- 12 Nisan 2020
- 1.074
- 756
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok beyaz saçınız yoksa ben tavsiye etmem acikcasi. Yeni bile olsa bebeğin şuan gelisiyor canim ama dediğim gibi çok ihtiyaç varsa bitkisel boya gibi birşey kullanılabilir.kizlar ben sacimi boyamak istiyorum daha en baslarfayiz boyasam bi sikinti olurmu malum doktorada gidemiyoruz soramiyorum
Şimdi tehlikeli 4. Ayda boyalabilirsin ama organik boyaylakizlar ben sacimi boyamak istiyorum daha en baslarfayiz boyasam bi sikinti olurmu malum doktorada gidemiyoruz soramiyorum
Özelde mi Güvenlik siniz. İdari izin hakkınız yokmu?uyku olayi cok zor ya guwenlik gorewlisiyim arkadaslarima soylemedim gebeligi surekli yorgun we uyku hali arada bir bulanti dezenfektan we kolonya kokusunda igreniyorum ama caktirmamaya calisiyorum
Merhaba ben güneş kremi koruyucu kullanıyorum zararlı mı oda onu hiç bilmiyordum hatta bitmişti yeni siparia verdim ama hamilelikte kullanmak gerekiyor leke içinHamilelikte normal kremler bile zararlı diyorlar canım güneş kremi bile kana geçiyor bebeğe zarr verir diye. Ben ada yaptırıyorum şimdi hem kuaförler kapalı hemde acımdan çok sıçrıyprım diye jilet yeni yol gözüküyor. Evet çok kötü yapıyor ama 9 ay dayanacak artık.
kimyasal sonuçta bence hiç boyamayın.kizlar ben sacimi boyamak istiyorum daha en baslarfayiz boyasam bi sikinti olurmu malum doktorada gidemiyoruz soramiyorum
Normal.canm testlerin koyu çıkıyor zaten daha fazla ne kadar koyu çıkabilir içini ferah tutKizlar lütfen bakin testime
Yarın zatən hastaneye gidicem de boyle gorunce cok korktum
Canım ilk hamileliğim de bana arkadaşım demişti bend edpktora sormuştum biz önermiyorjz demişti anne aracılığı ile kana geçip bebekte kandan beslendiği için bebeğe geçiyormuş. Sebamed güneş koruyucu önermişti başka bir doktor ben onu kullanmıştım.Merhaba ben güneş kremi koruyucu kullanıyorum zararlı mı oda onu hiç bilmiyordum hatta bitmişti yeni siparia verdim ama hamilelikte kullanmak gerekiyor leke için
Hoş geldin canm hayirli olsun topige gelmişsin bu kadar aramizdasin gebelik.takvimi var 1. Sayfaya ona eklenmek istersen bana msj atabilirsin bilgilerinimerabalar hanimlar bende aralik annesi olcam nasipse bu gruba ilk defa geliyorum uyemi olmak gerekiyo ne yapmam lazim size katilmam icin
ozel sirkette sitede gorew yapiyorum heleki gece wardiyalariÖzelde mi Güvenlik siniz. İdari izin hakkınız yokmu?
Evet zor olur gece uyku daha çok basıyor hele bulantılarla vardiyalarınız 8 saat mi 12 saat miozel sirkette sitede gorew yapiyorum heleki gece wardiyalari
Bende solenta kulaniyorum bir araştırayim cnm teşekkür ederimCanım ilk hamileliğim de bana arkadaşım demişti bend edpktora sormuştum biz önermiyorjz demişti anne aracılığı ile kana geçip bebekte kandan beslendiği için bebeğe geçiyormuş. Sebamed güneş koruyucu önermişti başka bir doktor ben onu kullanmıştım.
Aynen canım araştır doktoruna da sorarsın hangisini önerirse onu kullanırsın rica ederimBende solenta kulaniyorum bir araştırayim cnm teşekkür ederim
12 saat calisiyorum 2 gun gunduz 2 gun gece 2 gun izin seklinde hayatim sadece uyumakla geciyo 12 saat agir geliyo artik bikac aya kadar cikarim belki istenEvet zor olur gece uyku daha çok basıyor hele bulantılarla vardiyalarınız 8 saat mi 12 saat mi
Evet 12 saat zor olur ama Allah yardım eder ya rahat geçsin inşallah canım12 saat calisiyorum 2 gun gunduz 2 gun gece 2 gun izin seklinde hayatim sadece uyumakla geciyo 12 saat agir geliyo artik bikac aya kadar cikarim belki isten
Son yaptigim oncekinden acik gibi geldi korktum degerim duser diyeNormal.canm testlerin koyu çıkıyor zaten daha fazla ne kadar koyu çıkabilir içini ferah tut ☺
Midende bisimi var acaba canim4 saat miğde agirisindan oldum çemen yedim bahfetti beni
Vall ben 10 da kahvalti yapip yine uyuya kalmisim simdi uyaniyorumyeme icme koonusunda ben cok tembelim ya surekli uyku halindeyim şu saat olmus hala kalkasim yok
Ben de hamileyken zencefil önerilmiyor diye okumuştum canım ama kardeşim hamileyken boğazı çok kötüydü kullandı, birşey olmadı, sen yine de sık tüketme benceNetden arastirdim cnm ona göre kullandik