- 26 Ekim 2015
- 1.379
- 1.301
- 33
Gastrit var cmmMidende bisimi var acaba canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gastrit var cmmMidende bisimi var acaba canim
Tamam cnnBen de hamileyken zencefil önerilmiyor diye okumuştum canım ama kardeşim hamileyken boğazı çok kötüydü kullandı, birşey olmadı, sen yine de sık tüketme bence
Ben Sabah 6 da uyandimVall ben 10 da kahvalti yapip yine uyuya kalmisim simdi uyaniyorum
Yaaa vallaa oda sir gecmiyor muGastrit var cmm
Bende aynıyım sadece göğüs ağrısı çok hareket eder işlenirsem hafif karın ağrısı dinlenince hemen geçiyor başka bişey yokBenim niye hiç belirti yok ki sadece gögüs ağrısı o da çok az bi de arada karnım ağrıyor başka hiç birşey yok daha 5. Hafftadayım ondan mı acep
wala ne yalan soylim ben hic bi konuda dikkat etmiyorum oyle aman aman istedgim bi bebek defil zatenVall ben 10 da kahvalti yapip yine uyuya kalmisim simdi uyaniyorum
İlk bebeğimde emzirirken doğal bir krem kullanmıştım, eczaneden aldım, adını hatırlamıyorum, eczacı bir tanıdığımı arayarak öğrenmiştim, sıkıntı olmaz demişti, adını bulmaya çalışayımArkadaşlar aranızda makat çatlağı ya da hemaroid ağrısı yaşayan var mı, benim arada oluyor olduğunda merhem kullanıyordum, hamileyken kullanılmaz diye düşünüyorum, sizin önerdiginiz , denediğiniz doğal bitkisel bir yöntem var mı? Tabiki en önemlisi kabız olmamaya çalışmak onun dışında
Gaviskovin içiyorumYaaa vallaa oda sir gecmiyor mu
Adı hematab krem miş, eczacıya sor yine senArkadaşlar aranızda makat çatlağı ya da hemaroid ağrısı yaşayan var mı, benim arada oluyor olduğunda merhem kullanıyordum, hamileyken kullanılmaz diye düşünüyorum, sizin önerdiginiz , denediğiniz doğal bitkisel bir yöntem var mı? Tabiki en önemlisi kabız olmamaya çalışmak onun dışında
Hg nuran hayirlisi olsun insallahSlm kizlar bende 6+3 haftalik hamileyim araniza yeni katildim 3 aralik dogum gozukuyor simdik vurus yuzundrn sadecr saglik ocagina gittim kan testi icin.persembe gunu ilk doktor konturolune gidicem kalp atislari icin.
Tesekkur ederim allahim isteyen herkse nasip etsin.Hg nuran hayirlisi olsun insallah
Bende iciyorum canim once sade maden suyu iciyorum o gecirmezse surup iciyorum bende zaten reflu vardi bide hamilelikte eklenince cok kotu oluyorGaviskovin içiyorum
Hoşgeldin canım aramıza. Sağlıkla kucağına al inşallahSlm kizlar bende 6+3 haftalik hamileyim araniza yeni katildim 3 aralik dogum gozukuyor simdik vurus yuzundrn sadecr saglik ocagina gittim kan testi icin.persembe gunu ilk doktor konturolune gidicem kalp atislari icin.
Hayirli olsunSlm hanımlar bende nasip olursa aralık ayı annesi olacak gibiyim. Gibiyim diyorum çünkü henüz netleştiremedik. tüp bebek tedavisiyle şuan kan testlerim pozitif ama kese ve kalp atışını henüz görmedim. Hafta içi arayıp randevu verecekler. Umarım arayı çok uzatmazlar. Umarım sağlıklı bir gebeliktir ve heyecanlarımızı korkularımızı hep birlikte paylaşırız.
Banada doktor onu yazdı 3 haftadır kullanıyorum yarın sağlık ocağına kayda gideceğim aklıma düşerse doktora söyleyeyimArkadaşlar folik asit kullanımında en çok dikkat edilmesi gereken 400mcg alinmasiymisbenim kullandigim folbiol 5mg çok yüksek dozmusve bu çocuk da otizim olmasına neden olabiliyormuş ben hemen bırakıyorum sizlerede bilgi vermek istedim tavsiye edilen 400 mcg