Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kese ortalama 20 mm olduğunda yolk sac gözükmeye başlar, bebek oluşur o yüzden sordum canım. (Alete göre değişkenlik gösterebiliyor tabi) Günde ortalama 1 mm büyüyor kesemiz Oradan pay biçersin belki diyecektim
Kese boyutu ultrasonda yazıyor işaretliyor ya doktor harf yazar yanında benimkinde gs yazıyor köşede yada üstte oluyor genelde yazılar .Bizimki GS7.78mm yazıyor .
Ya bana kalsa hergün giderim normalde yarın bende erken olduğunu düşündüğüm için cumaya ertelemek istedim ondan sormak istedim size cuma zaten 5+5 olucak
Kese ortalama 20 mm olduğunda yolk sac gözükmeye başlar, bebek oluşur o yüzden sordum canım. (Alete göre değişkenlik gösterebiliyor tabi) Günde ortalama 1 mm büyüyor kesemiz Oradan pay biçersin belki diyecektim☺
Ben de düztepe hastanesi sema İyiköşker sadece bir kere gittim ve yarın gidecem memnun kaldım şu an için, antepli değilim kimseyi de tanımadığım için merak ettim siz memnunsunuz herhalde
SSinebend
ben aşırı memnun kaldım zaten arkadaşımın doktoru kesinlikle değiştirmek istersen tavsiye ederim. Pazartesi telefon ile ara beni ablam dedi aşırı sıcak kanlı ne zaman istersen ara dedi zaten pazartesi tahliller için arıcam gel bakalım deyip 100 lira alabilirdi ama telefon ile halledecek.
4 yas var. Zorlugu hic olmadi buyuk oglum okula gidoyordu digeride masallah o zamanlar usluydu ama buyudukce huysuz yaramaz bir cocuk oldu. Bende simdi 3. Bebisden korkuyorum
4 yas var. Zorlugu hic olmadi buyuk oglum okula gidoyordu digeride masallah o zamanlar usluydu ama buyudukce huysuz yaramaz bir cocuk oldu. Bende simdi 3. Bebisden korkuyorum