2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar böyle sık sık doktora muayene için gidiyorsunuz ya mesela daha sonra çağırdığı halde önce gidenler var merak ediyorum muayene ücretleriniz ne kadar. Bursa da bi doktor önerdiler artık ona gidiyorum ama tek muayene 750 TL istiyor tahliller hariç. o yüzden doktor randevu planına uymayı düşünüyorum. Ücretler çok uçuk
100 TL benim muayene.. Tahliller 300 TL tuttu ancak yaptırmadım.. Aynı tahlillerin hepsini sağlık ocağı yapıyor, sağlık ocağında yaptırıp doktoruma göstereceğim.
Bence doktoru kabul eden herkes böyle yapsın daha mantıklı..

750 çok bu arada. Ankara’da en iyi Prof. Doktorun özel muayene parasıyla aynı.. (perinatolog)
Aşırı çok 750..

100 TL benim muayene.. Tahliller 300 TL tuttu ancak yaptırmadım.. Aynı tahlillerin hepsini sağlık ocağı yapıyor, sağlık ocağında yaptırıp doktoruma göstereceğim.
Bence doktoru kabul eden herkes böyle yapsın daha mantıklı..

750 çok bu arada. Ankara’da en iyi Prof. Doktorun özel muayene parasıyla aynı.. (perinatolog)
Aşırı çok 750..
Sağlık ocağında bütün tahliller yapılıyorsa dediğiniz mantıklı. Alt tarafı kan alınıyor sonucu yine doktor yorumluyor zaten. Bu da Bursa’daki en iyi prof. Doktormuş. Özel muayene ücreti bu. İyi bi doktor bulmak çok zormuş gerçekten.

Kızlar iyi akşamlar yarın doktor randevum var 5+1 günlüğüz kalp atışını duyarmıyım

Sağlık ocağında bütün tahliller yapılıyorsa dediğiniz mantıklı. Alt tarafı kan alınıyor sonucu yine doktor yorumluyor zaten. Bu da Bursa’daki en iyi prof. Doktormuş. Özel muayene ücreti bu. İyi bi doktor bulmak çok zormuş gerçekten.
Bazen doktorun iyi olması yetmiyor.
Kafanızın uyuşması, fikirlerin uyuşması, saygı (karşılıklı) güven, anlayış.. çok daha önemli. Daha yolun başındayız vakit var 4-5 aya kadar sarkıyor hatta bazen bu doktor bulma aşaması ☺️ sende kendine göre doğruyu bulursun canım.

Bazen doktorun iyi olması yetmiyor.
Kafanızın uyuşması, fikirlerin uyuşması, saygı (karşılıklı) güven, anlayış.. çok daha önemli. Daha yolun başındayız vakit var 4-5 aya kadar sarkıyor hatta bazen bu doktor bulma aşaması ☺ sende kendine göre doğruyu bulursun canım.
kesinlikle en önemlisi iletişim.. kendini rahat hissetmek ve de bilgisine tecrübesine güvenmek. Bazı doktorlar var ne kadar iyi olursa olsun yanında soru bile sorulmuyor. Çok haklısın 😊

Gördük canım geçen hafta 4 hafta demişti
Pek bilemiyorum kese görüldükten 10 gün sonra kalp atışı için çağırırlar genelde.
5+1 erken. Pek mümkün değil bence.
En azından 5+5e kadar beklesen daha iyi olur.
Bir de kalp atışından sonra bir daha ki kontrollerimiz 12. Haftada. Bu kadar erken gidip çok beklemenin pek bir manası da yok☺️
Ha o arada bir daha giderim derseniz o başka tabi ama :)

Pek bilemiyorum kese görüldükten 10 gün sonra kalp atışı için çağırırlar genelde.
5+1 erken. Pek mümkün değil bence.
En azından 5+5e kadar beklesen daha iyi olur.
Bir de kalp atışından sonra bir daha ki kontrollerimiz 12. Haftada. Bu kadar erken gidip çok beklemenin pek bir manası da yok☺
Ha o arada bir daha giderim derseniz o başka tabi ama :)
Ya bana kalsa hergün giderim 😅😅😅normalde yarın bende erken olduğunu düşündüğüm için cumaya ertelemek istedim ondan sormak istedim size cuma zaten 5+5 olucak

31 Aralıkta benim randevu günüm 7+1 oluyorum o gün kesin duyarız hemde yılbaşı hediyesi gibi olur bize🥰

X