2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kizlar ben sacimi boyamak istiyorum daha en baslarfayiz boyasam bi sikinti olurmu malum doktorada gidemiyoruz soramiyorum

kizlar ben sacimi boyamak istiyorum daha en baslarfayiz boyasam bi sikinti olurmu malum doktorada gidemiyoruz soramiyorum
Çok çok beyaz saçınız yoksa ben tavsiye etmem acikcasi. Yeni bile olsa bebeğin şuan gelisiyor canim ama dediğim gibi çok ihtiyaç varsa bitkisel boya gibi birşey kullanılabilir.

Hamilelikte normal kremler bile zararlı diyorlar canım güneş kremi bile kana geçiyor bebeğe zarr verir diye. Ben ada yaptırıyorum şimdi hem kuaförler kapalı hemde acımdan çok sıçrıyprım diye jilet yeni yol gözüküyor. Evet çok kötü yapıyor ama 9 ay dayanacak artık.
Merhaba ben güneş kremi koruyucu kullanıyorum zararlı mı oda onu hiç bilmiyordum hatta bitmişti yeni siparia verdim ama hamilelikte kullanmak gerekiyor leke için

Merhaba ben güneş kremi koruyucu kullanıyorum zararlı mı oda onu hiç bilmiyordum hatta bitmişti yeni siparia verdim ama hamilelikte kullanmak gerekiyor leke için
Canım ilk hamileliğim de bana arkadaşım demişti bend edpktora sormuştum biz önermiyorjz demişti anne aracılığı ile kana geçip bebekte kandan beslendiği için bebeğe geçiyormuş. Sebamed güneş koruyucu önermişti başka bir doktor ben onu kullanmıştım.

merabalar hanimlar bende aralik annesi olcam nasipse bu gruba ilk defa geliyorum uyemi olmak gerekiyo ne yapmam lazim size katilmam icin
Hoş geldin canm hayirli olsun topige gelmişsin bu kadar aramizdasin ☺️ gebelik.takvimi var 1. Sayfaya ona eklenmek istersen bana msj atabilirsin bilgilerini

tesekkur ederim kizlar bilgilendirdiginiz icin ya sacimi sari yapcaktim tum boyalar yani techizati ayarlamistim izin gunumu beklerken hanile oldugumu ogrendim boyalar elimde patladi 4. ayi beklerim artik🙈😂😂

Canım ilk hamileliğim de bana arkadaşım demişti bend edpktora sormuştum biz önermiyorjz demişti anne aracılığı ile kana geçip bebekte kandan beslendiği için bebeğe geçiyormuş. Sebamed güneş koruyucu önermişti başka bir doktor ben onu kullanmıştım.
Bende solenta kulaniyorum bir araştırayim cnm teşekkür ederim

X