamBanada doktor onu yazdı 3 haftadır kullanıyorum yarın sağlık ocağına kayda gideceğim aklıma düşerse doktora söyleyeyim
Canm tuzlu şeyler yemeğe çalış salatalık portakal ferahlatıcı şeyler yemeğe çalış kendini bırakırsan daha da yatırıyor mide bulantisi Allah şifa versin gecicek bulantı günlerinkizlar kac gundur giremedm foruma ben bugun cok fenayim kusmaktan helak oldum. bemm gbi olan varmi napicaz
Ben ücretli aldım canım bilmiyorum karşılayıp karşılamadığını ama doktorumum yazdığı bitince bunu almıştım şuan çok tedirgin oldum 15 gündür kullandım öncesinde 400 mcg olan folidoce kullanmıştımEvet Canım. Bana da 3 marka yazdı sigorta karşılamıyor üçünden birini al dedi. Devletin karşıladığı hangi marka bilmiyorum ama zaten bir tanesini karşılıyor o da daha önce zihin engelli doğum yapmış olan annelere veriliyormuş. Dozu yüksek demişti. Ben folidays olanı aldım dr un yazdıklarından.
Canm hayırlı olsun her türlü son adet tarihine göre hesaplanıyorMerhabalar birşey danışmak istiyorum,hamilelik hafta hesaplamasını son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplıyorlarmış.Benim sat tarihim 2 mart,ilişki tarihim 26 mart.İki kez idrar testi yaptım pozitif çıktı,sonra kanda Beta HCG 112 çıktı.Bu durumda kesinlikle hamileyim dimi hala inanamıyorum :) 17 günlük oluyor hesaplamama göre.Bu durumda son adet tarihinin bir ilgisi yok dimi kızlarr?Geç yumurtlama mı olmuş oluyor bu durumda kafamda deli sorularr.
benim bir onceki ilacım folic1 di gecen gun bitince eczanede o yokmuş folbiol vermiş eczacı ama senin yazdığın tedirgin etti biraz. gerçi bazı yerlerde vitamin fazlasının vücuttan atıldıgı yazıyor ama genede tedirgin etti.Arkadaşlar folik asit kullanımında en çok dikkat edilmesi gereken 400mcg alinmasiymisbenim kullandigim folbiol 5mg çok yüksek dozmusve bu çocuk da otizim olmasına neden olabiliyormuş ben hemen bırakıyorum sizlerede bilgi vermek istedim tavsiye edilen 400 mcg
Slm kizlar bende 6+3 haftalik hamileyim araniza yeni katildim 3 aralik dogum gozukuyor simdik vurus yuzundrn sadecr saglik ocagina gittim kan testi icin.persembe gunu ilk doktor konturolune gidicem kalp atislari icin.
Insteframda ünlü bir kadın doğum doktoru var prof ve acıbadem hastanesinde iyi bir doktor onun postlarından okudum bugün ve kendisine sordum önermenin 13 kat fazlasını kullanıyorsun özel bir sebebi yoksa fazla bir doz dedi.. size doktor öyle dediyse vardır bir bildiği.. Benim doktorum normalde 400 mcg olandan yazmıştı folidoce diye bir folik asit ben o bittikten sonra eczaneden bunu aldım şuan da hemen bırakıp yarın doktorun yazdığını alacam
Bilmiyorum özel Bi sebebi var mı benim ilk gittiğimde kanamam vardı sağlıksız gebelik olabilir demişti folbiol ve vitamin verdi kafam karıştı Bi anInsteframda ünlü bir kadın doğum doktoru var prof ve acıbadem hastanesinde iyi bir doktor onun postlarından okudum bugün ve kendisine sordum önermenin 13 kat fazlasını kullanıyorsun özel bir sebebi yoksa fazla bir doz dedi.. size doktor öyle dediyse vardır bir bildiği.. Benim doktorum normalde 400 mcg olandan yazmıştı folidoce diye bir folik asit ben o bittikten sonra eczaneden bunu aldım şuan da hemen bırakıp yarın doktorun yazdığını alacam
Tebrikler hamsilesinMerhabalar birşey danışmak istiyorum,hamilelik hafta hesaplamasını son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplıyorlarmış.Benim sat tarihim 2 mart,ilişki tarihim 26 mart.İki kez idrar testi yaptım pozitif çıktı,sonra kanda Beta HCG 112 çıktı.Bu durumda kesinlikle hamileyim dimi hala inanamıyorum :) 17 günlük oluyor hesaplamama göre.Bu durumda son adet tarihinin bir ilgisi yok dimi kızlarr?Geç yumurtlama mı olmuş oluyor bu durumda kafamda deli sorularr.
Hosgeldin canim saglicakla kucagina al insalllah cumlemiz alalimmSlm hanımlar bende nasip olursa aralık ayı annesi olacak gibiyim. Gibiyim diyorum çünkü henüz netleştiremedik. tüp bebek tedavisiyle şuan kan testlerim pozitif ama kese ve kalp atışını henüz görmedim. Hafta içi arayıp randevu verecekler. Umarım arayı çok uzatmazlar. Umarım sağlıklı bir gebeliktir ve heyecanlarımızı korkularımızı hep birlikte paylaşırız.
Hangisine bakicaz canim blmiyorum smdi bakicam hangisine bakmam.laazimArkadaşlar folik asit kullanımında en çok dikkat edilmesi gereken 400mcg alinmasiymisbenim kullandigim folbiol 5mg çok yüksek dozmusve bu çocuk da otizim olmasına neden olabiliyormuş ben hemen bırakıyorum sizlerede bilgi vermek istedim tavsiye edilen 400 mcg
Canim bu bakarmisin folik asitim benim buInsteframda ünlü bir kadın doğum doktoru var prof ve acıbadem hastanesinde iyi bir doktor onun postlarından okudum bugün ve kendisine sordum önermenin 13 kat fazlasını kullanıyorsun özel bir sebebi yoksa fazla bir doz dedi.. size doktor öyle dediyse vardır bir bildiği.. Benim doktorum normalde 400 mcg olandan yazmıştı folidoce diye bir folik asit ben o bittikten sonra eczaneden bunu aldım şuan da hemen bırakıp yarın doktorun yazdığını alacam
Ben aynıkizlar kac gundur giremedm foruma ben bugun cok fenayim kusmaktan helak oldum. bemm gbi olan varmi napicaz
Evet cnm hamilesin canim ama gene de adet dönemine göre hesaplaniyor geç döllenme olmuşturMerhabalar birşey danışmak istiyorum,hamilelik hafta hesaplamasını son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplıyorlarmış.Benim sat tarihim 2 mart,ilişki tarihim 26 mart.İki kez idrar testi yaptım pozitif çıktı,sonra kanda Beta HCG 112 çıktı.Bu durumda kesinlikle hamileyim dimi hala inanamıyorum :) 17 günlük oluyor hesaplamama göre.Bu durumda son adet tarihinin bir ilgisi yok dimi kızlarr?Geç yumurtlama mı olmuş oluyor bu durumda kafamda deli sorularr.
Bende folidece kullanıyorum ilk hamileliğim de kendim almıştım eczacım önermişti sonrada hangi doktora sorduysam devam edin dedi. Folidece ile devam ediyorumInsteframda ünlü bir kadın doğum doktoru var prof ve acıbadem hastanesinde iyi bir doktor onun postlarından okudum bugün ve kendisine sordum önermenin 13 kat fazlasını kullanıyorsun özel bir sebebi yoksa fazla bir doz dedi.. size doktor öyle dediyse vardır bir bildiği.. Benim doktorum normalde 400 mcg olandan yazmıştı folidoce diye bir folik asit ben o bittikten sonra eczaneden bunu aldım şuan da hemen bırakıp yarın doktorun yazdığını alacam
Doktoruna sorarsın kuzum hamileler için ise kullandırtır büyük ihtimal . Benim sebamed de hamileler içindi o zamann kullanmıştım.Canm bakındım ama benim kullandığım markanın hamileler için olanı varmış almak isteyen varsa SOLANTE PREGNA ,Geçen hafta aldım ben daha hiç aklıma gelmedi hamile iken kullanılır mı diye doktora sorucam hayır derse elimde patladı o kadar para verdm